Canım bence hiç kıyıpta kestirme ama hevesini almak istiyorsan ve sende nasıl durucağını görmek istiyorsan basit yöntemi var YouTube da videoları mevcut nasıl sahte kahkğl yapılır yaz görürsün orda saçlarını toplayarak kahkül yapıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam canim simdi bir bakiyorum tesekür ederim :) yüzüme sanki yakisir gibi ama daha cok orta Boy saca kahkül yakisiyor gibi, uzun saca kahkül gider mi bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Kahkül alnı kapattığı için böyle ezik ve geçmişi ile barışık olmayan bir insan izlenimi veriyor insana. Bence böyle iyi.
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa duyuyorum bunu ^^
Soran+1 yılAma bir cok ünlüde kahkül kullaniyor. Yani ünlülerde de tabikide bu olabilir ama bence genelleme yapmak dogru degil. Yinede yeni birsey öğrenmiş oldum. Teşekür ederim
+1 yılhayır... çok doğal ve güzelsin. .
112 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim ama kahkül kestirince dogalliktan cikmis olmuyorum ki. sacimi filan boyatmiyorum cünkü
- +1 yıl
ya şimdi benim kendi görüşüm ben kendim asla kuaför cart curt işleri sevmem sende öyle birine benzemiyorsun... kuaför asla bir kadını güzelleştirmez kendi annemden biliyorum cirkinlestiriyor sadece...
Soran+1 yılevet öyle haklisin, ondan 3 yildir hic kuaföre gitmedim ama simdi gidicem cünkü uclarimda kiriklar var, onlari aldirip birde kahkül kestirtmek istedim. kuaförde asiri boyalar abarti seyler insanin dogalligini bozuyor ama Kücük seyler bozmaz
- +1 yıl
3 yıldır kuaföre gitmemiş kız 😇 meleksin melek maşallah. ..
Soran+1 yıldalga gecme :P
- +1 yıl
hayır ben öyle birini reelde bulsam hemen tanışmak hemde kısa sürede karşı tarafın istegine bağlı ciddiyete bindirmek isterim hiçbir şekilde Bülent Ersoy gibi far rimel fondöten bir kadın istemem ama genellikle kızlar öyle onun için sen benim gözümde bulunmaz hint kumaşısın 😉😉
Soran+1 yılHaha teşekür ederim :) ama mesela "sedapls" adli üyenin yorumuna bir bak. Bu zamanda doğaölik olmayinca, doğal kalan insanlari da modalaştirmaya calisiyorlar
- +1 yıl
çalışabilirler ama ben bol gömlek ütülü kumaş pantalondan vazgeçmedim nabayım daracıkın gömlek giyip donumdan kısa şortla yolda dolaşıp milletin kızına bacısına laf atan tiplerdenmi olayım? o kendisi eminim günde 3 çıkma teklifi alan kızlardandır...
Soran+1 yılorasini bilemeyiz. herkesin kendi Hayati ama benim bildigim insan kendine sadik olmali, akim nereye gidiyorsa oraya yüzmemeli. tabikide dis Hayat ve toplum hepimizi etkiliyor bir noktaya Kadar, öyle olmasi da gayet dogal fakat bir noktadan sonra insan kendine dürüst ve sadik olmali ve kendine ne yakisiyorsa nasil kendini mutlu hissediyorsa öyle yapmali. senide taktir ediyorum, kendine sadik kaldigin icin
- +1 yıl
hep takdir alan insan olmuşumdur birtek beni sevmeyenler 18 30 yaş arası bekar kızlar zaten... ben modaya uymam moda bana uysun şimdi yakında bizim çakmalarımız türer tv lerde ağır abi modası geldi her dizide Birtane var ütülü pantalon bol gömlek giyen ağır abi
Soran+1 yılOlsun boşver. Bu dünyada her insani pek ciddiye almamak lazim. Taklit edilmekte aslinda senin iyi olduğunun ispatidir.
