Saçım kıvırcıktı keratin yaptırdım 1 ay geçti kıvırcık saçımı istiyorum, nasıl eski haline döndürebilirim ne olur acil yardım edin?Keratinli saçı eski haline getirmek
keratinli saçlar düz kalır keratin etkisi 6 ay kadar sürer keratin içermeyen sampuan kullan ve saçlarını günlük yıka kurutma kendi haline bırak kurusun Ancak dipten uzayan saçların normal kendi saçın ile keratinli bölüm farkli durur Saçının uclari duz dip kısmı kıvırcık
5
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin gibi normal şampuan kullanıyorum ve kurutmuyorum 1 ay geçti saçlarım dalgalı kuaförüm 45 gün sonra geçer dedi ama 1 ay oldu geçmedi 2 haftaya da geçmez heralde
Oldukça önemli olan keratin bir protein çeşididir ve saçlar, tırnaklar için çok yararlıdır. Vücut bunu kendisi üretir ancak bazı durumlarda yetersiz kalabilir. Böyle durumlarda ise keratin yüklemesi, keratin bakımı gibi uygulamalar ek tedavi olabilir. Keratin bakımı yaptırdıktan sonra etkisi geçene kadar saçlar düz kalır ve şekillendirmek gerekmez.
Keratin bakımı nedir?
Keratin bakımı nedir?
Keratin bakımı aşırı yıpranmış, işlem görmüş ve yapısını kaybetmiş saçları hayata döndüren bir işlemdir. İşlem sırasında saçlara keratin ilacı uygulanır ve saçlar tuzsuz, sülfatsız şampuanlarla yıkanır. İşlem sonrasında da bu şampuanları kullanmak önemlidir.
Keratin etkisi ne kadar sürer?
Keratin etkisi ne kadar sürer?
Keratin bakımının kalıcılığı yapılan yere, kullanılan malzemenin kalitesine göre değişiklik gösterse de ortalama 5-6 ay kadar sürmektedir. Keratin bakımında saç onarılır ve canlılığına kavuşur.
Keratin etkisi nasıl geçer?
Keratin etkisi nasıl geçer?
Özellikle kıvırcık saçlara sahip olanlar keratin bakımından sonra uzun süre düz saçlarla kalmak zorundadır. Ancak sonuçtan memnun kalmayanlar için bu süre geçmek bilmez :) Keratinli saçı eski haline getirmek bir süre için mümkün değildir. Ancak kalıcılığını azaltmak için tuzsuz, sülfatsız şampuanlara ara verebilir, normal şampuanlardan kullanabilirsiniz. Bu sayede kalıcılığı azalır ve eski saçlarınıza kavuşursunuz.
Brezilya fönü etkisi nasıl geçer?
Brezilya fönü etkisi nasıl geçer?
Brezilya fönü uygulamasında da keratin bakımındaki işlemler uygulanır. Haliyle o da bir 5-6 ay kadar kalıcı olan bir işlemdir. Brezilya fönünün etkisini daha çabuk geçirmek için özel bakım ürünlerini kullanmayı bırakabilirsiniz.
Keratin bakımının faydaları nelerdir?
Keratin bakımının faydaları nelerdir?
Aşırı işlem görmüş, yıpranmış saçların onarılmasına destek olur.
Saçlara doğal bir parlaklık, canlılık kazandırır.
Saç tellerindeki bağların güçlenmesine yardımcı olur.
Saçları şekillendirmeye gerek kalmaz, etkisi geçene kadar saçlar dümdüz kalır.
Saç tellerini kaplayarak saçların daha gür görünmesini sağlar.
benim saçım 6 aydan fazla kaldı ama ben bakımları yaptırdım yaptırmasam 3 ayda söner diyolar. Ama sen kendin dedikleri mi devamlı yapsan 1 2 haftaya geçer. zaten 1 haftadır yapıyomuşsun. Haftada 3 4 kez yıka kendi halinde kalsın
Merhaba, denediğim ve %100 işine yarayacak bir Bilgi veriyorum. Ilık su+tuz+beyaz sirke4 yemek kaşığı kadar tuz ile yarım çay bardağı beyaz sirke ile karıştırıp erittikten sonra saçlarının uzunluğuna göre ılık su ekleyerek saçlarına sür. Saç diplerine fazla gelmesin yakabilir. Yüzüne ve gözüne değdirmemelisin çok yakıcı ( alerjik bir cildiniz varsa birinin yardımıyla saçına sürdürebilirsin) zaten 10 dk bekletmen yeterli olacaktır..
Merhaba, +1 yıl olmuş ama bir şey sıracağım keratinin etkisi geçtikten sonra eski saçınıza tam anlamıyla döndünüz mü yani eskisi gibi kıvırcık oluyor mu saçınız
Merhaba ben de aynı şeyi yaşıyorum, benim yaptıralı 5 ay oldu bazı yerleri hala düz, kıvırcık olması için her şeyi yapıyorum ama hala istediğim gibi değil
Kız nolacak iki hafta düz gezeceksen manyak ya 😄😄 sorunlara gel Allah'ım Yarabbim. Okullar açıldı dersler başladı. İki tane alttan ders var. Köpek gibi yumuldum Bu daha mühim bence
Ya iki haftaya düzelmez ki ve saçım ne düz ne kıvırcık hiç hoş değil tabiki benim dertlerimden önemliler de var seninkide önemli ama napayım işte taktım kafaya 😂😂