Kesinlikle haketmediğini düşünüyorum. Eskiden haftada bir kuaföre giden birisi olarak şimdilerde hiç gitmiyorum. Kuaförde yapılan herşeyin evdede yapabildiğini gördüm. Saçlarımı bile kendim kesiyorum artık. Fiyatlar uçmuş durumda adam gibi biyerde saç kesimi boya yaptırsan 200'250 den aşağı çıkamıyorsun ve bunu en az 1'2 ayda bir yenilemen gerekiyor😔 Diğer işlemlere hiç girmiyim işe yaramayan keratin bakımları, saçları mahfeden permalar, brezilya fönleri vs.. Çektikleri fiyatları aşırı saçma buluyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Valla Bayan kuaförler nasıl bir sistem üzerine çalışıyor anlamıyorum 15-20₺ boyaları 200-250₺ boyayıp her seferinde sizi ikna edebiliyorlar ya tebrik ediyorum hepsini 😀
ya kendin kesmeyi nasıl öğrendin ben de kendim kesmek istiyorum ama arkadaşım saçın küser makastan falan bir daha uzamaz diye korkuttu beni ne yapayım sence
Sürekli bir musteriyseniz size çok rahat bir sekilde. Davranır onun görüş açıları şunlar ola bilir. Zaten bizden yanadır ufak bir soruna bişey demez ama yabancı geldimi çok dikkatini çeker we daha çok ilgilenir sırf ayağı alışsın Die anladın mi
Seni bilmem benim arkadasimin işyeri Kadıköy'de resmen para basıyor Kadınlar neden gittiği kuaföre frikik verir ve onla sevişmek ister birdahakine bedavaya getirmek icinmi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evde ben yaparım sevgilime boyasını çok meraklıyımdır
En İyi Cevaplar