- +1 yıl
onun farkındayım ama yanlız olmak koyuyor be duyduğum oluyor 30 lu yaşlardaki kadınlar kocasına beni örnek gösteriyor... bir kızlar beğenmedi zaten beni yarın akılları başına geldiğinde görecem onları...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılYakışır bence. Yakışmaz ise toka ile geriye doğru kullanırsın
10 YorumlaSaçını daha modern kestir bence bele kadar uzun düz saç nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılO bicimdir
Alnın genis. Gider kahkul sana.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim. almanyada yasiyorum. eylülde türkiyeye gelicem. türkiyede kestirmeyi düsünüyorum. yoksa türkiyeye gitmeden evel mi kestireyim?
+1 yılEvett cok tatli olur :)
15 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim :) ama sacim uzun sence yinede yakisir mi? cünkü genelde kahkül orta boy sacta oluyor
- +1 yıl
Benim da belime gelmek üzereydi uzundu ama guzel olmustu sanada guzel yakisir eminim :)
- +1 yıl
Uçlarından kestirirsin uyumlu olur
Soran+1 yıltamam canim tesekür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim (:
+1 yılGüzele herşey yakışır
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim
+1 yılalnin açik. bence cok yakisie
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim :) ama sacim uzun sence yinede yakisir mi? cünkü genelde kahkül orta boy sacta oluyor
- +1 yıl
yakisir bence
Soran+1 yıltamam tesekür ederim
+1 yılYakışır, kesinlikle yaptırmalısın. Yaptır.
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim ama sacim uzun sence yinede yakisir mi? cünkü genelde kahkül orta boy sacta oluyor
- +1 yıl
Hem saçların düz, hem alnın geniş. Yakışır, bence süper olur.
Soran+1 yılTamam teşekür ederim :)
Alnın geniş, yakışır bence.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim ama sacim uzun sence yinede yakisir mi? cünkü genelde kahkül orta boy sacta oluyor
+1 yılKesinlikle farklı bir hava katar, dene
13 Yorumla
- +1 yıl
Olur bence. Dene
Soran+1 yıltamam canim tesekür ederim
+1 yılOlabilir ama sacini sakin kestirme :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyok Allah korusun ^^ kestirmeyi düsünmüyorum. sadece uclarindan biraz aldirip kahkül birde kestirmeyi düsündüm :)
- +1 yıl
Yani yakisir bence :)
+1 yılYakisir diye dusunuyorum.
14 Yorumla
- +1 yıl
Alnin genis durusu guzel olur bence
- +1 yıl
Sacinin uzunlugu pek farketmez uzun sacli kahkullu cok arkadasim var ve gayet sevimli duruyor
Soran+1 yılTamam canım teşekür ederim :)
Bence böyle iyi pişman olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğal bir değişim istedim ondan
+1 yılYakışabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılsacim uzun sence yinede yakisir mi? cünkü genelde kahkül orta boy sacta oluyor
Yakışır
12 Yorumla
+1 yılYakışır
14 Yorumla
- +1 yıl
Hayır bence çok tatlı olur :)
Soran+1 yıltamam tesekür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılalnin acık yakışır
12 Yorumla
- +1 yıl
kat versinler o zaman yakisiyor
+1 yılYakışır bence
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim. almanyada yasiyorum. eylülde türkiyeye gelicem. türkiyede kestirmeyi düsünüyorum. yoksa türkiyeye gitmeden evel mi kestireyim?
- +1 yıl
Devamlı gittiğin güvendiğin kuaför varsa orada kestir bence
Soran+1 yıltamam canim tesekür ederim
+1 yılevet yakışır
15 Yorumla
- +1 yıl
orada kestir gel
Soran+1 yıltamam canim tesekür ederim :) birde birsey daha sorucaktim. ben istanbula ve izmire gidecegim. İstanbul'da veya izmirde bildigin iyi bir kuaför var mi? bakim filan yaptirmak icin :)
- +1 yıl
yok canım da iyi yerler zaten birsürü vardır gidersin birine
Yakışır evet
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekür ederim. almanyada yasiyorum. eylülde türkiyeye gelicem. türkiyede kestirmeyi düsünüyorum. yoksa türkiyeye gitmeden evel mi kestireyim? emin degilim.
