Kişiye kimi zaman feminen kimi zamansa çocuksu bir hava katan kahkül bu sezon yeniden moda oldu.
Kahkül kime yakışır, kime yakışmaz?
kahkül kimlere yakışırÖzellikle düz saçlarda oldukça hoş duran perçem; kullanım açısından biraz zorluk barındırsa da kişiye feminen bir hava katmaktadır.kahkül modasıKullanım zorluğu ise her sabah bir fırça ve saç kurutma makinesi kullanmak zorunda kalmak. Gece neminde etkisiyle bozulan kahkülü sabahları düzeltmek şart. Sizce kahkül kime yakışır, siz kullanır mısınız?
Kahkül modası geri döndü! Kahkül kime yakışır, siz kullanır mısınız?
Kahkül modası aslında hiç geçmiyor, çok severim. :) Arada bir gelen kahkül kestirme isteğine şu anlık direniyorum ama her an kendimi bırakabilirim :D
Kahkül kime yakışır, kime yakışmaz?
Kahkül doğru saç modeli ister ama hem uzun hem de kısa saçlarda müthiş durur :) Bazı yüz tiplerine daha çok yakıştığını kolaylıkla ayırt edebilirsiniz ama kendiniz için bir türlü karar veremezsiniz :)
Kahkül kimlere yakışır?
Kahkül kimlere yakışır?
Kahkül her zaman dümdüz kaşların üzerinde kesilmiş bir saç tutamı değildir :) Doğru yüz tipine, doğru kahkül modeli uygulanmalıdır. Gözlere kadar gelen dümdüz kahküller alnı ve çenesi aynı darlıkta olan, kare yüzlüler tarafından tercih edilmelidir. Düz kahkül kimlere yakışır sorusunun cevabı da tam olarak budur :) Oval yüzlüler daha çok kaş üstünde biten, yüzü çok fazla kapatmayan bob bir kahkül modeli tercih etmelidir.
Kahkül kime yakışır
Yuvarlak ve kalp yüz şekline sahipseniz tercih edeceğiniz kahkül modeli de perçem şeklinde sağa ya da sola doğru uzayan biçimde olmalıdır. Bu yüz tipinizi dengeler. Saçlarınız uzunda uzun kahkül tercih edebilirsiniz, kısa saçlarda ise kaş üstünde biten ya da daha kısa kahkül modelleri güzel duruyor.
Kahkül kimlere yakışmaz?
Kahkül kimlere yakışmaz?
Doğru yüz tipine göre seçilen kahkül herkese yakışabilir :) Fakat çeneniz çok sivri, burnunuz geniş ya da çok ön plandaysa kahkül kullanmadan önce bir kez daha düşünün derim. Çünkü alnınızı kahkülle kapattığınızda odak noktalar burnunuz ve çeneniz olacaktır.
Çoğu yüz tipine yakıştıyorum ama saçları gür olan birine yakıştıramıyorum. Kahkülleri çok kötü gözüküyor. Mesela ilk koyduğun üçlü fotoğraftaki kahküller seyrek saçlı olanlar oluyor ama özellikle o arka planı pembe olan fotoğraftaki kadının saçları gür bir saç oluyor. Haliyle kötü duruyor.
alnım geniş diye 7 yıl kahkül kullandım hayatım kahkülle geçti 2 senedir kullanmıyorum başlarda kendimi çıplak gibi hissettim :D ama önümü görüyorum huzur buldum :D ama arada arıyorum
En İyi Cevaplar