Kısa saç yakışanda gayet güzel duruyor. Ama uzun saçın farklı bir cazibesi var. Ve uzun saçın insana daha genç hissettirdiği bir gerçek. Şöyle neredeyse beline kadar uzunluktan bahsediyorum. Genç olmayan veya genç hissetmeyen birileri bununla uğraşmıyor uğraşmaz gibime geliyor. Hayatımda ilk defa kısacık kestirdim saçlarımı. Gerçi iki ayda biraz uzadı, hızlı uzuyor benim saçım. Aynaya bakınca kısa saçlarımla konuşup sen de yakıştın be diyorum :D Ama uzun saçlarımı özlüyorum yalan yok. Daha kadınsı ve seksi hissettiriyor. Kısa saçın da kendine has bir albenisi var ama savurabileceğin bir saç yok nihayetinde. :)
Saçım uzun ama incelmişti mecburen kestirdim. Çok yakıştığını söylediler omuz hizasından 4 parmak daha uzun. Farklı bir hava katıyormuş benimde hoşuma gitmeye başladı ama tabiki uzatacağım tekrardan bir kendini toparlasında :) :) Her ikiside yakışıyor ama ne bileyim uzun saç bambaşka ya
Kısa saçı uzun saça tercih ederim. Sevmeyenler kadınlar mı erkekler mi onu da yazmamışsınız. Ben kısa saç seviyorum. Eğer sevmeyen erkekler ise zevk meselesi eğer sevmeyen kadınlar ise kıskançlık meselesi. Çünkü kısa saç her kadının harcı değil, yüz hatları ortaya çıktığı için eğer çirkin ise saçlarını kısa kestiremez ve kısa saçlılara da yakışmamış, hiç olmamış, hiç güzel değil, o ne öyle erkek gibi cümleler ile kendini sıvıştırır. Özetle kısa saç her zaman daha çekicidir ve güzele yakışır. Zaten çirkinse saçı iki metrede olsa nafile.
Kısa saçı severim ancak 30'una dayanıp saç değişikliğine giden tiplerde biraz abes duruyor. Lisede tek bir tane saçı kısa olan kız vardı ve ondan başka ilgimi çeken kimse olmamıştı. Koskaca üniversitede bile adam akıllı kısa saçlı kız yok. Biraz cesaret lazım.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
154
Cevap
181
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hep Rapunzel gibi gezerdim.. herkes kestir değişiklik olsun böyle çok demode diolardi hep kısa kahkullerim olmasına rağmen! Geçen yıl küt kestirdim aman tanrım bin pişman oldum kestir diyen yakınların sanki çok büyük hata yapmışım geri dönüşü olmayan biseymis gibi davrandılar hele ki ananem🤷 sonra baktim saçtan anlamayan Arkas çevrem deki kızlar Rapunzel lesmeye başladı ! Meğerse hep kıskanmislar kırıklarla geziolar her neyse herkese yakışan model farklı öyle kıskanmak la olmuyo herkes yüz tipine göre saç kestirsin her şey uzun sacla bitmiyor 💆 şimdi saçlarım dirsek hizama geldi cuma günü omuzlara kadar kestircem.. kırılıyor abi bakımsız mı gezcem.
Hiçbir zaman, kısa/uzun saç seviyorum ya da sevmiyorum demedim. İnsanlar, her şeyi yapmakta özgürler. Kendilerini nasıl, ne şekilde, hangi saç tarzı ile rahat hissediyorlarsa ya da kendilerine yakıştırıyorlarsa, o tür de yapmaları gerektiğini düşündüm hep, hâlâ daha öyle düşünüyorum. Bir başkasının, ne dediğini, neyi sevip/sevmediğini umursamamak gerekiyor.
Aslında sevdiğim bir saç tipidir. Fakat kimseye kolay kolay yakışmaz. Uyum gösteren insan sayısı azdır. Kimilerinde absürt durur, kimilerinde sırıtır, kimilerinde ise yüz simetrisine aykırı bir duruş simgeler. Ama tam anlamıyla yakıştığı ve uyum içinde olduğu bir kadını her zaman göz alıcı kılar.
Siz bayanların kısa saç sevmemesi tam olarak yüzünüzün ve kulaklarınızın belli olmasından ortaya çıkıyor. Kimi insan saçlarını bir başka durumunda örter örneğin sivilcesini saçı ile örter ya da yarasını. Gönül yarası olmadıkça örtülür. Neyse iyi günler
Bence ikisi de guzel ama uzun sac herzaman favorim olmustur kapanmadan once kisa sac da kullaniyordum ama kapaliyken sikinti oluyor ondan dolayi uzun sac en iyisi diyorum ama acik olsaydim kisa sac da favorim olabilirdi guzel kesim bir kisa sacin cok hos oldugunu dusunuyorum sahsen
sadece alışılmışlık :D erkek dediğinin saçı kısa kadın dediğinin saçı uzun olur gibi bir genelleme var :D erkeklerin uzatmasına alıştık ama kadınların kısaltmasına alışamadık hala :D söyle birşeyde var kimilerine kısa saç harika gidiyor
yüzü geniş gösteriyo bazılarının kulağının kepçesini ortaya çıkartıyo dudakları kocaman kalıyo burnu gözlerinden daha çok dikkat çekiyor 😐 herkese yakışmıyor 😏 uzun saç da herkese yakışmıyo
Pek pek sevmiyorum kadınsı gelmiyor sanirim kadını normal sac uzunluğunda sınıflandırmışım oysaki sac uzunluğu cinsiyete empoze edilmemeli.. neyse sonuç olarak yakışan da güzel duruyor
Kısa sac daha zor şekil alıyor çünkü. Uzun saçı tara cik. Yani benim saç yapıma gore bu yorumu yapıyorum. Bir de benim yüz tipime uzun sac daha cok yakışıyor. O yuzden uzun saçı seviyorum
omuza kadari ben cok severim ama daha kisasi erkek gibi olmasi bana itici geliyor. Örnegin Ayse Armanin saclari kadin bildigin seve seve kullaniyor o sac modelini 😬 Cok igrenc duruyor zevk meselesi
Saçlarımı kısaltınca özüme dönmüş gibi hissediyorum aksine. Fakat babam ve amcalarım saçımı kestirince çok tepki gösteriyorlar. Erkekler için bir önemi var herhalde.
Bana cok yakisiyorr seviyorumda ama uzunu da seviyorumm kestirince ilk iyiki kestirmisim diyorum cok yakisti diye sonraa keske uzun kalsayfi diyorum her ikisnin de yeri ayri bende
Bence çogu kadinda com Seksi durabiliyo ama buda kellik gibi hani kellik bazi erkeklerde cok guzel durur ya mesela onun gibi bisey yani bazi kizlarda cok igrenc olabiliyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakışmadığı düşünülünce oluyor genelde ama kısa saç hayatmış uzun yıllar saçlarım uzundu 1 yıldır falan genelde hep kısa ama çok rahat ve daha dinamik bakımlı gösteriyor bence bir süre böyle devam ederim gibi geliyor
Uzun kadını daha çekici gösteriyor ve ilgiyi saça topluyor ama kısa saçı da kullanmasini bilirsen oda dikkat çeker ve şık olur o fotodakiler Allah bilir hangi kuaföre yaptırdılar ama bana sorsan yataktan çıkmış gibi duruyor
En İyi Cevaplar