Sizin de böyle bir gün bir çılgınlıklar yapasınızlar geliyor mu? Bu fikirleri nasıl aklınızdan başınızdan atıyorsunuz zjdb💇♀️💇♀️💇♀️Tamam bana da kâkül çok yakışıyor ama sonuçta bir Anastacia değilim jdjd hem çok zor filan uğraşmak hep şekil şukul istiyor 🤦♀️
Bu fikri başımdan nasıl atabilirem?
Aniden gelen "kakül kestirme" isteğiyle nasıl baş edebilirim?
Yakışıyorsa sana kestir gitsin içinde kalmaz. Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam, kakülü hiç sevmiyorum ve yakıştıramıyorum. Sanırım nedeni, Kore dizilerinde erkeklerin de saçlarını kakül kestirmesi. Neden güzelim yüzlerini kakülle mahfediyorlar anlamış değilim. Dizileri izlerken, elime makas alıp kaküllerini kesmek istiyorum,öyle nefret ediyorum.
Sana yakışıyor ama onunla uğraşılmaz. Her sabah föndür maşadır delirtir insanı. Perçem kestirdim kafam bok gibi oldu. Acayip sinirliyim kuaföre. Ama çok seksi kerata diye güzel oldu eline sağlık dedim.
bir anlık yapılan hatanın telefisi altı ay sürer bunu hatırlarsan ve bi kağıda bu benim son kararım asla saçını kestirme yazıp imza at görebileceğin bir yere koy aşko
Ben aklıma gelen şeylerle bas edemem. Daha gecen haftalarda kaslarimi tiras ettim. Bu arada aklima sacimi sifira vurmak geliyor ama kendimi vazgecirmeye calisiyorum sjjajaja