Saç Bakım Kadınlarda en çekici bulduğunuz saç rengi ne? ᴠᴇʀᴏɴiᴄᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bence kesinlikle siyah 🖤#veronica Güncellemeler+1 yıl Bu arada soruyu beğenir misiniz lütfen? Teşekkürler ❤ Kadınlarda en çekici bulduğunuz saç rengi ne? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Saç Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Ya bu kadına göre değişiyor da sanırım bazen bakıyorum siyah saç bazen bakıyorum sarı saç kişiye göre değiştiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl En cekici siysh diyip sarı saçlı birini profile koymak 😀 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 797 cevap paylaştı. Kızıl ve bakır rengi açık tende birde gözler renkliyse efsane duruyor. 1 0 Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kime hangi saç rengi yakışıyorsa onu çekici bulurum (doğal renkler sadece) 1 0 Yorumla
Hacııı_AGA Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 74% +1 yıl Vallahi ben de siyahı çok seviyorum çok asil duruyor 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Beyaz tenliyse simsiyah ya da sapsarı olmalı o kadar çekici ki tabi bunda yüz hatlarınında etkisi var 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Erkekler kızıllari çekici buluyor net 3 8 Yorumla Herkesyanar +1 yıl Kızıl ve kumrallardan iyisi yok Yorumla ᴠᴇʀᴏɴiᴄᴀ +1 yıl Kızıl olan ben birazcık mutlu oldum 😄 Yorumla NightHeadборислав +1 yıl Renk körleri olarak yeşil görüyorüz. :d Yorumla Herkesyanar +1 yıl Yoo kim demiş onu :d Yorumla NightHeadборислав +1 yıl Hahaha, 4 kişi var. Kime diyorsun? Yorumla Herkesyanar +1 yıl Babana diyom kime dicem Yorumla NightHeadборислав +1 yıl Babam yok, buyrun ben cevaplayayım. İleri derece protan renk körü olsaydınız kırmızıyı yeşil görürdünüz. Yorumla berk57 +1 yıl @MyᏇorld her kızılı değil ama Yorumla
angelicspace Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Beyaz tene siyah, esmer tene ise kesinlikle koyu kahve 1 0 Yorumla
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bembeyaz tene bakır rengi 💓 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Saç Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Beyaz tenlilerde siyah saç. 1 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Saç Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. siyah ve kahve tonları 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kızıl severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ya bu kadına göre değişiyor da sanırım bazen bakıyorum siyah saç bazen bakıyorum sarı saç kişiye göre değiştiğini düşünüyorum
En cekici siysh diyip sarı saçlı birini profile koymak 😀
Kızıl ve bakır rengi açık tende birde gözler renkliyse efsane duruyor.
kime hangi saç rengi yakışıyorsa onu çekici bulurum (doğal renkler sadece)
Vallahi ben de siyahı çok seviyorum çok asil duruyor
Beyaz tenliyse simsiyah ya da sapsarı olmalı o kadar çekici ki tabi bunda yüz hatlarınında etkisi var
Erkekler kızıllari çekici buluyor net
Kızıl ve kumrallardan iyisi yok
Kızıl olan ben birazcık mutlu oldum 😄
Renk körleri olarak yeşil görüyorüz. :d
Yoo kim demiş onu :d
Hahaha, 4 kişi var. Kime diyorsun?
Babana diyom kime dicem
Babam yok, buyrun ben cevaplayayım. İleri derece protan renk körü olsaydınız kırmızıyı yeşil görürdünüz.
@MyᏇorld her kızılı değil ama
Beyaz tene siyah, esmer tene ise kesinlikle koyu kahve
Beyaz tense siyah ya da sarı
Senin Pp dekide efsaneymiş
Bembeyaz tene siyah veya kumral
Bembeyaz tene bakır rengi 💓
Bal rengi🙈
Siyah saçlı kadınlar favorim
Beyaz tenlilerde siyah saç.
Maun kahvesi saç rengi
Siyah saç beyaz ten beni benden alıyor
Her saç, göz ve ten rengi.