Saçımın rengi siyah yıprandığı için kına yakmaya karar verdim kına normal kına Hint falan değil yani öğlen 11 de sürmüştüm daha başımda yıkamadım ne kadar durması gerekiyor ve rengi ne olur tahminen? Şimdiden ender güzel cevaplarını için teşekkürler 😊
Başını temiz bir parça bezle sar sabaha kadar onla uyu, uyandığında kına kurumuş olcak saçını ılık suyla yavaş yavaş yıka sonra kurut rengi kızılımsı olur, kına yakan hic erkek görmemiştim😄ama yakışır bence😊 Rengi 3-4 ay sonra açılmıştı bende , onun süresi ne kadar bol sürmeye bağlı
2
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
9 buçuk saat olmuş yetmez mi? Merak ve korku içerisindeyim çok mu kızıl olur ki? 😮
Vay be shfjj Şimdi kafana galoş poşet neyin bişeyler geçir sonra yat uyu sabaha yıka tutar. 👍 Turuncu veya kırmızı falan olmaz kafan merak etme zaten saçın siyah sanırım hafif açılmalar olur saçında hafif kızıllıklar yani merak etme güzel olcak
Kına iyiyse tutmuştur bari bone tak sabah yıka tam tutsun ancak eşit dağıtmamışsın siyah kına yaksaydın keşke kırmızı güzel olmayabilir. Beğenmezsen kazıtırsın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçime yumurta , siyah çay , yeşil çay ve zeytin yağı ekledim şu an tahta olmuş durumda 10 saati geçti iki üç saat sonra yıkarım heralde sabahı bekleyemem korkuyorum 😑😑
Bende öyle düşünüyorum , yok renk değil saçlarım baya bir zayıfladı son zamanlarda tanıdığım biri yakmış güçlendi falan diyordu bende bir deneyeyim dedim faydası olur olmaz mı bilinmez.
En İyi Cevaplar