Beyaz saç tellerini pek sevdiğimiz söylenmez. Gördüğümüzde ya boyarız ya da koparıp atarız ve haliyle 'ya çoğalırsa' diye de korkarız. 
Beyaz saç tellerini koparmak çoğaltır mı?

Saçma bence ya, çoğalmaz. Geçenlerde saçımda bir tel beyaz gördüm, depresyona giriyordm asdhd
Herkes öyle diyor ama bana göre bir mantığı yok.
Teşekkürler :)
i.huffpost.com/.../o-GEORGE-CLOONEY-facebook.jpg
Koparmayın derim.
Koparıyorum, koparmasamda beyazlıyor. Aile genlerimde var.
Cevap
12Cevap
Hec sac teli birbirinden bagimsizdir cekmek beyazlari arttirmaz zaten zamanla artacaklardir 😁yinede cekme bir iki tel beyazdan zarar gelmez
Benim bildigim kadarıyla nrya teli koparmanın onun etraf bölgelere yayılmasına neden olduğunu işittiğimi duydum.
Bende ve kuzenimde doğuştan beyaz saç telleri var, o kopardı ben koparmadım, o şu an saçlarını boyatmak zorunda kalıyor. Gerisini siz düşünün
hayir ben bir test yapip kopariyorum hep fazla cikmiyo ama hep yerinde tekrar cikiyor bir taneyse bir tane cikiyo ayni
Çoğalmaz Efsaneden İbarettir Ama Çekerek Kopartılması Uygun Değildir Kendi Kendine Dökülmesi Uygun Görülür
Bir beyaz saç teli kopunca iki çift tel saç beyazlar derler buna kesinlikle katılıyorum
koparmamak lazım ama kesilmesi daha mantıklı olabilir
Cogalır
Bende her sınav haftası olur cogalır diye hic koparmadım
Elbette çoğaltır sakın kopartma benimde vardı beyaz aralarda koparttım şimdi çoğaldılar sakın koparayım deme yoksa benim gibi sürekli boyamak zorunda kalırsın
Diye bir rivayet var ama çok da tın
Hayir oyle bir sey yok
öyle ilginç bir inanış var..
Sitede gördüğüm en mantıklı soru tebrikler
daha cok ciktigi soyleniyor
Cok guzel bir soru cevaplari takip edecegim sagol
Çoğaltır bence
Çoğalır
öyle deniyor
Benim baya var
Çıkmaz, hurafe :/
Çıkıyor.