Bu yazın koleksiyonlarının sergilendiği moda haftalarında buz beyazı saçlarla karşılaştığımız markalardan birkaçı şöyle: Lacoste, Diane von Furstenberg, DKNY, Michael Kors. Üstelik bu renk için gözlerinizin renkli olması ya da kaşlarınızın sanki hiç yokmuş gibi davranmasına gerek yok. Örnek DKNY defilesi. En güzeli de kısa, uzun, toplu ya da açık saçta her türlü çok havalı durması.
‘Buz beyazı' saçları nasıl buluyorsunuz? Tercih eder misiniz?
En etkileyici saç rengi: "Buz beyazı" saçları nasıl buluyorsunuz?
Bu saç rengini severim. Özellikle kafadaki tüm saçı (soldakilerin sağa atılması gibi) tek bir yere sarkıldığında oluşan görüntü gayet hoş oluyor :) Ama sanki bunun biraz daha sarımsı olması daha canlı bir hava katabilir diye düşünüyorum.
Guzelmis ama ben kullanmazdim bu rengi tipe bak ya gecen gun albino bir arkadas gorduk yoldaki teyze aaa turistler gelmis dedi cok dikkat cekiyo ben bu renge boraytirsam bana surekli nazar degdirirler 😑
O kadar hoşuma gidiyor ki... Yemin ediyorum eriyip bitiyorum. İleride bir hanımım olursa kendisinden rica edeceğim. Etmezse canı sağ olsun yarimin ama yaparsa öyle çok sarılır, saçından öperim ki benden bıkar artık. :D Ayy :)
Buz beyazı kadının saçlarına yakıştırdığım en asil renk! Fakat zor bir renk. (Bkz:khaleesi) rolünün etkisi bir yana, surat yapısına çok yakıştırdığım renk.
Bazı kızlara çok yakışıyor bazılarında ihtiyar gibi itici duruyor ben tercih etmem şahsen çok ince bir yüz renkli gözler küçük bir burun yine ince dudaklarda daha hoş durabilir.
güzel gözüküyor ama bazı kişilere yakışmıyor saçlarını boyatanlar ten rengine uygun boyatırsa daha uygun olur esmerlere pek gitmez ama onların fikri hoş yani :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Simsiyahdan o sac rengine gecene kadar kafada sac kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçımın çoğunun beyaz olduğunu varsayarsak harika! :D