+1 yılben homofobik bir insanım kabul ediyorum kısa saçlı kızla birlikte olamam heralde kısa saçlı kız arkadaşım vardı bir ara hep erkek olarak aklımda kalırdı ve ben saçlarımı 3 yıldır uzatıyorum bende hergün maşayla düzleştiriyorum kırılıyor hafta sonları argan yağıyla yağlıyorum onları her gün nazikçe dipten uca doğru yıkıyorum haftada 1 gün yıkamıyorum dinlendiriyorum sevgilimin de saçları kurshinova'nın ki gibi keserse aldatırım vallaha :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir bayanın beline kadar saçları Beni çok etkiliyor. Çok kadınsı ve çekici gelir bana her zaman. Kızım 7 yaşında onun bile saçları beline kadardır keseninde kestireninde kolunu keserim bilirler.
Oda bayılıyor Allahtanda mümkün değil kestirmez. Deneyemezsiniz bile. Uçlarından aldırırken dahi yıkıyormuş ortalığı öyle söylüyorlar.
Uzun saç bayanda çok çekicidir benim için sözün özü...00 Yorumla
+1 yılUzun saçlıyım baya hemde totomun altında ve uçlarından aldırmaya bile kıyamıyorum kurutması zor oluyor yolda gideken bile bir yerlere takılıyor ve kopuyor teller sandalyeye oturuyorum sandalyeye takılıyor otobüste ilerlerken başkalarınıb ceketlerine falan takılıyor ama seviyorum direniyorum😃
00 Yorumla
+1 yılşekıl verme ve kurutma. uzun saça bakmak zor. ama kısa saç bana olmaz. dalgalı benım saçlarım yıne şekıl vermek için uğraşırım. uzunken yıne topluyorum. dalgalıyken şekıl vermek kolay oluyor. ama kısa yapsam sureklı şekıl vermek zorunda kalırım.
09 Yorumla- +1 yıl
aynen sorma bıde duz daha çok yakışıyor:):) saçı duz olanlarda dalgalı ıstıyor:)
- +1 yıl
.. D. Dbak çok guzel düzleştırırım saçı:) bır gun belkı nasıp olur bellı mı olur:)
- +1 yıl
aç kapıyı gelıyorum:):):)
- +1 yıl
:):):)
- +1 yıl
teşekkurederım guzellık:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılEskiden saclarım belime gelirdi ve kuaföre bile gıdım gıdım kestirirdim bir gün radikal bir karar alarak saçlarımı omuz hizasında kestirdim ve şu an biraz uzasa bile kendim kesesim geliyor saclar daha canlı görünüyor her seyden önce ve eski resimlerime baktığımda yaptığım en doğru seymiş diyorum uzun Saçlı olup da böyle canlı duran cok az insan var ve saclarım cok yıpranmıştı ve kısa sacın daha modern durduğunu düsünüyorum tabi benim fikrim bu
20 Yorumla
+1 yılKısa saçı seviyorum çünkü; saçlarım düz. Bu nedenle; kullanımı hem kolay ve çok rahat. Kışın kestirmeyin, kafanız üşüyor sonra, ben şapkayla geziyorum evin içinde resmen. Fakat rahat kullanım istiyorsan ve saçların düz değilse kestirme. Seni daha çok uğraştırır. Saçlarınızı doğal bırakmanızı (düzleştirivi vs. çok kullanmamaya çalışın) öneririm. :)
10 YorumlaUzun sac basa beladır oldum olası sevmem duz ve parlak saclara sahip olsaydım fikrim degisebilirdi ama şu an dalgalı saclarım oldugu icin hic sevmiyorum hep kısa kestirmeye calısıyorum elimden geldigi kadar hem yıkama acısından kolay hemde sıkıntı yaratmıyor sekil vermeside kolay
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKısa saç çok cool bence her surat her tarz kızın taşıyabileceği bir şekil değil bence anna hatway kısa saçlı hali çok iyi mesela uzun saçı da kısa saçı da çok seviyorum aslında.
