Kızlar kullananınız var mı? Aslında ben de almak istiyorum, fiyatı da uygun hem ama bir de galiba şampuanı mı ne varmış şampuanını duydunuz mu ya da set olarak mı satılıyor?Elidor belirgin bukleler saç kremi
Elidor belirgin bukleler saç kremini nereden bulabilirim?
Selam, Elbette ki kullanıyorum ve oldukça. Memnunum. Onarıcı etki, Elektriklenme önleyici ve belirgin bukleler diye 3 ayrı kutusu var ama tabii ki sadece birinden de alabilirsin. Markatteki fiyatı 16 tl filandı baktığımda ama değişmiş olabilir.
Selam :) Elidor Belirgin Bukleler Saç Kremi çok sevdiğim bir saç ürünü. Artık şampuan ve duşta kullandığım durulanan krem haricinde kullandığım tek saç ürünü bu. Saçımın tüm ihtiyacını karşılıyor.
Elidor Belirgin Bukleler ile saçıma hem şekil verebiliyorum hem de bakım yapıyorum. Saçı kıvırcıksa ve şekillendirmek de zorlanıyorsan kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Elidor Belirgin Bekleler Şekillendirici Bakım Kremi'nin şampuanı da var. Ancak set halinde değil tek olarak satılıyor. Migros, Watsons ve Gratis mağazalarında & yerel marketlerde ve e-com sitelerinde bulabilirsin.
Saça şekil vermek için Elidor Belirgin Bukleler yeterli mi?
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Saç Şekillendirici Bakım Kremi
Duştan çıktıktan sonra saçımdaki doğal buklelerin kalıcı olmasını istiyorum. Bu yüzden çeşitli şekillendirici saç köpükleri kullanıyordum. Ancak bildiğiniz üzere saç köpükleri saçı sertleştirebiliyor. Ayrıca buklelerimin çok da kalıcı olmasını sağlamıyorlardı. Daha akşam olmadan buklelerim sönüyor ve kayboluyordu. Ancak Elidor Belirgin Bukleleri kullandığımdan beri saçlarım hem şekilli hem de yumuşacık. Güçlü tutuşu sayesinde buklelerimin 24 saat boyunca hiç bozulmadan kalmasını sağlıyor. Duştan çıkar çıkmaz saçlarımı hızlıca şekillendire bilmem de cabası. Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi sayesinde sadece saçımı 1 dakikada kolayca şekillendiriyorum.
Elidor Belirgin Bukleler saça bakım yapıyor mu?
Belirgin bukleler saç kremi saçımı şekillendirmekle kalmıyor aynı zamanda bakım da yapıyor. Zaten saçı sertleştirmemesinin en başlıca sebebi içerisinde elastin ve badem sütü bulunması. Elastinin saçı güçlendirme etkisi sayesinde saçlarım daha hacimli, canlı ve sağlıklı görünüyor. Badem sütü sayesinde ise yumuşacık ve bakımlı bir görüntüye kavuşuyor. Ben bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri duştan sonra bakım yağı kullanmama gerek kalmadı çünkü zaten saçımın canlı ve parlak görünmesi için tek başına yeterli oluyor.
Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Saç Kremi nasıl kullanılır?
Duştan sonra saçım hala nemli iken saçıma uyguluyorum. Diplerine değmemesine dikkat ediyorum. Sadece saçımın boylarına ve uçlarına sürüyorum. Ardından saçımı ellerim ile sıkarak buklelerimi belirginleştiriyorum. İstersen önce tarayabilirsiniz ama ben taramıyorum. Daha sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Şu an havalar hala sıcak olduğu için saçımı kurutma makinesi ile kurutmuyorum ancak kışın saçımı elimle şekillendirten sonra kurutma makinesi ile kurutacağım.