Saçlarınız hızlı mı uzar yoksa yavaş mı onları hızlı uzatmak için neler yaparsınız?

Saçı uzatmak istiyorsanız sürekli sık sık yıkayın ama yıkadıktan sonrada kurutun saçlar belirli bir uzunluktan sonra yavaşlamaya başlar uzamadı oda gayet normaldir çünkü saç köklerinin belirli bir kuvveti vardır extra olarak kullanacağınız herhangi bir ilaç v. b krem saç diplerinizi zayıflatabilir ve ileride seyretmeye sonuç verebilir bilginiz olsun
Benimki çok hızlı uzuyor. Lazımsa senin için uzatayım
Kendi hallerine bıraksam uzayacakları yok da bayağı bir takviye aldığım için hızlı uzuyorlar. Vitamin haplarını dahili-harici tüketmekten tut her türlü nemlendirici bakım ve diplerinin hava alması için arındırıcı bakımlar da dahil tabii ki.
*Gecen bol olsun.*
Saçlarım ne çok hızlı ne de çok yavaş uzuyor. Ortası yani 😊
Cevap
30Cevap
Hızlı uzar birşey yapmıyorum uzaması için.
Oo benim sorum,4 ay önce saç boyamayı bıraktım ve aşırı pişmanım boyadığım için saçlarım yanmıştı neyse kestirdim her ay yanıklar gitti ama saç kısaydı hemen bakımlara yöneldim. Şampuan içine çamterebentin yağı katıyorum ve öyle yıkıyorum ardında saç kremi, kurutmuyorum kuruyunca saç spreyi ve köpük uyguluyorum, haftada iki kere hindistan cevizi maskesi yapıp 2 saat bekletiyorum. Günde abartısız 10 kez serum kullanıyorum.
Ne hızlı ne de yavaş uzar ama hızlı uzamasını çok isterdim. 3 günde bir dax sürüp 6-8 saat kadar bekletiyorum. Şampuanım da restorex ve içine çam terebentin koydum 2 kapak. Baya etkisi hissediliyor tavsiye ederim...
Yavaş uzuyor. Şampuanın içine çam terebentin yağı koyuyorum. Hem ferahlatıyor hem de yumuşatıyor. Uzama konusunda faydasını gördüm. Onun yanında ek olarak argan yağı, tatlı badem yağı vs kullanıyorum saçlarımı yıkamadan önce bir kaç saat bekletiyorum
Saçlarım uzun olduğu için hep kestirince de uzayınca da çok anlaşılmıyor. Genelde sık sık uçlarından aldırıyorum bu yüzden sanırım
Yavaş uzar :( hızlı uzatmak için restorex şampuan kullanıyorum , çok işe yarıyor düzenli kullanmanızı tavsiye ederim
Hızlı uzar hiçbir sey yapmam sadece çabuk yaglaniyor o sebeple iki günde bir duş
Bir kuaför tavsiyesi çam terebentini şampuana karıştır kullan bir ayda etkisini görürsün
Hızlı uzuyor sanırım şu an belimi geçiyor zaten bir çaba içerisine girmiyorum.
Yavaş uzar. Bazen soğan ve sarımsaklı karışım yaparım
Yediklerin çok önemli saç uzamasında özellikle yumurta yemek
Hızlı uzar. Ama daha hızlı uzaması ve sağlık için bol bol yoğurt yerim 🙏🏻😌💋❤️
benim çok hızlı uzar, açıkçası küçükken de böyleydi. Benimki genetik sanırım.
Normal bence bilmiyorum ki. Dikkat etmedim sürekli bakım yapıyorum.
Beslemelisin ve uc kırıklarını aldırmalısın , saçı en iyi besleyen akdenizin suyu
Ayda 5cm uzuyo neredeyse haftada bir kestiresim geliyor😄
Aaa nasıl uzuyor özel birşey kullanıyor musun
Kullanmıyorum valla kendi öyle:)
sık yıkamak ve kesdırmek uçları hava almalıymiş, kırıklar olmamalı
Yavaş uzuyor hızlı uzaması icin doğal yağlarla bakım yapıyorum haftada bir dax supergro kullanıyorum şampuanımın içine çam terebentin yağı ekliyorum uzamasına yardımcı oluyor
Yavaş uzuyor. Uzatmak için bişey yapmıyorum çünkü üç numara seviyorum
Çok yavaş uzuyor hatta uzamıyor zaten saçlarım döküldü hep
Hizli uzuyor. 10 gunde bir berbere gidip bir el attirmam gerekiyor
Benimki çok hızlı uzuyor 10 günde bir traş oluyorum
Saçını yağlı bırak beslensin sonra soğuk suyla yıka 1 2 hafta buşekil yap sonra normal saçlarını yıka anında uzuyor
Çok hızlı uzuyor doktorlar bana güneşte avuç içi açık yattigim için d vitamini fazlalığı ve fazlasıyla sebze tukettigimden çok hızlı uzadığını söyledi 🙏
Yavaş uzar ben de buna yönelik bir şey yapmıyorum 😬
Gayet hızlı uzuyor 2 yıda belime geldi kestirdim dmdmdl
hızlı uzar. dax kullanıyorum ben supergro efsane iyi geliyor saça
Soracak soru bulamamış
Benimki çok hızlı uzuyo
syoss sac kremi cabuk uzatiyor benim saclarimi
Çok hızlı uzar mecburen sık kestiriyorum..
Saçlarımın uzaması çok yavaş ilerliyor..
Yavaş uzuyo bitkisel kürler ile beslerim arada
Nerde hiç uzamıcak utanmasa...
Hızlı uzuyor. Bir şey yapmama gerek yok 😏
Normal hızla uzar. Isırgan otu kürü kullanıyorum.
Hızlı yılda 2 defa kestiririm.
Bir türlü beceremedim uzatmayı.
Hızlı uzuyor denebilir. Ama çok dökülüyor 😔
Geç uzuyor, ve bunu dert etmiyorum.
hızlı uzuyor kendi yapısı
uzayan yerler hızlı uzuyor..
Hızlı uzuyo benimkiler
Doğal maskeler yaptığım için hızlı uzuyor.
Pek hızlı uzadığını soyleyemicem
Yavas malesef taktik verin hizlansirmak amacli 😂
Hızlı uzuyor bol bol yıkarsın
Böyle bir imkan var mi
Hızlı uzarlar küt kesem 3 ayda belime gelir
Güzel bakım yaparak olabilir
Hızlı uzuyor.
Yavaş.
Yavaş uzar.
Süper!
Hergün yıka
Yavaş uzuyor 😐