Uzun düz saçlıyım saçlarımın tek sıkıntı yaratan yanı çabuk uzaması ve her ay boyunu dengelemek için kestirmem gerekiyor. Saç şekillendiriciyi sadece uçlara bukle atmak için kullanıyorum 7 dakika sürüyor.00 Yorumla Bak sacim popoma kadardi hic abartisiz. bir anda kuafore gittim ve omzumun yukarisina kadar kestrdim cok memnunum. 10 dk da disari cikabiliyrm hic pisman olmadım. Insanlar ayri bir hava katmis cok hos olmus dediler. Tek duzelikten cikmis oldum. Kestir sende rahatlarsin
00 YorumlaUzun yıllar kısa saç kullanıp artık uzun saçtan başka saç kullanmayan biri olarak en çok bana sıkıntı olan şey saçlarımın çok gür ve çok karışmasıdır. Ama uzun saç avantajları ise istediğin modeli vermektir. Bu daha ağır bastığı için uzun saç kullanmaktan vaz geçmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSaçlarım 80 cm yani belimi geçiyor sayılır düzleştirdiğim zaman çok güzel duruyor çünkü saçımda doğal balyaj var hiç boyatmadım yıkanırken tararken saç düzleştirirken zaman açısından sıkıntı yaşıyorum ama buna değiyor. 2 ay daha uzatıcam ve kesitirip satmayı düşünüyorum boyasız uzun sarı saçların kilosuna 1.500-2.000 tl veriliyor sonra kısa saçlı olucam rahatlık lazım biraz :)
00 YorumlaBenim saçımda uzundu şimdi kestirdikten sonra pişman oldum
Uzunken herşeyi yapabiliyorum kivircik düzleştirme hergun başkaydı simdi o lüksüm yok
Ama şimdi de hersey daha kolay saçima bir mousse yapiom ve okadar hemen çikabiliyorum dişari bence ikisininde iyi ve kötü yanları var
Uzun saçı olan kısa ister cogunlukla ve tam tersi ve düz saçı olan kıvırcık ister
Biz kızlar kolay kolay memnun olmayız malesef :)02 Yorumla- +1 yıl
Mousse nedir
Benim saclarımda şu an en kısa hallerimden yandıgı icin :( herkez gorunce şok oldu uzundur hep ama bazıda sacın kızı var gibiydin bole daha hos diyor.. kısa sac daha zor tam tersi birde benimkiler dalgalı uzunken karıstryodum bir guzel at kuyrugu simdi fonsuz hicc olmuyor..
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. off idolüm yaa şu saçlara bak kısa saç bir kıza bu kadar yakışır O. O ama işte benim g. tüm yemiyor kesitrmeye :D
thenosebleeds.nextimpulsemedia.netdna-cdn.com/.../maggie-maxim-3.jpg00 Yorumla
+1 yılSaçlarım şu an kısa omuzumdan biraz aşağı. Saçlarım dalgalı yani su dalgası şeklinde serbest bırakınca. Duzleştirirkende yarım saatımı alıyor. Saçlarımı uzatıyorum şimdi. Uzun olsun yıkayıp tarayı kurutup çıkayım istiyorum. Kabarıyor kısayken zor oluyor :)
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbenim tek sorunum taramak.. taramak cok yoruyor beni.. elim falan ağrıyor..
sonra cok olunca aşağıya kayıyor..
babannemin yakındıgı bir sorun saçlarım her yerde bir de uzun olunca elden biyerlerden cıkması cok zor oluyor. çek çek bitmiyor yani.00 Yorumla benim saclarimda bayagi uzun. duzlestirme sıkıntı değil. sacimin orjinal hali duz. benim tek derdim bu o saçları kurutmak. yarim saatimi alıyor. taramasi da ayri dert tabi. sonra disari çıkıyorum, ruzgar nem falan derken benim saclar arap saci :/
10 YorumlaKesinlikle bir zaman snra ikiside sıkıyor uzundu saclarim kestirdim ensede kac aydir uzamak bilmiyor cok isteyerek kestirmistim. Fakat tutulmuyo bile ne duzlestirebiliyrm ne masa yapabiliyorum oldugu gibi. Uzunken daha iyidi. Kestrceksen eger omuzlarda kestirki istedigin gibi sekil verebilirsin enazinda.
00 YorumlaCok uzun sac hic şık durmuyor bence. Omuz hizamda saclarim uzadikca kestiriyorum. Cok kisa sac bana yakisniyor pekte sevmiyorum acikcasi yani en kisa küt olabilit. Yuvarlak yuzlu ufak burunlu kizlara yakisiyor
00 Yorumla
+1 yılŞahsen saçlarım belimde ve hala uzatmak istiyorum. Cünkü uzunken daha ilgi çekici farklı ve hoş gözüktüğünü düşünüyorum tabi saçınız bakımlı ve sağlıklı ise. Kısa saç tercihen pek sevmiyorum klasik gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılKısa saçlıyım çünkü saçlarım ince telli yıkanınca çok çitişiyo ayrıca çabuk yağlanıyo bazen yorgun olup uyuyakalıyorum bir saat saçımı yıkıyorum ayrıca tarıyorum derken çok zamanımı alıyo hem de yüzüme kısa saç gidiyo kısa saç favorimdir :)
00 Yorumla
+1 yıl1 Sene öncesine kadar saçım çok uzundu ve gerçekten şekil vermekte zorlanıyordum. Şu an kısa olmasada orta civarlarda bir şey. Hem şekil vermek daha kolay, hemde boyatınca çok daha hoş durduğu görüşündeyim.:d
00 YorumlaKısa saçlıyım ve kısa saçları severim. Çünkü hem daha rahat oluyor. Yıkaması kolay oluyor. Benimkisi baya bir kısa olduğu için tarama sorunu da olmuyor. Hem daha çok yakışıyor. Bana göre kısa saç güzeldir. :)
00 Yorumla
+1 yılKısa saçlıyım ve kısa saçlı olmakda düzleştirme açısından zor. Saç zaten kısa olduğu için ufak bir hatada kabarık gözüküyor ama bu uzun saçta çok belli olmuyor. Uzun saç daha uzun süre düz kalırken kısa saç daha çabuk bozuluyor
00 Yorumla
+1 yıluzun sac saglıklı olmadıgı taktırde bakımsız ve cansız gozukuyor ben sacın cok uzatlması taraftarı degılım 7-8 sene kalcalarıma kadar uzun saclarla gezdım bı gun sınırlendım gıttım omuzlarımda kestırdım. oh be. ınsan daha tarz oluyo
00 YorumlaKisa. Ozellikle kisaciksa yika cik. Kuruma derdi yok tarama derdi yok maşa yok duzlestirici yok acayip rahat. Inun rahatlığı cok güzel aama uzun sacin da havasi var tabi gur ise, seyrekse at cope onu da
00 Yorumla
+1 yılşimdi ne yalan söyleym kısasıda uzunuda fena halde yakışıyo hakkını veriyorum:) lakin kadın dediğinn uzun saçlı olmalı düşüncesindeym en son kuaförle savaş halindeydk -ucundan al dedm sana ucundan dye :D benmkiler şu an uzun ve yoğun dalgalı
00 YorumlaEğer yüzüne giderse kısa saç kesinlikle kestir pişman olmazsın. Ben 1 ay önce kestirdim saçlarım baya uzun ve dikkat çekerdi ama sıkıldığım için kestirdim ve kalan saçşarımı postij yaptırdım saçımı toplarken kullanıyorum bir tek.
