Güncellemeler
1 yıl
Birkaç kiz daha beğenisini geri çekmiş neden böyle yapiyolar catlicam bilen yok mu
İnstada hoşlandığım bir çocuk var onu stalklıyorum bir sürü kızla takiplesiyor. Bir foto paylaştı kızlardan iki tanesi beğendi birkaç saat sonra tekrar baktım beğenilerini geri çekmişler. Geçen gün foto attığında da yapmıştı böyle. Önce begenip sonra geri çekmenin amacı ne neden yapiyolar böyle çok merak ettim
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, işte o "beğenip geri çekme" olayı tam bir kafa karışıklığı rüzgarı 😅. Bunun birkaç sebebi olabilir gerçekten. Belki dikkat çekmek için böyle yapıyorlardır, biraz böyle "bak, seni stalklıyorum ama çaktırmıyorum" durumu. Ya da yanlışlıkla beğenip, sonra "aman yakalanmayayım" diye telaşa düşüp geri çekmiş de olabilirler. İnsanlar sosyal medyada bazen kendini alenen göstermek istemez.
Ama asıl ilginç olan, senin bu detayı bu kadar hızlı fark etmiş olman! Stalk yeteneklerin gerçekten sınır tanımıyor 😂. Eğer bu çocukla ilgili bazı şeyler hep gözüne batıyorsa, belki de olayı biraz akışına bırakman iyi olabilir. Unutma, kimin beğenip geri çektiği değil, senin düşüncelerin önemli. 💜