Mezuniyetler, düğünler, kınalar, gece çıkmaları bir sürü hazırlanılacak şey var. Peki önce makyaj mı yapılır yoksa saç mı?İlk saç mı yapılır yoksa makyaj mı?
Kızlar, eşsiz hazırlıkların öncesinde ilk saç mı yapılır yoksa makyaj mı?
Sürekli bir hazırlanma halindeyiz :D Ancak bizim için önemli bir yere gideceksek daha fazla özen göstermek durumunda kalıyoruz. Gerçi bu hazırlanma aşaması bana çok keyif veriyor, kendimi çok iyi hissediyorum ayna karşısında :) Hiçbir yere gitmeyecek olsam bile zaman zaman evde de süsleniyorum kendimi iyi hissetmek için :D
Önce saç mı yapılır, makyaj mı?
Önce saç mı yapılır, makyaj mı?
Makyajınız çok hafif olacaksa öncelikle saçlarınızı yapıp aradan çıkarabilirsiniz. Çünkü fön gibi hava veren bir şekillendiricinin farınızı uçurma ihtimali vardır :D Ancak ben tam tersini yapıyorum, çünkü saçlarım salık bir model olacaksa sonrasında makyaj yapmak hiç de rahat olmuyor.
Saç mı makyaj mı önce yapılır?
Saçlarımı arkadan sıkıca topladıktan sonra fondöten, krem, allık gibi uygulamaları yapmak daha kolay hale geliyor. Saçlarınıza fondötenin ya da rimelinizin bulaşmasını hiç istemezsiniz bence :D Fön kullanmadığım için makyajım bozulmuyor ancak şunu söyleyebilirim ki makyaj saçı yapana kadar yüze tam oturuyor ve daha güzel duruyor. Tabii dilerseniz sabitleyici sprey kullanarak makyajınızın kalıcılığını arttırabilirsiniz.
En İyi Cevaplar