00 Yorumlauzun saclıyım saclarımdan hiçbi zorluk cekmiyorum tek zorlugum balerin topuzu yaparken kocaman bir topuz oluyor cirkin görünüyo biraz okadar yoksa sekil anlamında en rahat ve güzeli uzun sac :)
10 Yorumla
+1 yılSaçlarım belimi geçiyo uzun saç seviyorum istediğim maşayı yapabiliyorum dağınık salaş savurabiliyorum. kısa saç kızda hoşuma gitmiyo kızlar uzun saçlı olmalı
00 Yorumla
+1 yılhayatımda bir kez kısa kestirdim ve herkes beni öyle daha çok beğenmesine rağmen ben sevmedim.
uzun saç beni hem daha genç gösteriyor hem de daha masum...00 Yorumla
+1 yılBnmde uzundu saclarim bir anda kisacik kestirmistim :) halada uzun degil.. Kisa sacla daha modern daha bakimli gorunum elde ettigimi dusunuorum.. ve saci duzlemek mi 5 dk :)
00 YorumlaUzun sac gereksiz isten baska birsey degil.. Ayric Kendine guvenen kizlar kisa kestirirler bu net.. Yuzune guvenmeyen bir kiz. nasil kisa kestirsin ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Yuzune guvenen kizlar guzellegine guzellik katmak icin uzatir canim
+1 yılKısa saça aşığıım bee. Ve hep kısa kullandım, rahat, kolay ve görünümü bana çok hoş geliyor. Belki çok şekil ve çeşit imkanı yok, onun dışında önermiyorum çünkü herkes yapıyor artık yetherrr.
00 Yorumla
+1 yıluzun saçın şöyle bir salınmasını her zaman sevmişimdira * artık bıktığımdan omuzlarımdan biraz kısa kestirdmi şimdi kulanımı çok rahat ve iyi oldu değişiklik kafam ferahladı yemin ederim (:
00 Yorumla
+1 yılSaçlarım bayağı uzun ve dümdüz. bir tarafa masa yaparken diğer taraf bozuluyor ve bir masa minimum 4 saat alıyor ki o da bir gün önceden kalmis gibi. s. s
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Annem benim sacimin kiza olmasini hic izin vermedigi icin sonra da anca omuza kadar kestirirdim. Simdik kizlarimin Bob kesilisi var. Cok yakisiyor. Kizim uzatmak istediği vakit uzatacak...
00 YorumlaUzun saçlı olmak isterdim. Saçların kısaysa ya dümdüz olacak, ya da kıvır kıvır. Yoksa hiç güzel durmadığı kesin. Yani saçın kısaysa o saçı her gün düzeltmen lazım.
Benim saçlarım doğal haliyle güzel ama kısayken tadı çıkmıyor.00 Yorumla
+1 yılKisacik kestirmistim, kestirdigim ilk 2ay cok begendim fakat daha sonrasinda uzamasini istiyorum tabiki, kisa sac her konuda daha iyi ama uzunun da gorunumu var yani
00 Yorumla
+1 yılSaçımın zararını görmedim açıkçası düzleştirmiyorum maşa da yapmıyorum hatta yıkadıktan sonra kurutmuyorum bile kendi halinde bana bir külfeti yok kısa saçın her kadına yakışmadığını düşünüyorum :)
00 YorumlaUzun süre kısa saç kullandım ama uzatmaya karar verdin. Uzun saç her zaman daha kolaydır. Tabi her gün düzleştirip, maşa yapmıyorsan. Sizin işiniz daha kolay
00 YorumlaBen yillardir uzun sac kullaniyordum bu yaz kisacik kestirdim. Evet rahat oluyor taramasi kurutmasi vs ama uzun saclarimi da ozluyorum uzatma karari aldm
00 YorumlaSacim kurek kemiklerime kadar uzun ama hedefim belime kadar uzatmak. Kisa saci kesinlikle sevmiyorum bir bayani bayqn yapan ozelliklerinden biri de uzun saclar diye dusunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılUzun sac seviyorum ve yakiştığıni düşünüyorum bu yüzden tercihim uzun sac ya ben herhangi bir sıkıntı da cekmiyorum zorlanmiyorum da hani derler ya uzun sac bakimi zor felan bence degil ben memnunum ya :) kısa saclilara imrenmiyorum ben
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOrta boy saçım var. Tam böyle omzumdan 4 parmak altı. Uzatmaya çalışıyorum. Çünkü saçlarım kıvırcık ve kısayken kabarıyor çok. Ayrıca kısa saçlara bende imreniyorum ama kullanamıyorum, kestirdikten sonra pişman oluyorum bir hafta sonra 😔
00 Yorumla ben uzun saçlıyım birde saçım kalın. ben saçımdan memnunum. sıkıntı yapıyor yani taraken sıklıkla. hemen açılmıyor kolum yoruluyor. ama bence bir kızı saçlarından kavrayabilirsin. saçlar çok önemli. hem ayrıca uzun saça şekil daha çok verilir.
