Saçlarımız için doğru saç ürününü seçmekte fayda var. Herkesin saç tipi farklıdır. Bu sebeple birçok saç ürünü satılmakta. Saçlarımızı iyi tanımalı ve saçlarımıza en uygun ürünü bulmalıyız. Bu saç sağlığımız açısından oldukça önemli bir noktadır. Saçlarımız için saç kremi kullanmayı alışkanlık haline getirmeli ve saçlarımız için en iyi ürünü tercih etmeliyiz.
Saç kremi ne işe yarar?
saç kremi ne işe yarar?
Saç kremi saç sağlığı için çok önemlidir. Saç bakımımızda olmazsa olmaz ürünlerimizden olmalı. Peki saç kremi ne işe yarar?
Saçların yumuşacık olmasını sağlar, ipeksi saçların sırrı saç kreminden geçer
Dolaşmaya son! Saç kremi saçların kolayca taranmasını sağlar
Saçlarımız şekil! Saçların daha kolay şekil almasını ve daha uzun süre dayanmasını sağlar
Saç kırıklarını önler, saçların yıpranmasını engeller. Özellikle ısı öncesi saç kremi kullanmakta fayda var.
Saçların daha belirgin ve hacimli olmasını sağlar.
Saçların daha hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlar
Saç kabarmasını önler, saçların parlak olmasını sağlar
Saçları onarır ve besler
Saç kremi nasıl kullanılır?
saç kremi nasıl kullanılır
Saçlarımızı yıkadıktan sonra saç kremi uygulanmalı. Saç kremini temiz saça uygulamakta fayda var.
Saçta fazla su varsa sıkılmalı
Saç kremi ortadan diplere doğru uygulanmalı. Ben her zaman masaj yaparak uyguluyorum.
Saç kremini uygularken tarak kullanmak oldukça iyi bir yöntemdir. Kremin saça eşit şekilde dağılmasını sağlar.
Ben saç kremini uyguladıktan sonra 1 dakika bekliyorum. Bu sayede saç kremi daha etkili oluyor
Saç kremi sonrası hafif nemli saçıma saç spreyi uyguluyorum. Saç kremini doğru yöntemlerle uyguladığım için ve düzenli kullandığım için etkisini fazlasıyla gördüm.
Saç kremi saçta köpürür mü?
saç kremi köpürür mü?
Saç kremi saçlara uygulanınca köpürmez. Saç kremini saç uçlarına uygulayıp durulamak gerekiyor. Düzenli olarak saç kremi kullanan biri olarak saç kreminin köpürdüğünü görmedim. :)
Benim saç kremi tavsiyem Elidor 1 Minute Süper Saç kremi!
elidor 1 minute süper saç kremi
Saç kremi olarak tek tercihim Elidor saç kremi <3 Saçlarımı şampuanladıktan sonra Elidor 1 Minute saç kremi uyguluyorum. 1 dakika bekliyorum ve duruluyorum. Elidor saç kremi sadece 1 dakika içinde saçlarımızı onarıyor, besliyor ve yumuşatıyor. Kokuları da öyle güzel ki. :)
Elidor Güçlü ve Parlak Süper saç kremi; içeriğinde bulunan Collagen ve Hyaluronic Acid sayesinde saçlarımın parlamasını sağlıyor. Elidor Anında Onarıcı Süper saç kremi; Arginine ce Ceramide ile saçlarımı onarıyor, besliyor ve dipten uca bakım yapıyor. Etkileri gerçekten mükemmel ötesii.
Parlak, yumuşak, canlı ve göz alıcı saçlarımın sırrı Elidor.<3 Konu saç kremi ise tek tercihim Elidor. ;) <3
Saçlarımız bizlerin değerlisi olduğu için; böyle süprizler yapmak çok güzel bir de tercihinizi saç bakım kremleri, saç maskeleri ve yağ bakımlarından kullaninca yemede yanında yat âdeta.. Saç kremi alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? ☆Saç bakım kremi alırken saç tipimize ve karekterine uygun ürünü seçmeliyiz çünkü; kuruya dönük normal saçlara iyi gelirken, yağlı saçlara iyi gelmeye biliyor. Tabi bazı bakım kremleri her saç tipine kullanılmak üzere olanak sağlar. ☆Unisex bakım kremi elidor one minute 1 dakika da saçlar hayat buluyor. Evet, unisex dememin sebebi kadın, erkek, yağlı saç, kuru saç fark etmeksizin tüm saç tiplerinin imdadına yetişen harika bir üründür. Ben, hem kendime, hem kuafòr salonum da müşterilerime kullanırım yani deneyimim oldukça yüksektir. Saç bakım kremi kulllanacaklara şiddetle tavsiye ederim, her yıkama da daha güçlü saçlar için harika üründür. ☆Kullanımı... Aslında her yıkama sonrası kullanılabilir. Şampuan sonrası avucunun içine bir ceviz büyüklüğünde Elidor 1 minute süper saç kremi al ve saç diplerine değdirmeden, saçının ortalarından uçlarına doğru masaj yaparak uygula. 1 dakika boyunca bekle ve sonrasında iyice durula. Gözle temas halinde bol su ile durula ve son olarakta şunu söylemeliyim saç kremi köpüren ürün değildir.✂️
Hayır köpürme yapmaz, sadece yumuşatır ve kolay taranmasına yardımcı olur. Hatta saçlarının uçlarına uygulaman gerekiyor eğer diplerine uygularsan; dökülme, yağlanma vb. Şeyler ile karşılaşabilirsin. 🌸
En İyi Cevaplar