Selamlar.
Bilindiği üzere düz saçın kıl kökü düm düz, dalgalı olanın ki virgül şeklinde kıvırcık olanın ki yatay şekildeymiş, ve saç uzatıkça bunu takip ederek uzuyor. İnce telli saçta saç pigmenti ya da kökü birşeylerden mahrum gibi birşey sanırım.
Sizce yakın zamanda bunun bir iğnesi falanı filanı çıkar mı? İğne ile göz kalıcı olarak mavi renge dönüştürülebiliyor.
Fikirler? Böyle çalışmalardan haberi olan var mı? Bıktım bu saçlardan.
Bilindiği üzere düz saçın kıl kökü düm düz, dalgalı olanın ki virgül şeklinde kıvırcık olanın ki yatay şekildeymiş, ve saç uzatıkça bunu takip ederek uzuyor. İnce telli saçta saç pigmenti ya da kökü birşeylerden mahrum gibi birşey sanırım.
Sizce yakın zamanda bunun bir iğnesi falanı filanı çıkar mı? İğne ile göz kalıcı olarak mavi renge dönüştürülebiliyor.
Fikirler? Böyle çalışmalardan haberi olan var mı? Bıktım bu saçlardan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
argan yagi ve dokulme varsa mezoterapi
Saçları kalınlaştırıyo mu? Şampuan içine doğum kontrol hapı kırıyorum şu an biraz da kabarttı gibi.
Teşekkürler bu arada
argan yagi saclari hacimlendiriyor tararken daha fazla kirilmasin diye kullanuyorum ben. bir de evet o dedigin dogum kontrol hapi b vitamini vs sampuanin icine katman cok iyi faydasini gormussundur ben zigavus kullaniyorum sampuan olarak. saclqrim ince telli ve asiri yagli sac tipim var
Çok teşekkürler :)
rica ederim😊
3e vur
Hiç denemedim de kel gibi duruyomuş hocam ayrıca kısa yakışmıyo uzun kullanıyorum. Katlı bir şekilde omuz hizasına kadar kurtarıyo. Ama tam omuz hizasında nası olur bilemiyorum