00 Yorumla
+1 yılSaçım şu an kalçalarımı geçiyo ve 2 günde bir duş alıyorum bakım yapıyorum bide surekli taramak zorundayım çok çok zor taranıyo çok saçım dökülüyo o yüzden. Aklıma gelen bu kadar daha 1 ton sıkıntı veriyo (:
00 Yorumlaben uzun saçlıydım kestirdim bir anlık sinirime geldi ama şimdi pişmanım kısa saçımı sevmiyorum şekil almıyo çok zor ama uzun saçımdayken her türlü şekili yapıyodum sen saçına kestirme ya da az kestir her şekili rahatça yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBanyodan sonraki rutin çok uzun ya zarar veriyor diye makinayla kurutmuyorum öbür türlü de çok uzun sürüyor :/
00 YorumlaBence uzun saç her zaman iyidir benim saclarim da orta boy ile uzun arasi denilebilir ve daha çok uzamasini istiyorum. Her zaman uzun saç daha kullanislidir.
00 YorumlaSaçımı uzatmak isterdim sadece imaj için. Ama uzatamıyorum yakışmıyor hem de saçım dökülüyor sıkıntı olur uzatırsam.
00 Yorumla
+1 yılUzun saçlarımı kestirdim şu an uzuna yakın. Ama bir daha kestirmem pişman oldum. Sende kestirme kesinlikle :)
00 Yorumlaben biraz kiloluyum ve kilomu saklamak için uzun saç kullanıyorum yoksa omuz hizamda kısa saç cok isterim :)
00 Yorumla
+1 yılUzun saçım var ve şekil vermede zorlanıyorum ama memnunum çünkü yeni değişik modeller deneyebiliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli uzun saç. Çünkü hem havalı duruyor hem de farklı şekillerde kullanabiliyorsun. Ister ör ister bağla ister topuz yap. Kısa saçın çok fazla alternatifi yok.
00 Yorumla
+1 yılBenim de saçlarım kalçamın bittiği yerde ve hiç uğraşmıyorum boşuna saç yıpranır kendi haline bırakmak en iyisi
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 789 cevap paylaştı. uzun saç candır yaa çok seksi bence dans ederken savurursan of harika benım sacım belimde ve uzatmaya devam kalcaya kdr :)
00 Yorumlaben uzun saçı seviyorum ama çokda uzatamıyorum onlara zaman ayırmak zor oluyor uzunlarken ve tercihim uzun
02 Yorumla- +1 yıl
Senin her halin güzel
Uzun saç severim bn. Saçımda uzun zaten. Daha da uzatmak istiyorum da asla saçımı da kestirmem zaten :)
00 YorumlaBen Bir suredir kısa kıvırcık saçlıyım ve gerçekten sıkıcı. Saçını değiltiremiyosun. modelleri uygulayamıyosun felan
00 Yorumla
+1 yılkısa saç candır hele ki saçın gürse :D yıkaması, kurutması, şekil vermesi çok kolay :) uzun bir süre uzatmam sanırım
00 YorumlaKısa saclıyım bence daha bakımlı duruyor yani sen bakımlı isen uuzun sac cok hos bana yakısmıyor bu yuzden kestiriyorum daha sevimlimoldugumu dusunuyorum uzun sac baglayıp ormesi model yonunden cok bu yuzden kıskanıyorum
00 YorumlaSaçlarım uzun ama kısa saç seviyorum. Kestiremiyorum çünkü saç yapım uymuyor aslan yelesi gibi kabarıyor :)
00 YorumlaUzun sac candir. Tamam biraz zorlayabilior insani. Durulanmak bilmior mesela. Ama bir avuc sacimda olsun istemezdm sahsen
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar