Yaklaşık her gün böyle dökülüyor yakında kel kalır mıyım :(

Sıkma canını benim de aynen böyle döküldü saçım bildiğin azalmıştı o kadar gür saçlarım gözüme çok az görünüyordu noluyor olmuştum 😂
Şimdi stresli bir yaşantın varsa bu normal doktora gitmeelisin sana şampuan önerir. Doğal olarak sana önerim ılıtılmışzeytinyağı sürmen bekletmen olabildiğince. Göreceksin toparlayacak saçların.
Çok ısıya maruz bırakma doğal bırak ör falan dalgalı olur yine en kotu :) kabariyor diyorsan ona göre bir ürün al doğal kullan saçlarını. Isı yok.
Dengeli düzenli beslen zaten dememe gerek yok bunu.
Karanfil kürü var internetten bulursun. Haftada 1 defa yap zeytinyağı ve karanfil kurunu toparlar saclarin. Stresi en aza indir.
Saçların keçe gibi olduysa Dalin saç açıcı sprey kesinlikle önerim. Fazla tarama saçlarını bu kadar dökme. Hele ki ıslakken hiç tarama.
Sonuçları paylaş benimle denerseniz 😊😊😊
Teşekkürler denerim
Saçın baya uzun galiba. Saç teli sayısı çok anlaşılmıyor fotoğraflardan. Ama normal gibi geldi bana.
Belimde
tamam, fazla değil dökülmen, saçın uzun oldugu için çokmuş gibi görünüyor
Sağlıklı bir insanın saçları günde 100 tel dökülebilir.
Bunun sıklık göstermesi dahilinde bir sağlık kuruluşuna veya saçlarınız için bakım malzemelerine başvurabilirsiniz.
Erkekte seksen kadında yüz tele kadar normal.. fazlaysa doğru hekime.. saç dökülmesinin birçok nedeni olabilir dikkat!
Cevap
6Cevap
üzücü bir durum şampuanın elidor olsun en iyi şampuanlardandır ben bir ara dökülmeye karşı olanını kullandım hiç dökülmedi tavsiye ederim
En iyi mi şampuan?
En iyisi kerastase bence ve kullanmama rağmen işe yaramadı
en iyi şampuanlardandır
Çözüm buldun mu ne yaptın saçların ne durumda şu an benim de aynen böyle napacam bilmiyorum
önce doktora gidip nedenini öğren sonra önlemini alırsın
yikadigim zaman bende de aynı öyle.
bide yastiktan da sürekli saç topluyorum.
benim de o kadar dökülürdü eskiden. önce bir doktora görün derim. sonrasında saç dökülmesinni önleyecek maskeler yapabilirsin , birde devamlı saç diplerine masaj yap ki kan akışı hızlansın
Demir eksikligi mi var bir bakitsana
Özele gelirmisin
Niye
Aynen
Çok fazla yam
Yok artik
saç kıran mı oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar