Saçlarım çok sert tarakla tararken sanki at sırtını tarıyor gibi :D Duştan çıktıktan 10 dk sonra sanki hiç yıkanmamış gibi. Kısa saçta yakışmıyor bana. Düzleştirici kullansam nasıl olur emolara benzemem deme :D Her türlü serum, saç kremi, şampuan denedim genetiğinden olsa gerek kalın telli zaten. Saç düzleştirici işe yarar mı acaba?Sert ve kuru saç düzleştirme
Saçlarım çok aşırı sert, kuru ve kabarık. Saç düzleştirme i̇şe yarar mı?
Merhabalar. Erkeklerin saçları, kadınların saçına göre 2 kat daha sert ve kuru olabiliyor. Yaradılıştan ötürü veya genetik faktörlerden dolayı kuru ve sert saçlara sahip olabiliriz. Saçlarını bir nebze dahi olsa kuru ve sert görünümden nasıl uzaklaştırırsın onu anlatacağım ve birtakım önerilerim olacak. Dilersen altın değerindeki önerilerimi geçelim.
Zeytinyağı kullanarak saçlarının yumuşamasını sağlayabilirsin
Zeytinyağı her ne kadar basit bir yağ gibi dursa da, aslında tüm yağların patronu diyebilirim. Zeytinyağının içerisinde o kadar farklı mineral var ki; saça kullanıldığında saçları derinlemesine besler, cilt için kullandığında ise, cilt sorunlarını tamamen çözer. Saçların çok kuru ve mat olduğu için duştan sonra saç dibine ve saç tellerine ayrı ayrı olarak zeytinyağı sürmeni tavsiye ediyorum. Zeytinyağı saçlarını besleyecek ve eskisi kadar sert ve kuru bir görüntü oluşmayacaktır.
Isıya karşı koruyan spreyler saçlarının daha az zarar görmesini sağlayacaktır
Duştan sonra saçlarını kuruttuğun için saç tellerinin zamanla kuruduğunu biliyor muydun? Aslında biz her saç kuruttuğumuz da, saç tellerimiz biraz daha yaşlanıyor ama biz bunun farkıma varamıyoruz. Senin saçların zaten çok sert olduğu için sen mutlaka ısıya karşı koruyucu ürün kullanmalısın. Güneşe çıkmadan önce, saçlarını kurutmadan önce ve saçlarını düzleştirmeden önce kullanacağın ısı kremi, saçlarını koruyacak ve etkilenmesini önleyecektir. Saç düzleştirici kullanmam istiyorsan, önce ısıya karşı ürünü sür ve ardından en düşük ısıdan başlayarak saçlarını düzleştirmeye başlayabilirsin. Böylelikle saçların yorulmayacak ve ısıya karşı korunacaktır.
Saç tipine hitap eden bir düzleştirici kullanmalısın
Saçlarını düzleştirmek istiyorsan mutlaka saç tipine hitap eden bir saç düzleştirici ürün kullanmalısın. Saç düzleştiricilerin palet bölümü her saç tipi için değişmektedir. Saç tipini tanımayarak aldığın saç düzleştirici, saçlarını daha çok yorar ve işin içinden çıkamaz hale gelinebilir. Saç tipini artık biliyorsun; kuru, cansız, sert ve kabarık. Isısı yüksek ama palet kısmı geniş olan bir düzleştiriciye ihtiyacın var. Bir sonraki alt başlıkta söyleyeceğim olan saç düzleştirici tam olarak sana hitap edebilir.
Her saç tipine uygun ve saçlarını yormadan düzleştirebilen yeni Dyson Corrale™ saç düzleştirici ile tanış!
Yeni üretilen ve üretildiği zamandan bu yana birçok kişinin gönlünde taht kuran Dyson Corrale, saçların dostu olarak anlatılıyor. Diğer saç düzleştiricilerden birçok farkı bulunuyor ve kullanıldığı takdirde saçlarını düzleştirdiğin zaman uzun süre kalıcılık sağlanabildiği söyleniyor. Ben daha kullanamadım, fakat kısa süre içerisinde alıp kullanmak istediğim tek ürün Dyson Corrale olabilir. Sana özelliklerinden bahsedecek olursam;
Dyson Corrale hem kablolu hem de kablosuz kullanım özelliğine sahip :) Saçlarımızı istediğimiz her yerde şekillendirme imkanı sunuyor.
Tamamen şarj olması için 70 dakika yeterli oluyor, şarj olduktan sonra 30 dakika boyunca kullanılabiliyor. Bu sürede bizim için yeterli oluyor.
Esnek plakaları sayesinde saçları nazikçe bir araya getiriyor ve azaltılmış ısı kullanımıyla mükemmel bir şekillendirme sunuyor. Siyah-mor, nikel- fuşya olarak renk seçenekleri bulunuyor. :)
Saçlarını düzleştirmek istiyorsan, işi Dyson Corrale gibi patron ürünlerine bırakmalısın. Kuru ve cansız saçlarını eşit olarak düzleyerek, saçlarının daha şekilli durmasını sağlayabilir.
Şahsen ben Dyson Corrale'yi kullanmak için sabırsızlanıyorum. Kullanmaya başladığım ilk günden itibaren benim gizli güzellik silahım olacağından eminim. Sende saçlarını normal saç düzleştirici ürünlerine değil, işin ehli olan Dyson Corrale'ye bırakmalısın!
Benim saçlarım da çabucak sertleşiyor düzleştirici de çok yakıyor ne yapsam bilemiyorum bir önerin var mı? Zeytinyağı değil ama argan yağı kullandım yine de önleyemedim
Merhaba öncelikle. Kadınların saçları, erkeklerin saçlarından daha ince ve hemen sertleşmeye müsaittir. Saçların çabucak sertleşiyorsa, kullandığın şampuanı değiştirmeni öneriyorum. Benimde saçım bir ara çok sertleşme dönemine girmişti, şampuanımı değiştirdim ve sorun çözülmüştü. Mutlaka ara ara şampuanını değiştirmelisin. Saçlarının çabucak sertleşmenin nedeni bakım kremi veya besleyici krem kullanmadığın için de olabilir. Şampuandan sonra mutlaka bir saç bakım kremi kullanmalısın. Mesela Elidor'un 1 Munite Bakım kremini kullanabilirsin. Saçlarını inanılmaz derecede yumuşatıyor. Saçlarını elma sirkesiyle de yıkayabilirsin. Haftada 1 gün yıka saçlarının daha canlı ve yumuşak olduğunu fark edebilirsin.
Geçenlerde yanlışlıkla yağlı saçlar için almışım bir kullanayım dedim aman aman saçlarım 2451 kat daha sertleşti o zamn anladım aslında bakım ürünleri seçmenin de faydasını :D düzleştirme konusunda da ısısız bir yöntem bulamadım ama dyson corrale ilgimi çekti baya
@Nilüfer35 Sana önerim; ben şu an Elidor Güçlü ve parlak şampuanını kullanıyorum. Duşta da Elidor 1 Munite Bakım kremini kullanıyorum. Saçların inanılmaz yumuşak oluyor, hiç sertleşmiyor. İstersen sende bir denemelisin. Her saç tipine uygun ve en düşük ısı ayarında bile saçları dümdüz yapan Dyson Carrole, benimde çok dikkatimi çekti, denemek için sabırsızlanıyorum.
Selam, Eğer gerçekten saça en az zarar veren bir düzleştirici kullanmazsan daha da çok saçların zarar görür diyebilirim. Düzleştirici kullanmaktansa sana ürün tavsiyesinde bulunmak istiyorum. En azından saçlarına ısı yerine bunları kullanırsan daha çok faydasını göreceğini düşünüyorum.
Onarıcı etki, Belirgin Bukleler, Elektriklenme Önleyici. Bu seri tam da saçlarına göre. İçerikleri bakımından da rahat olabilirsin. Saçlarının yoğunluğuna göre saçlarına uygulayıp şekil verirsen çok kolay bir şekilde saçlarının istediğin görünümde olduğunu kendin de göreceksindir.
ah tatlim ayni dertten muzdaribiz ben kendime careler buldum ama keratin bakimi yaptirdim bu saclarimi onardi uzatti parlatti sanpuanim zeytin yagi ozlu saclarima nem kazandirior ayrica sac kremi ve maske kullaniyorum arada hakiki hindistan cevizi yagini tum sacima nufuz ediyor birkac saat bekletip dus aliyorum ve sonuc= bas donduren dolgun ve parlak saclar 👍👍👍
Bak o zaman bir krem onereyim benimde saclarim cok kuru anca o ise yariyor. Avonun advance techniques diye bir sac kremi var mavi kapaklisinida tesil kapaklisinida kullandim yumusacik yapiyor saclarimi dustan sonra sacin islakken suruyorsun diplere cok degdirmeden ve tabi abartmadan
En İyi Cevaplar