Ben hep katlı kullanıyordum ama kuaförüm kesmiyor katlı. Modası geçmişmiş. Saçlarım zaten gür, küt kesince benim hoşuma gitmiyor :/ Katlı kesim tarihe mi karıştı, kestirmeyeyim mi?
Tarihe karışmadı aslında katlı saç modellerinin kesimi düz ya da sizin deyiminizle küt kesimlere göre daha zordur. Sizin saçınızda böyle bir durum yok tabi saç tipiniz için olmazsa olmaz modeller aslında katlı kesimler.
bak şuna yaa değiştir sende kuaförü ben nasıl istiyorsam öyle keser kuaför modası geçti kesmem diyecek hali yok para veriyorsun hangi kesim güzel ise onu kesmek durumunda...
Bence evet, tarihe karıştı. Artık bende kimsede katlı saç kesimi görmüyorum. Ama zevk meselesi bu biraz da... eğer çok sevdiğin bir saç kesimi ise tarihe karışmış olması seni kararından vazgeçirmemeli.
Eğer katlı kesimden memnun isen tekrar katlı kesim yaptır. Ama bana fikrimi sorarsan başka bir kesim denemelisin. Hem senin için bir farklılık olur. Sadece küt kestirme çünkü seninde dediğin gibi gür saçta küt kesim güzel durmuyor.
Açıkça söylemek gerekirse önceden de dikkatimi çekmişti senin saçların. Çok hoş saçların var. Düz kesim de gayet güzel olur.
Düz saç İçin belki modası geçmiştir ama dalgalı veya kıvırcıkta iyi duruyor ayrıca senin ne istediğin önemli istiyorsan kestir ben hep düz kestiriyordum ilk kez katlı kestirdim ve çok memnunum
hahahahah bilmem moda işine gıcık oluyorum o yüzden modacılara kızdım kuaföre kızdım bir an sana değil ahahaha (salak kuaför benimkini de kesmeyecekti az daha neymiş anne modeliymiş katkat. söylediği model de emo saçı gibiydi oymuş gençler arasında moda o zaman. bana ne yahu hem bir de anne saçı olsa bile emo saç yerine onu tercih ederim)
En İyi Cevaplar