En favori şampuanım Elidor Güçlü ve Parlak şampuanı. Kullandığım günden beri etkisinden çok memnunum ve kullanmaya devam edeceğim. En sevdiğim renk pembe olunca kullandıkça kullanasım geliyor. :)
Pembeye bir de şimdi bakalım! Elidor pembe şampuan kullananlar ne düşünüyor?
Elidor pembe şampuan kullananlar
NutriShine içeren özel formülü ile Elidor pembe şampuan kullananlar etkisinden benim gibi çok memnun. Elidor pembe şampuan sayesinde ışıl ışıl parlayan göz alıcı parlak ve güçlü saçlara ulaşıyoruz. NutriShine teknolojisi, ile her telin parlamasını, güçlenmesini yumuşacık olmasını sağlıyor.
Elidor Güçlü ve Parlak şampuanını masaj yaparak saçlarıma uyguluyorum. Ardından iyice duruluyorum ve saç kremimi uyguluyorum. Kokusunu çok seviyorum. Saçlarım güçlü ve parlak olmasının yanında, çok güzel kokuyor. Elidor pembe şampuan kullananlar olarak kullanmanı tavsiye ederim.
yıllardır elidor kullanan biri olarak hiç pembeyi kullanmadım ama diğerleri gibi onunda güzel olduğuna eminim benim saçıma elidor iyi geliyor ama kimyasalların çok olduğunu duymuştum bu yüzden bir kaçamak yaptım head&shoulders'a geçtim
Elidor ürünlerini kısa sürelerde kullandım. Açıkçası temizledii yumuşattı ama sorunlu saçlarım olmadığı için ekstra bir katkısı oldu mu hiç fark etmedim.
Ben bir ara elidor kullandım çok fena çok döktü çoğu kisidede sac dökülmesi yapmış en iyisi panten bence onu kullan elidor bir zaman sonra saçı lastik gibi yapiyo