Elidor güçlü ve parlak hakkında sorum var. Saç kremi ile birlikte kullanılırsa ne olur? Tüm seri mi kullanılmalı sizce? Saçlarınızda nasıl değişiklikler meydana geldi?Pembe Elidor Güçlü ve Parlak
Elidor'un her saç tipine her saç problemine uygun ürün yelpazesi olmasını çok seviyorum. Üstelik hepsi zengin içerikli, çok güzel kokulu, etkili ürünler oluyor :) Herkesin kendine uygun ürünü kolayca bulup, memnun kalacağından eminim.
Pembe Elidor Güçlü ve Parlak serisi saçlarıma nasıl etki etti?
Pembe Elidor Güçlü ve Parlak serisi!
Saçlarımda açık renk boya var, yıkadıkça çok fazla matlaşıyor. Bunun üzerine günlük etkiler de eklenince mat ve sönük saçlarla baş başa kalıyordum. Tabii ki Elidor Güçlü ve parlak serisi bu duruma son verdi :)
Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi
Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi
İçeriğinde Keratin ve Makedemya yağı bulunuyor. Bu sayede çok yumuşak, kolay taranabilen ve sağlıklı saçlara kolayca kavuşabiliyoruz. Serum Bakım Kremi saçlardan çok kolay bir şekilde arındırılabiliyor. Saçlar tarafından emilmesi de çok kısa sürüyor, müthiş bir yapısı var, hızlı ve etkili :) Kullandıktan sonra saçlarımın çok hafiflediğini hissediyorum.
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
İçeriğinde saçların en çok ihtiyaç duyduğu B5 vitamini buluyor :) Saçlardaki nem oranını çok iyi dengede tutuyor ve saçların daha hacimli, daha canlı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda UV korumasıyla da saçlara çok yumuşak dokunuşlar yaparak besliyor ve güçlendiriyor. Gelecek günlük etkilere karşı da korumayı üstleniyor :)
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
Mükemmel oluşu adından bile belli değil mi? :) Saçların canlı ve göz kamaştıran parlaklığa ulaşmasını sadece 1 dakikada sağlıyor. İçeriğinde Collagen ve Hyaluronic Acid bulunuyor. Bu sayede saçları hem güçlendiriyor hem de uzun süreli parlaklık veriyor. Benim iyi ki almışım dediğim Elidor serilerinden biridir. Kesinlikle tavsiye ederim ♥
Tam da adından anlaşılıcağı gibi tam bir güçlü serilerinden biri olan pembe serisi saçlara adeta kalkan olmaya devam ediyor. Onları babyguard edasıyla korumaktadır. 😊 elidor pembe ve güçlü serisini koleksiyonuna katarak iyi işlere imza atan elidor. Kadınların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Güçlü ve parlak
Tüm bu seride ki ürünler geliştirilmiş özel formülleri sayesinde saçlarınıza hak ettikleri bakımı uyguluyor. her bir saç telinize ayrı ayrı bakım uyguluyor. Saç tellerinizi bu sayede güçlendiren ürünler, saçlarınızın göz alıcı bir parlaklığa sahip olmasına da olanak tanıyor. Denemenizi tavsiye ederim ben kuafòr salonumda da elidor serilerinin hepsine yer vermekteyim ve hiç pişman etmedi. ✂️
En İyi Cevaplar