Gene de pahalı😂😂😂
(Sonra niye saçım zor taranıyor, 5 liralık annenin tarağıyla tararsan tabi zor taranır😂😂)

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Allah yardimcin olsun cunku cok ihtiyacin var sac kremi devamli kullanmalisin tarak olarak da tangel tezer boyle yaziliyrdu sanirim o. tarak senin sac tipin icin ideal
A çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Saç kremini dibine sürmüyorduk değil mi :)
Evet😊Sac boylarina surmeniz lazim
Birde sac acici spreyler var onlardanda faydalanabilirsiniz
Evet onu da çok söyleyen oldu. Saç düzleştirici sprey ile açıcı sprey farklı şeyler herhalde?
Duzlestiren spreyi hic duymadim ben🤔
Yani bende yorumlarda duydum😅 varmış demekki :)
Baktim varmis ayni ya oda keratinli buda keratinli ikisde sprey
Hmm keratin destekli yani. O zaman bunlardan sıksam keratin yaptırmama gerek kalmaz
Sen yaptr paran varsa kabarmaz o. bakim bin kat daha iyi ama azcik yaglandiriyormus saclari🙃
Saçım hiç yağlı değildir ama cesaret edemem öyle şeylere... Yapacağım en büyük heyecan böyle bir sprey almak olur herhalde :)
Gerçi onlara da güvenemiyorum ya dökerse :/
Ya abartma😂dogal icerikli markalardan al
Dokmez diplere sikma ama
Hmm tamam saç kremi spreyi diplere sıkılmaz bunu iyice öğrendik. Bir araştırma yapacağım bu spreyler üzerine ama bir uyku lazım tabi :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim, iyi geceler, Allaha emanet :)
Rica ederim😊🌼🌼🌸🤗🤗
🤗🤗🤗
Keratin bakım yaptır çünkü saçı tararken ister istemez saçı kırıyorsunda ve duş sonrası saç spreyleri var anında açılır tatarken saçın kolay gelsin 😃
O spreylerin adı ne ve keratin bakımı nasıl yapılıyor
Hmm anladım. Erkek kuaförleri öyle keratin felan yapmaz değil mi 😂😂
Hmm tabi istikamet edilen yer, maddi ve manevi imkarlar da buraya gidip gidememe konusunda önemli rol oynuyor. Neyse ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Hmm illaki ama erkek olduğum için ani ruh değişimleriyle hareket ediyorum. Bir bakarsın kafam eser kestiririm :) zaten sıkıldım hep böyle uğraşmaktan siz iyi sabrediyorsunuz :)
Bazen kendime diyorum sen erkeksin ne eziyet çekiyorsun kes kurtar diye ama bir taraftan da uzun saçı seviyorum ve 2 seneyi geçti emek var sonuçta :) bilmem ya şuanlık böyle :)
Evet bende yakıştığı kanaatindeyim. Çoğu kişi erkekte uzun saça kız gibi veya yumuşak erkek gibi bakıyor ama benim umrumda değil, ben seviyorsam gerisi önemli değil...
Evet bende uzatıyorum.
Bak mesela bu adam bence yakışıklı. Saçlarının kıvamıda bana benziyor
Peki, cevabınız için çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim :)
🤗🤗🤗
Malum isimli saç kremini alıyorsun malum yerlerine sürüyorsun malum durum ortaya çıkıyor sonra malumu ilam ediyorsun oldu bitti.
😂😂😂😂 güzelmiş
Önce saç kremi alıcaksın ve duşta saç kremini sürdükten sonra uçlardan başlayarak tarayacaksın bitti.
Tamam saç kremi sürüyorum sonra arıtıyorum. Zaten duştayken ıslakken saçlar birbirine karışık olmuyor, ayrıca dediğiniz gibi yapsam da çıkarken havluyla kuruluyorum ve gene birbirine giriyor :)
Çıktıktan sonra bir daha tara 🙄 havluyla nasıl kurutuyorsan artık saçlarına üzüldüm saçını havluya sarıp ellemeden 20 dakika bekle
Neyy 20 dakika mı 😂😂 2 dakika bile bekletmiyorum. Havluyu kafama koyup iki elimle sağa sola hızlı hızlı yapıp bırakıyorum sonra tarıyorum😂😂
Sonra saçım neden karışıyor diye soruyorsun işte. Tamam sen 10 dakika bekle havluyla öyle şeylerde yapma saçın ağlar
Ama hasta olmaz mıyım ıslak kafayla?
10 dakikadan ölmezsin sonra zaten kurut makineyle
O 10 dakikadan sonra tarıyorum tabi değil mi
Evet
Peki cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim
🤗🤗🤗
Sac kremi kullan baya faydali ama dustaykende taramalisin 😇
Kullanıyorum da duşta taramak mantıksız değil mi? Havluyla kuruladığım zaman tekrar birbirine giriyor
Oyle ama cremi kullandigin icin saclarini yumusatiyor ve en zor yerleride aciyor dustan ciktikdan sora kuruladiginda bilene fazla zorlanmiyosun bu benim taktiim
Ben duşta sürüyorum kremi, sonra arıtırken saçlarımın ipek gibi olduğunu görüyorum mükemmel oluyor, o tam üstüne su gelirken. Ama çıkınca tekrar eskisi gibi :/ çok azcık farkediyor yani...
