Arada bir gelen kâkül kestirme isteğini nasıl bastırıyorsunuz? Size kâkül yakışıyor mu? Düzenli olarak her sene kâkül kestirip, pişman olduktan sonra "bir daha asla" derim.
Arada bir gelen kahkül kestirme isteğini nasıl bastırıyorsunuz?
- Kakül kestireyim mi? - Hayır - Kestireyim değişiklik olur. - Hayır (laf dinle) Sonuç - Keşke seni dinleseydim Hayır o değil yakışmaz desen gidip kestirince yakışmamış diyemezsin soruyorsun madem laf dinle kakül herkese yakışmak zorunda mı?
Bastirmiyorum :D O istegi gercekten yok etmek lazim ama olmuyor iste. Once makasi alip bir guzel kesiyorum (hatta uzun sacimi erkek gibi kestim) sonra da kakulu tokayla gozumun onunden kaldirma cabasi basliyor.
Ben kesinlikle destekliyorum her kadın kahkül kestirsin bence. Kahkül ve crop top bir tişört ve nude tonlarında mat bir ruj bir kadını mükemmel göstermeye yetiyor bile..
-Kahkül kestirme isteği gelmiyor, alnım dar. Perçem kestiriyorum, yetiyor. -Kötü durmuyor ama kahkülsüz daha iyi. *Gecen bol olsun.*
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Denemeden asla olmaz😄 genç yaşta her istek denenmeli, insan özgür ve cesur olmalı😊2 hafta önce kahkûl kestirdim. Beğenmeyip hep tepeden tutturdum. Bugün fark ettim azıcık uzamış. Karar verdim yarın uçlarını kisaltıp kullanacağım bu kahkülü😁
En İyi Cevaplar