+1 yılyakışır.
15 Yorumla
- +1 yıl
Türkiye tabikii
Soran+1 yıltürkiyede ama bildigim iyi bir kuaför yok. istanbula ve izmire gidecegim.
- +1 yıl
İzmirde kuaför ismi veririm ben sana
Soran+1 yıltamam verir misin lütfen
+1 yılaz gul be sana gulmek yakisir :D
10 Yorumla
+1 yılyakısır
17 Yorumla
- +1 yıl
kestirsen daha iyi olur
Soran+1 yılama uzun saclarima kiyip kestirmek istemiyorum ^^
- +1 yıl
olsun yine uzar kökü sende
Soran+1 yılyok istemiyorum
- +1 yıl
perçem dene o zaman
Soran+1 yılevet o olabilir. tesekür ederim
+1 yılkahkül neydi?
14 Yorumla
Soran+1 yıllink yollayamiyorum. xperim yetmiyor. Google de yazarsan cikiyor
- +1 yıl
hmm baktim bence yakışır ama yüzün kısa saça daha güzel durur diye düşünüyorum
Soran+1 yılevet onu bende düsündüm. yani yüzüme yakisir ama orta Boy saca kahkül daha iyi gidiyor. ama ben bir kuaföre gidip bir sorucam. tesekür ederim
- +1 yıl
önemli değill :)
+1 yılyakışır evet
13 Yorumla
- +1 yıl
rica ederim alnın geniş olunca inan çok daha yakışacaktır denemelisin
+1 yılEvet
16 Yorumla
- +1 yıl
Orda güvendiğin bir kuaför varsa orda kestir buraya değişik gelmiş olursun :)
Soran+1 yılevet Dogru :) birde ama genelde biz gurbetci türkler türkiyedeyken birde kuaföre gideriz almanyaya döndügümüzde degisik gelelim diye ^^ türkiyede o Zaman degisiklik pek yaptiramicam ^^ ondan karar veremedim. türkiyeye mi yoksa almanyaya mi degisiklik geleyim
- +1 yıl
Orda yaptır canım boşver
Soran+1 yıltamam canim tesekür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılevet bence
16 Yorumla
- +1 yıl
türkiye de oldukça kalite li kua förler var neresi oldıçuguna bağlı
Soran+1 yılİzmir ve istanbula gidecegim
- +1 yıl
İstanbul balta limanı orda ki kuaför leri dene bebek tarafı
- +1 yıl
rica ederim
denemeden bilemeyiz bir yap sonra karar verelim
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır, yakışmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılneden?
+1 yılBence yakışır
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
evet
11 Yorumla
+1 yılYakışır bence
14 Yorumla
- +1 yıl
Bildigin tanidigin kuaforun varsa orda kestir derim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBöyle güzel
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzelim sana herşey yakışır yaaaaaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür
Cevap sahibi+1 yılçok güzelsin.. kendini koru pislik insanlardan tamam mı
Soran+1 yılKorudum simdiye kadar. Bundan sonra da korurum inşaallah
Cevap sahibi+1 yılinşallah
+1 yılKestir yakisir
10 Yorumlasen istiyor kahkül verecek 100 dolar daha
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılyakışır
12 Yorumla
- +1 yıl
alnın geniş yakışır bence
Hayır. kel ol yakisir
00 Yorumlaalnın cok acık kahkul şart.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekte bu kadar değil. Yan fotorafta durdugum icin dsha geniş duruyor normalinden
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakisir
10 YorumlaYakışır
10 Yorumla
+1 yılEvett
10 YorumlaHayir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzelsin be
04 Yorumla
Soran+1 yılo Kadar da degil ama tesekür ederim
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim olsan
Soran+1 yıliltifat icin tesekürler
Cevap sahibi+1 yılAşık oldum resmen