Saç Bakım Hangi saç rengi aurayı yüksek gösteriyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Hangi saç rengi aurayı yüksek gösteriyor? Sizce❓#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Günco Hangi saç rengi aurayı yüksek gösteriyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Bakır tarçın renkleri bence. Turuncu tonu olduğu için 2 3 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Katılıyorum bu renk bence aynısını diyecektim. Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Siyahkadife 💕 Yorumla Siyahkadife +1 yıl 😘 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sarışın kızıl turuncu bakır ve kahverengi 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koyu kızıl 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Ten rengine uygun olan 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aura’nın saç rengiyle alakası yok ki 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Kızıl olsun 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. sarı saç rengi 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Kizil bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bakır tarçın renkleri bence. Turuncu tonu olduğu için
Katılıyorum bu renk bence aynısını diyecektim.
@Siyahkadife 💕
😘
Sarışın kızıl turuncu bakır ve kahverengi 😂
Sarı, kızıl, siyah :))
Koyu kızıl
Bakır, siyah ve kızıl saç rengi
Ten rengine uygun olan
Bence tene uygun her saç rengi
Kumral ten siyah saç
Kızıl bence ya harika
Aura’nın saç rengiyle alakası yok ki
Saç rengiyle alakasi yok