(2 oryal,3 sene kızıl boya)
kestirmeye gerek kalmadan onaran formül arıyorum
kestirmeye gerek kalmadan onaran formül arıyorum
Eğer kırıkların varsa kestirmekten başka bir çözümün Yok saçlarını toparlaman için ise dax süpergro, hindistan cevizi yağı önerebilirim rutin ekipmanların da ise kesinlikle sülfatsız şampuanlar olmalı saçının yapısına göre doğal içerikli şampuanlar seçmelisin live clean, organix ya da daha uygun fiyatlı yves rocher, hunca care, otacı markaları sana bu konu da yardımcı olur. şampuandan sonra kesinlikle bir conditioner gerekli saç kremleri anlık sonuçlar verirken saç maskeleri kalıcı sonuçlar veriyor yine saç yapına göre toplayıcı onarıcı güçlendirici maskelerini kullanabilirsin verebileceğim markalar;Gliss, john frieda, loreal paris, kerastase bir de maskenin içinde keratin olursa çok daha iyi olur. duştan çıktıktan sonra ise saçların hafif nemliyken bakım yağlarını sürmelisin İnan bana çok şey farkedecek benim favorim nashi markasının argan yağı biraz pahalı ama değer daha uygun fiyatlı istersen Pantene markasının e vitaminli keratin yüklü yağı da çok işe yarayacak istersen bunların içine haftalık birde serum ekleyebilirsin saçlarını da çok hafif nemliyken taramalısın uçtan yukarılara doğru taraki kırılmasınlar saçlarını da ısıdan uzak tut biraz kendi haline sal. Unutma ki saçlar güzelliğini ve temizliğini yansıtır. umarım yardım edebilmişimdir.
Yıpranmış saçın kesilmeden bakım yapılması sadece geçici bir durumdur saç uçlardan uzamaya başlar işlem görmüş saçlarda tedavi yöntemi saçın üç boylarından kesilmesi sonucu düzeltilmesidir daha sonra saçınıza gliss in siyah olan rengini ve bakım kürünü düzenli olarak kullanın kuaförüm çalıştığım yerde saç bakımı olarak gliss serisi kullanılıyor ve aynı şikayetle gelen müşterilere saç kesiminden sonra bakım uygulanıyor.
Keratin bakım şampuanı
Cevap
1Cevap
komple kazıt tekrar uzasın kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar