Merhabalar Kaliteli saç boyası derken, boyanın ne tür özelliklerde olmasına bakmamız lazım. Bazıları en pahalısı en iyisidir diye düşünebilir ama hayır fiyat belirlemez kaliteyi, kaliteyi boyanın içerisinde özellikleri ve çıkardığı sonuç kanıtlar bana göre.
Kaliteli bir saç boyasından beklentilerimiz neler olur?
İnçlude a çaption for your image…
İlk başta saçlarımıza zarar vermemelidir. Güzel olayım derken saçlardan olmayalım. Kalıcı olmalı hemen akmamalı boyarken aynı zamanda saçlara bakım da yapmalı, kurutmamalı, parlak bir görüntü sağlamalı. Peki bu özelliklerde bir saç boyası var mı?
Tabi ki de var. Saçlarım ile uğraşmayı çok seven biri olarak hemen hemen tüm boyaları deneyimledim. Ve içlerinde en çok memnun kaldığım saç boyası Pure Color oldu. Kısa sürede profesyonel ellerden çıkmış gibi oldum. Öncelikle zamandan kazandım çünkü jel formülü sayesinde şipşak boyadım belirtilen süre kadar beklettim ve yıkadım, sonuç harika oldu. Kalite deyince aklıma tek gelen marka Schwarzkopf Pure Color ♥️
En kaliteli saç boyası Schwarzkopf Pure Color! Neden mi?
İnçlude a çaption for your image…
İştah açıcı isimleri ve 15 farklı renk seçeneği bulunuyor. Benim tercihim böğürtlenli çikolatadan yana oldu ve sonuçtan çok memnun kaldım. Saçlarım olduğundan daha parlak görünüyor, adı gibi kendi de enfes bir saç boyası :)
Jel formülü sayesinde boyama işlemini kolaylaştırıyor!
Akma, damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor ve saçlara kolayca yedirilebiliyor. Aloe vera, kaktüs ve aquaxyl özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlar neme doyuyor ve ihtiyaç duyduğu canlılığa kavuşuyor. Jojoba yağı içeren bakım kremi sayesinde saçlar daha parlak, sağlıklı ve ışıltılı hale geliyor. Yıkadıktan sonra saçlarımı yiyesim geldi, çünkü saçlarda harika bir koku bırakıyor :) Beyazlar üzerinde de çok etkili, üstelik uzun süre kalıcığını ve parlaklığını koruyor.
Selamlarrrrr 💜 seni süper bir saç boyası ile tanıştırmaya geldim. Aklındakileri unut ve buraya odaklan😇
🌟 En kaliteli saç boyası = Nefis renkleri bulunan Pure Color
🌟 Șimdiiii birbirinden güzel 15 farklı renkleri ile istediğin boyayı bulabilir, istediğin boyayı uygulayabilirsin. Çikolatalı sufle, vișneli turta, bal badem, siyah üzüm reçeli.. gibi birbirinden şahane, iştah açıcı ve gördüğün an aşık olacağın bir ürün. %100 beyaz kapama sağlıyor, üstelik içerisinde "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleriyle zenginleștirilmiș formül sayesinde saçların inanılmaz derecede gereken neme sahip Oluyor. Burda bitti mi? Elbette hayır 😇 içerisinde "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde saçların parlak, eşsiz yumuşaklığa ve canlılığa sahip olacak.
🌟 Saçlarımın mükemmel görünmesini sağlayan boya ve renk: Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
🌟 Bunu deneyimleyen ve oldukça sonucunda mutlu bir şaşkınlık yaşayan ben olarak, sana neler yaşadım onlarıda anlatıp aklında ki o soruları yok edicem😇 akma, damlama düşüncelerini unut. Çünkü asla ne akma ne de damlama yaşamayacaksın. Tişörtün, sabah kalktığında yastığına bile dahi boya geçmeyecek. Yanma, acı gibi hissiyatın asla olmayacak. Onun yerine mis gibi kokucaksın ve saç diplerinin ferahladığını hissedeceksin. Saçına boyayı uygularken, inanılmaz derecede anında etkisini görüceksin.
Ben șok geçirdim saçlarımı boyarken anında etkisi beni şaşırttı ve mutlu etti. Ardından saç kremimin kokusunu kokladığımda, yemek olsa yerdim o derece aşık oldum. Benim saçlarım şu an herkes tarafından hayranlık duyulan ve saç boya markamı soran kişiler daha da çoğaldı. Eminim saçının seçme şansı olsaydı O'nu tercih ederdi #SaçınınTercihi 💙
Selam, Bana göre daha önce denemiş olduğum Pure Color kaliteli bir boya markasıdır. Nedenlerini biraz detaylı açıklamak ve Pure Color' dan bahsetmek istiyorum sana.
Pure Color Çok Kaliteli Bir Saç Boyası! Neden mi?
O kadar saç boyası var ki maalesef seçim yapmak çok zor oluyor. Fakat deneyimlerime güvenin derim. Ben deneme yanılma yöntemiyle en kaliteli saç boyasını buldum: Pure Color! Kutu içerisinden çıkanlarla saçlar evde kolayca boyanabiliyor. Jel formülü sayesinde akma riski olmuyor, boya yüzümüze bulaşmıyor ya da yere damlamıyor. Aloe Vera ve kaktüs özleriyle saçlara parlaklık veriyor, bakım yapıyor.
Pure Color Beyazları Kapatır Mı?
Beyaz kapatması mükemmel olan bir saç boyası. Ben kullandığım için çok memnunum :) Saçlarım eskisinden daha canlı görünüyor. Üstelik renk yoğunluğunu uzun süre koruyor. Siyah saçta genelde birkaç yıkama sonrasında matlaşma görülür ama kesinlikle böyle bir şey yaşamadım.
En İyi Cevaplar