Erkekler için saç önemli bir yer arz ediyor. Ancak saçlarımız zamanla yıpranıyor bazense kepek oluşabiliyor. -Peki siz kepek oluşumunu engellemek için ne yapıyorsunuz? #KepekOluşumu#NasılEngellenir#CikletliGeceler
Valla kepek benim çok büyük bir sorunum kendimi bildim bileli, orta okul yıllarımda çoğu kişi bu yüzden dalga geçmiştir :D Fakat sonra üstesinden geldim çok şükür. Saçlarım çok gür bu yüzden uzadığı zaman kafa derisi ''hava almıyormuş'' genel olarak kısa kestirmem gerekiyor saçlarımı hep, hiç uzatmam o yüzden hemen kestiririm. Onun haricinde ilaçlı şampuanım var kafaya sürüyom, taraklada kazıyorum kafayı 30 dakka kadar kalıyo o sonra yıkıyorum saçı.. oh mis :D
Valla benim genetik rahatsızlığım varmış o yüzden kepek bende normal. Kurtulmak için cildiye doktoru tonik verdi geçmezse 1 defa saçını boya dedi. Boyadım 3 ay ancak kurtuldum. Ha sonra tekrar boyadım ama saç boyaya alıştığı için fayda etmedi
Kepek sorunum yok. Beyler eğer sizin varsa elma sirkesi kullanarak başa çıkabilirsiniz. Su+elma sirkesi ( 1/4 elma sirkesi 3/4 su oranında) durulama suyu yapıyorsunuz.
En İyi Cevaplar