Saçlarımın bir an önce uzamasını istiyorum önerileriniz neler?
Cevabın nedir?
saç uzatmakla ilgili bir sürü yöntem var ; insanlar yalan yanlış yazmoş internette her yerde.
Ama konuyu az çok bilen biri olarak; saçını normalde uzayabileceğinden fazla uzatman mümkün değil. ayda 0.5 ile 1.5 cm arasında uzar saç ortalama olarak. Kiminde bu 2 cm 'yi bulabilir. Saçına kötü baktıysan, mesela boyattıysan ve saçın yandıysa tabii ki eskisi kadar hızlı uzamayabilir; ama saçına yağ falan sürdün diye de 10 cm uzamaz. Yani genetiğinde ne yazılıysa o , saçın yavaş uzuyorsa yavaş uzar; buna dışarıdan müdahale edemezsin.
Ancak şöyle bir etkisi olabilir ; saç serumu ve saç bakım yağı kullanınca saçın çabuk kırılmaz, kırılmazsa kestirmek zorunda kalmazsın, kestirmezsen de haliyle daha iyi uzar :)
yani arama öyle yöntemler, gugılda utanmasalar kedi b. ku sürün kafanıza diyecekler. Millet toptan kafayı yemiş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldimethichone sodium laurre sülfat ve türevleri bide paraben içermeyen bir şampuan kullanmalısın haftada iki kez kırkkilit otu çayı içmelisin e saçlarınada en az haftada bir dökmelisin durulamaya gerek yok yumuşatır parlatır uzatır çoğu saç uzatan ürünler içeriğinde kırkkilit otu barındırır ve çok yüksek fiyatlarda satılır aktarlardan alacağın iki üç liralık kırkkilit otu işini görür içerisinde çok değerli minareller ve vitaminler barındırır ayrıca kalsiyum emilimini artırarak kemiklerinin güçlü olmasını sağlar ve daha birçok faydası var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün şampuanla yıka mümkün oldugunca kafasını ıslat yani elini yıka sonra kafana sür ellerini ıslansın saçların bu şekilde 2 haftada saçların baya uzar. Ben saçlarımı 0 numaraya vurdum kendim uzaması gerekiyodu hergün yıkadım badem yağı sürdümde badem yağını bedavaya almıştım para vermedim o açıdan kullandım para verip almazdım yani önermem hemen uzamıştı ama su gerçekten etkili bu işte
02 Yorumla- +1 yıl
saç her gün yıkanmaz. bu kadar da cahil olunmaz ki canım. saç dipleri kendi yağıyla beslenmeli ki saç sağlıklı bir şekilde uzasın. her gün saç yıkarsan saçın güçsüzleşir ve kırılgan bi hale helir. sürekli yıkarsan protein vitamin falan geriye hiçbir şey kalmaz ve saç daha fazla yağlanır. her gün saç yıkanmaz yani yağlı saçlar her zaman daha çabuk uzar.
- +1 yıl
etkili olan su değil. zaten 0'a vurmuşsun kelmişsin yani saçları gür olanlar ne yapsın?
Yılan yağlı şampuan kullanıyorum ben bakma sen burdaki fakirlere sirkeden falan 3 kat hızlı uzatıyor sacı fıyatı pahalı bıraz ama 100 tl ama emın ol 1 kutu sampuanda 30 cm uzatıyor sacı ıyı mal ıyı para. Ve özel sipariş ustune gelıyor yanında kremıde var bayanlara ozel duş kremı sampuanla bırlıkte 100 tl. Bız erkekler sadece sampuan kullanıyor kremını almıyoruz. Ki Markalı
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
36Cevap
+1 yılSaf Saç Bakım Yağı
Saç dökülmesi, kepek sorunu, saç kırılmaları, saç yanması saf saç bakım yağıyla tarihe karışacak %100 saf kendi imalatımız olan bakım yağı ile hayalinizdeki saçlara kavuşacaksınız.. Düzenli kullanımda tekrar saç oluşumunu destekler...
bilgi için face adresine bakın derim topak topak dökülen saçlarım durdu minik minik saçlarım gelmeye başladı 1 buçuk aydır düzenli kullanıyorum ve uzamaya başladı saçlarım çok mutluyum umarım sizlerede bir faydası olur inşallah satıcı değil kullanıcıyım emin olun kızlar inanın bana dua ederceksiniz...01 Yorumla- +1 yıl
bu kadar boş yazacağına face adresini yazsaymışsın
+1 yılAdaçayı Yağı, Fesleğen Yağı ve Tatlı Badem Yağı
Adaçayı, fesleğen (reyhan) ve badem yağlarını kullanarak hazırlayacağınız karışımla aşırı kuruyan, kepeğe neden olan saç derisini nemlendirebilir ve saç köklerini besleyebilirsiniz. Karışım için 1 çay kaşığı adaçayı yağını, 1 yemek kaşığı fesleğen yağı ve 5 yemek kaşığı tatlı badem yağını bir kasede iyice karıştırın. Karışımı saç derinize hafifçe masaj yaparak sürün ve 15 dakika bekletin. Damlamaması için boynunuza bir havlu sarabilirsiniz. Çıkarmak için normal şampuanınızı ve soğuk su kullanın00 Yorumla
+1 yılŞampuanını sürerken saçına masaj yaparak uygula. bu hem ruhen iyi gelicektir, hemde saç diplerin rahatlicaktir ve saçın daha hızlı uzuycaktır. bol bol su tüket ve renkli beslen. yani kırmızı, yeşil... bundan kastım;domates, biber, salatalık. saçın yağlandığı anda duş alma gereği duyma. bırak saçın biraz yağlı kalsın. saçın kendi yağı saçı besler ve hızlı uzamasına yardımcı olur
10 YorumlaSaçını hergün yıkama aslında hergün yıkaman saçlarını daha kuru ve dayanıksız saç derisini de güçsüzleştirir. Keratin özlü şampuan ve argan yağı kullanmalısın. düzleştirici vs işlemlere ve boya varsa onu durdurmalısın 'çabuk' uzaması için. Ilık suyla yıka soğuk su sadece saçlarının parlaması için işe yarar. bir de at kestanesi özlü şampuanlar işe yarıyor
10 Yorumla
+1 yılcanım denemiş ve memnun kalınmış bişe diyim elidorun fıstık yeşili kutularında şampuanları var samöpuan bakım kremı ve keratın ucunden lmak zorunda dgılsın ucunude aldım bırde ıcıne badem yagı dok 40-45 dmla kadar ınan cok etkısını gorursun hemene tkı beklemem ama ben bır kutusunu bıtrdgımde nrmal uzama hızından daha cok uzadgnı fark etım ıkıncı kutusunu aldm ınan normalde ne kdar uzuyosa ıkı aktı kdar uzadı saçlarım :)
00 Yorumla
+1 yılHER GÜN YIKAMA..! Önemli olan saçın temiz ve taranmış olmasıdır. Yıkanırken fazla yağı ve kiri atarsın saçlarından ancak Saçı Besleyen En İyi Yağ saç diplerinde oluşan kendi yağındır sen onu alıp yerine badem yağı koyarsan saçının uzaması gerekenden daha az uzar. Saçını iki günde bir yıkamalsın. Ve şampuanın içine çam terebendini koyarsan inanılmaz hızlı uzuyacaktır..
00 YorumlaBenim saçim diz kapaklarıma geliyor bu konuda yorun yapmam gerektiğini düşündüm 😊 öncelikle kesinlikle kimyasal madde kullanmamalisin saç uzatıcı şampuan krem vs.. benim uyguladiğim yöntemi söyleyeyim: öncelikle saçı sık sık yıkamak gerekiyor, haftada 1 kere uçlarından azıcık kesmenin faydasi var (ben serçe parmağımın boyunda kesiyorum ama saçın kısaysa biraz daha az kesmeni tavsiye ederim). Düzleştirici, maşa vs kullanma saçını doğal halinde bırak evdeyken sürekli örüyorum ben başka türlü baş edemiyorun ne yazık ki bide haftada en az 1 kere şampuansiz sadece suyla yıkıyorum (soğuk su daha iyi yapiyo ama kışın zor oldugu icin ) ılık suyla yıkıyorum. Ama en büyük faydası kurutmak icin hic bisi yapmiyorun kendiliginden kuruyor ve düzleştirici gibi saçı yıpratan seyler kullanmiyorum saclar cok hassas benim saç tipim pırasa en zor saç tiplerindendir ama ben başa çıkmayı başardım dediklerim gayet normal şeyler denersen en geç 2 ay da faydasini gorursun umarım 😊
01 Yorumla- +1 yıl
saç sık sık yıkanmaz. saç dipleri kendi yağıyla beslenmeli ki sağlıklı bir şekilde uzasın.
oha herkes ne kadar yanlış biliyor istediğin yerde araştır saçı sık sık yıkamak kesinlikle saçı en çok yıpratan etken bir kere saç kendi yağıyla beslenir bununiçin mümkün olduğunca sık yıkamamaya bak tabi yağlı yağlıda gezme ayda 3 4 kez yağlı bırakmaya çalış evdeyken en azından ve ben saçlarımı soğan suyu ve bemiks ampullerini kullanarak uzattım sanada tavsiye ederim merak edersen mesaj atabilirsin :)
00 YorumlaCanım su diyenlerde saçmalamış.. ben her gün duş alan bir insanım aksatmadan yani bazen günde iki kere yaptığımda oluyor ve banyoda uzun süre kalırım. boya yapmadan önce saçlarım kendiiliğinden hızlıca uzardı ama boya kullandıktan sonra yavaşladı sana tavsiyem sakın boya kullanma yaptırma yaptırdıysan bile uzamasını bekle boyaları yerleri kestir kendi doğal saçını kullan..
00 Yorumla
+1 yılDuzenli banyo yap ornegin iki gune bir, uc gune bir vs.. her banyoda saclarinizi sampuanliyken mutlka tarayin, sampuan olarakta iyi marka secin, ben yuzde yuz 'clear' oneriyorum ve kirik mirik ayagina yok ayda bir bilmem ne diye sacnzi kestirmeyin dakka basi onlar kuafor tuzagi,, size yilda bir kirik aldirmk ideal.. ben ise 2-3 yila bir kirik aldiririm.. ara sira yilda bire dusuyor.. sadece bu dedigimi uygulayin daha hizli uzamazsa burdayim..
11 Yorumla
+1 yılBenim saçlarım belime kadar uzun ve cabuk uzar :) sende cabuk uzamasını istiyosan dogallıktan yana olacaksın bir süre mesela saçlıklı saç daha cabuk uzar ben kesinlikle maşa düzleştirici kullanmam duştan ckıncada kuruturum saçımı ve örerim örgünün saçı uzattıgını düşünüyorum. Aha takıntı yapma illaki uzar 😊
00 Yorumla
+1 yılYılan yağı sarmasik ozlu sampuanlar kremler çeşitli yaglarla duzenli bakim kırıklarn duzenli temizlenmesi kırılma kopma dökülme karsiti sac guclendirici kremler masa ve sekillendirme islemlerinden uzak durulmasi saclarin sagliginin korunmasina dikkat edilmesi..
10 YorumlaDoğum kontrol haplarını iyice döverek eritin ve kullanmakta olduğunuz şampuanın içine karıştırıp öyle yıkayın farkı göreceksiniz, bu denenmiş bir olaydır.
32 Yorumla- +1 yıl
Bilmeyen erkek kalmadı sanırım :D
+1 yılÇam terebentinini bende denedim ama bir faydası olmadı ben mecburiyeten hafta içi hergün saçlarımı yıkarım haftasonu da dışarı çıkmayacaksam yıkamam yağlanmasını sağlarım ama en önemlisi ben şampuanımın içine 1 tane bemiks ampül ekledim şampuan değişilkliği de etkilemez benim saçımı ama senin saçın nasıldır bilemem çok da çabuk uzuyo saçlarım.
00 Yorumla
+1 yılBir şey duymuştum çok uzatıyormus soğan kürü diye bir arastır bak ıse yarıyormus argan yagı falan fasa fiso denedım onlarıda sadece yumusatıyor ve parlatıyor argan vs seyler dogal yontemlerı kullan canım
10 Yorumla
+1 yılBadem ve yılan yağının faydasını çok gördüm
Onun haricinde iki günde bir istedigin sicaklikta banyayo yap (sarımsak ozlu aktarlarda şampuan var ondanda kullanabilirsin) masaj yap sonra 2dk bekle durla havluyla islagini al nemli kalmasini sagla çünkü saçı en çok uzatan şey nemdir saç kurutma duzlestirici vsvs saçı çok yıprattığı için uzamasina engel olur00 Yorumla
+1 yılsaçına iyi bak sürekli yıka yağlanmasına izin verme krem kullan. uçları için de bir sürü maşa ve saç düzleştiriden uzak dur ara ara kullan ve sürekli saçım uzasn dyede düşünme o zaman uzadığını anlamazsn
00 Yorumla
+1 yılSürekli yıkamalısın ve eğer seviyorsan saçını örmelisin emin ol çok işe yarıyor:)) benim saçımda çok kısaydı şu an belineme kadar geldi:)) ayrıca örgüyu yatmadan önce yaparsan sabah açtığında doğal dalgalar oluşur saçında o da çok güzel oluyor:))
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sürede uzadı bu kadar?
- +1 yıl
4 ay kadar sanirim çok çabuk uzadı. Ama bu saçtan saça yani saçın yapısınıa göre değişebilecek birşey
Kimsenin dedigine inanip soyledikleri sacma sapan seyleri yapma kimisi makaraya vurup yalan yanlis seyler söylüyor sacina ve diplerine zarar verirsin besleyici kremler al argan yagi kullan zaman cabuk geciyor uzar zaten
00 Yorumla
+1 yılher gün sağuk suyla yıka saçını saçların nefes alsın her gece muhakkak saçlarını tara Havuç Kavun Tatlı patates Mango Ispanak Kabak Brokoli ye bunlar keratin içerikli besinler saçların uzamasını sağlar
00 Yorumla
+1 yılBioblas falan kullanım ama ise yaramiyor bemix ampuller bir kur var arti beslenme de güzel olursa kesinlikle sonuç veriyi ve yeni sac bile cikariyo benim su anda kalcama degiyor saclarm 1 senede oldu sadece
00 Yorumla
+1 yılBol bol yıkama. Saçını yıpratır ve yağ dengesini bozar.
Dengeli beslen yeterli.80 Yorumla
+1 yılREKLAMLAARRR : Zigavus bitkisel sampuan. Sadece eczanelerde.. Kullanildi, denendi, kesin cozum. ** Cidden ise yariyor, siddetle oneriyorum. Kendim de hala kullaniyorum. :)
00 Yorumla
+1 yılBadem yağı diyorlardı ama denemedim bilemiyorum.
1,5 ayda 10 cm uzatıyormuş falan :)
Bide onu okuduğum yerde bioblas'ın badem yağı özlü şampuanıda etkili yazıyordu ama yinede araştırsan fayda var :)01 Yorumla- +1 yıl
ne 1 ayda 10 cm'i ya normal sağlıklı saç 1 ayda 1-1,5 cm uzar zaten abartmışlar
Badem yağı gürleşmesi için diye biliyorum ben, her ay 1,5-2 cm uçlarından kestirirsen iyi sonuçlar alırsın ben haftada bir keratin bakımına başladım, çok memnunum
00 YorumlaSaç uzatman için benim uyguladığımı uygulayabilirsin ama ben bir erkeğim ve sende işe yararmı bilmem şu an saçım omzuma değiyor ve örebilecek kadar uzun ve sadece 3 ayda uzadı. ( Her gün sabah ve akşam bol suyla yıka ve tamamen kurutma nemli kalsın ) hastalanma riskin var ama işe yarıyor
00 Yorumla
+1 yılHergün bağdem yağı veya yılan yağıyla yağla :) ve kurumasına izin ver sonra yıka yıkanan saç daha cabuk uzar
13 Yorumla- +1 yıl
Hergün mü
- +1 yıl
HerGün yıka gün aşırıda yağ sür
Her gün yıkayabilirsin. Saç ve tırnak da bitkiler gibi. Ne kadar çok suyla temas ederlerse o kadar çabuk uzarlar.
10 Yorumla
+1 yılBioblasın sarmaşık özlüü şampuanını öneririm genellikle arkadaşlarım kullanıyor çokta övüyorlar yani 😉👍
11 Yorumla- +1 yıl
Bende kullandim ve duzenli olarak kullanilinca faydasi gercekten goruluyor
argan yağı yılan yağı baden yağı zeytin yağı sarmısak yağı karıştır her pazar saç tiplerine uygula yarım saat beklet sonra guzelcene saçlarını yıka 1ay sonra uzatığını sende fark edeceksin dostum
10 YorumlaE vitamini al diyebilirim ve soğuk su kullan..
Ama iki kişi doğum kontrol hapı demiş onu deneyeceğim. Tıbben mantığı var.00 Yorumlaİnstagramda bir sayfada ayda 6 cm uzatan bir kür görmüstüm ben inanmam oyle seylere ama bir bak yinede. kizlaringunlugu sayfanin adi
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçam yağı biberiye yağı sarımsak yağı bunlardan bir miktar karıştır kafana sür yat sabah yıka
00 Yorumla Takıntı yapmasan düşünmezsen uzadigini goreceksin kimyasallarla denemeni tavsiye etmem
00 YorumlaRestorex hızlı uzama şampuani var. bir de saçını ör, topla. Öyle salınık gezersen zor uzar ;-)
00 YorumlaAktarlardan alabileceğin çam terebent yağı şampuanın içine koy ve kullan :)
00 Yorumla
+1 yılSaçların hızlı uzamasının tek yolu bol bol yıkamaktır başka bir yolu yok.. Su saçı daha hızlı uzatır..
10 Yorumla
+1 yılHindistan cevizi yağını öneririm ve doğal şampuanlar kullanmaya çalış uzar
00 Yorumla
+1 yılAyda bir kırıklarını aldır protein ağırlıklı beslen
00 YorumlaMaske yap
saclarini surekli fon ya da duzlestirme
bol bol yika sacini topla01 Yorumla- +1 yıl
bol bol yıkarsa saçı güçsüzleşir zaten senin de amacın bu herhalde
+1 yılHer gün yıkanma ki saçın yıpranmasın ayrıca sinemaki kürüne bir göz at istersen
00 YorumlaSoğuk su da saçını normalden hızlı uzatır. Soğuk su haricinde kullandığın herşey saçının yapranık ve dayanıksız bir şekilde uzamasını sağlar aklında olsun.
00 Yorumla
+1 yılSaçlarını boyatma, eger boyatiyorsan da azalt. Duzlestirici fon masa gibi sekillendiricileri kullanma. Kesinlikle yemek seçme herseyden yemeye çalış
00 Yorumla
+1 yılBüyüme hormonu artıran şeyler,
Karanlıkta bol bol uyuma,
Az öğün yemek,
Süt, peynir, yoğurt vb gıdalar
Spor..00 Yorumla
+1 yılbenim genellikle saçımın uzaması için yaptığım tek şey saçlarımı uzun süre yağlı bırakmak etkili fakat bakımlı bir kadın için çok zor :/
00 Yorumlasaclarini at kuyrugu yaparsan cabuk uzar ve badem yagi sür saglikli uzasin.
saclarini sabah kalktiginda ve aksam yatmadan önce tara!00 Yorumla
+1 yılktucaps.com/.../hizli-yasa-genc-ol.jpg
badem yağı00 YorumlaLink veremiyorum tatlım ama youtube'dan Evin Yalcin 'in videolarını izle.
00 Yorumla
+1 yılBadem ve argan yağlı saçç serumu kullanabilirsin. Ama en önemli saç kendi kiriyle beslendiği zaman daha çabuk uzar, elinden geldiği kadar yıkmamamaya bak, kir olucak biraz ama :)
10 Yorumla
+1 yılSıcak ya da soguk su ile degil de ılık su ile yıkayın :)
00 YorumlaDuşdan duşa tara Duşdan duşa topla aç yani saçına hiç bakma ben gibi rapunzel gibi olursun :D :Ddd
00 Yorumlaben sabahları biraz suyla ıslatıyorum şekil vermek için :D öyle hızlı uzuyo
00 YorumlaYılan yağı cok iyi geliyor ve banyodayken saç diplerine masaj yap saçlarınla ilgilen kürler var maskeler yaglar var kullan ben yanik saclarimi oyle uzattim :))
00 Yorumla
+1 yılsen bunlara bakma hepsi dalga geçiyor seninle... sorunun cevabına gelince, kendini vur kurtul
00 Yorumla
+1 yılsaçı yağ besler saçını yağlandığında çok yıkamamaya çlaış ya da sık sık yıka
00 Yorumla
+1 yılBadem yağı sür sürdükten sonra sacini yika 5 hafta sonra goreceksin ben denedim benimkinde oldu seninkinde bilemem
00 Yorumla
+1 yılŞampuana birkaç damla terebentin damlatabilirsin, çok hızlı uzuyor saçlar
00 YorumlaElma sirkesi, çam terebnti kesinlikle ikisini de dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani yanlış analama ama araplar deve çişi ile yıkıyoalr hepsinin muhteşem saçları var :))
00 YorumlaHer gün ılık suda yıka ve protein ağırlıklı beslen
01 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026