Hepinize merhabaa sitenin birbirinden ponçik üyeleri🌸🌸Saç renklerinin görünüşlerimiz üzerinde olağan üstü bir etkisi var. Herkese yakışan saç rengi farklı olsa da kızılın kesinlikle bambaşka bir çekiciliği var, ben en çekici bulduğum saç rengine kesinlikle kızıl diyorum. Peki sizin en çekici bulduğunuz saç rengi hangisi? #Doktorkedi #HiçÖpmimCanımGuruOldum
Bir kadını en çekici gösteren saç rengi sizce hangisi?
Herkes için değişir. -Ruslarda, Ukraynalılarda ve İrlanda gibi ülkelerin kızlarında çiğ sarı saçı çok beğeniyorum. -ABD'lilerde, beyaz tenli olan kızlarda kızıl saçı çok beğeniyorum. -Latin kızlarında siyah saçı çok beğeniyorum. Kumral saç da ırkını çok belli etmeyenlerde hoş duruyor, bence. Daha modern görünümlü kadınlarda... *Gecen bol olsun.*
balık etlisye. . kumral esmer ise acik kahve rengi. ... sismansa sarı. .. boyu cok uzunsa kızıl.. boyu kısa ise siyah. . balık etli sarıya yakında olabilir. ..
Ten rengine de bağlı bu durum.. şayet esmer tenli ise sarışın olmak çok kötü duruyor.. Fakat beyaz tenli ise tabii ki Kızıl... Kızıl çok dikkat çekiyor..
Çakma sarışın diye bir şey yok Merlin Mora da orijinal Sarışın değil ama sarı saçıyla ünlendi yüzüne ten rengine yakışan sarı saç tonunu kullanabilmek onemli herkese de yakışmaz
Mesela sedaya sari cok yakisiyo imren kizil sacli cok tatli cunku gozleri yesil ama elif siyah sacli oldugu mavi gozlerune cok yakisiyo. Ama kahverengi gozleri olana hicbisi yakismiyo
En İyi Cevaplar