Bu taramadigin icin ben kremi surdukten sonra saclarimi bagliyom diyer seyleri yapana kadar 3-4 dk bekliyo daha su degmeden saclarimi acip tariyorum ve kremi yikiyorum hic bir problem olmuyo. Benimde saclarim uzun ve dalgali yani anlayabiliom seni
Hmm bak bu taktik güzelmiş denerim. Peki saçın kabarık mı?
değil ama sprey ve mouss kullandigim icin taramasi baya zor oluyo
Ne spreyi kullanıyorsun ki?
Duzlestirmek icin zamanim olmadigi icin daha cok dalgali sac kullaniom daha uzun dursun diye sac spreyi filan
Hmm anladım. Bide son olarak şeyi sorucam. Saç kremi sürdüm mesela 3-4dk durdu sonra saçımı çözdüm iyice taradım sonra arıttım güzelce. Bundan sonra şampuan felan dökmemeliyim değil mi?
Yani bu saç kremi en son çıkarken mi yapılmalı?
Evett sampuan dokmene gerek yok sac kremi kullanmadan once sampuanlamalisin en son sac kremi ama kremi sacinda birakma yagli yapiyo saclarini
Yok iyice duruturum, dibine de sürmem. İlk sabun sonra şampuan iki kere sonra saç kremi :) peki cevabın için çoook teşekkür ederim, iyi geceler dilerim :)
Saclarini sabunlami yikiyon 😱
Eveeet😲😲😲 neden şaşırdın kii
Benim bildiim saclar sampuanla yikanir ve sabun sac diplerini acayip kuru yapar ondanda kepek cikiyo sabun hic bisey icin kullanmam ben evimde tek bir sabun var oda zeytinyagli ozel sabunlar sadece yuz icin
Yani bende zeytinyağlı kalıp sabunla yıkıyorum temizlemek için öncelikli olarak, kepek felan hiç yok.
Bilmiyorum bende annemden böyle öğrendim...
Ama sadece sabunla yıkasam kupkuru olur, o yüzden o doğal sabunu temizlemek için, şampuam ve kremi hem koku hemde yumuşatma + olarak gene temizleme için kullanıyorum.
Yani açıkcası sadece şampuanla temizlenme iyi oluyor mu bilmiyorum çok kullanırsan anca o da kimyasal sonuçta fazlası zarar da verebilir..
Soyle bilimsel bisey var kullandimiz hersey kimyasal ve zarar veriyo ama yapicak bisey yok
Yani tabiki orası öyle. Peki cevabın için tekrar teşekkür ederim, sonrs görüşürüz umarım, iyi geceler dilerim :)
Ay ne çok malumunuz dedin sinirlerim bozuldu
Hahaha öyle oldu ya pardon😂😂
Saç açıcı spreyler kullan.
Yani saç düzleştirici sprey mi?
Saç kremi kullanıyorum da mesela sürüyorum kremi arıtırken o ipek gibi hissiyatı hissediyorum çıkınca aynı gibi çok azcık fark oluyor. Bu spreyler daha iyi iş görebilir...
Hmm anladım. Bir yazıda sık sık saç kremi kullanım saçınızı yumuşatır diyordu, tabi dibe sürmemek şartıyla. Olabilir yani... peki sizce bu spreyler zararlı mı
Bazı saç açıcı spreyler var
Zararlı mıdır
Ben bir zararını görmedim
Hmm anladım. Peki teşekkürler cevabınız için :)
Saçlarına ağda yap hic bir derdin kalmayacak
Ağda mı😂😂 makinayla 3 e vursam olmaz mı
Ooo yok o zaman kalsın :)
Düzleştirici sprey ta da keratin bakım
Saça zararı olur mu düzleştirici spreyin veya keratinin?
Hyr olmaz tam tersi besleyici saç bakımı
Peki teşekkür ederim cevabınız için :)
Şampuanla köpürt öyle tara
Nasıl yani :/
Saçlarını şampuanla. Sonra durulamadan önce tara sonra durula
Hmm. Yani mantıklı aslında ama çok gür saçlarım olduğu için duruladıktan sonra havluyla kuruladığım zaman gene birbirine giriyor😂😂
Benimde gür. Duşta taradiktan sonra sıkıntı kalmıyor birbirine katarak kurulama saçına sakin davran.
Hahaha aynen o da etkili olabilir. Havluyu kafama koyup hızlı hızlı iki elimle sağa sola doğru kuruluyorum ondan dolayı birbirine giriyor olabilir😂😂
😂😂😂 ama sen çok tatlısın ben tararım getir🙄🙄
😂😂😂
Islak tara
Islak zaten de havluysa çok az kuruluyorum
Ne diyosun
Saç çok zor taranıyor
Sprey iyi
Ne spreyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar