Merhaba saygıdeğer ks halkı. Düz saçları dalgalı veya çeşitli yuvarlak şekiller vermek bazen zor oluyor. Maşa gibi aletlerde saça direkt ısı temasından aşırı zarar veriyor. Fön makinesine takılan ve kullanımı son derece kolay bu alet ile dalgalı saçlara sahip olmak artık kolay ve daha zararsız. Siz daha önce bu aparatı alıp kullandınız mı?su dalgası saç aparatıSu dalgası saç modeli nasıl yapılır?#Subarusti
Fön makinesi ile dalgalı saça sahip olmak çok kolay, siz de su dalgası saç aparatını denediniz mi?
Fön makinesi aparatları hayatımızı çok kolaylaştırıyor. Kıvırcık saçlarımızı daha belirgin hale getirebiliyor, doğal dalgalara kolaylıkla sahip olabiliyoruz. Su dalgası saç modeli benim de çok sevdiğim saç modelidir, sıklıkla tercih ederim. Fön makinesinde zorlandığım için ben maşa kullanmayı tercih ediyorum.
Su dalgası yapımında maşa da oldukça kolaylık sağlıyor. Saçlarımızı ortalama tutamlara ayırıp, maşaya sarıyoruz. Hepsi bittikten sonra saçlarımızı güzelce spreyliyor, ister elimizle ister tarağımızla dalgalarımızı şekillendiriyoruz.
Düzleştirici ile su dalgası saç modeli nasıl yapılır?
Alışınca düzleştirici ile de su dalgası yapmak gerçekten pratik geliyor. Ayırdığımız saç tutamını düzleştirici arasına sıkıştırıyoruz, düzleştiriciyi kıvırarak aşağı doğru çekiyoruz ve nefis dalgalara sahip oluyoruz.
Aparatlarıyla tüm saç modellerini kolaylaştıran saç şekillendirici Dyson Airwrap!
Dyson Airwrap dalgalar yapmak için dönen başlığa sahip. Aynı zamanda düzleştirici tarak, hacimlendirici fırça, kurutma başlığı da bulunuyor. Tüm saç modellerini aynı şekillendirici ile elde ediyorsunuz :) Hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve ayırdığımız saç tutamlarını kendine doğru çekerek sarıyor, kullanımı da oldukça pratik :)
Hacim veren fırçası sayesinde kısa sürede canlı ve göz alıcı saçlara kavuşabiliyorsunuz. Üstelik tüm saç modellerini aşırı ısı olmadan yapıyor. Isıyı her saniye ölçüyor ve kontrol altına alıyor. Bu sayede de saçlarımız yıpranmıyor :)
Fön makinam var ama ben babyliss. in su dalgası makinasını kullaniyorum.. gayet pratik. Memnunum.. ısı ayarı var.. ben düşük ısıyı tercih ediyorum.. saclarimi sıksık sekillendirmiyorum sekillendirdigimde de 2 gün üstüste ayni saci kullanabiliyorum. Kalıcı dalgalar yapıyo 👍 ama tavsiyeniz icin tesekkurler 💕☺
En İyi Cevaplar