Uzun saçlı erkek mi, kısa saçlı erkek mi?
Hangisi daha çekici?
Hangisi daha çekici?
renkler ve zevkler tartışılmaz benim saçım kısayken kimse demezdi saçların çok güzelmiş falan şu an saçlarım uzuyor yanlar ceneme kadar uzadı arkadaşlarım gayet yakıştıgını dusunuyor ama babam sakallı kızım dıye dalga geçıyo yani insandan insana fark eder :)
Sakallı kızım sjehsjsbjsbs
İnsan başkasının görüşüne göre saçlarını kesmemeli bence. Ayna karşısında kendinizi seviyorsanız öyle kalsın. Boşverin toplum baskısını, "insanlar ne der? sorgusunu. Saçlarımı seviyorum :) .
Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi uzun saçlı erkek.. İtiraf etmek istiyorum ki dışarıda uzun saçlı erkek görsem (saçı topuz da olsa açık da olsa) içim hoş oluyor çok hoş bence ve illa upuzun olmasa da olur dağınık orta uzunlukta saçlar da gayet çekici
Ben bişeyi merak ediyorum Kel erkek çekici Uzun saçlı erkek çekici 3e vurulmuş saçı olan erkek çekici bence saçla alakalı değil adam çekici mi orası önemli.
Cevap
29Cevap
Oğlum 16 yaşında ve saçlarını bir türlü kestiremedim.. Sabrım tükeniyor yakında kafasıyla birlikte gidebilir o saçlar.. Oğlanları provoke etmeyin kızlar..
iş yine tipte bitiyor abi uzun saçlı sakallı olupta çok kötü görünen var yüze bağlı yani herkese yakışmıyor
ben bunu sizin düşüncenize göre yorumlayacağım ben ce görüntü olarak nasıl yakışıyorsa onu tercih edersiniz
Yakışana gerçekten yakışıyor. Barış Akarsu örneğin Allah rahmet etsin çok severdim çok beğenirdim
BU adam dünyanın en yakışıklı adamı ve kendisi bir ara duvar kağıdım ahhh be neler varrr nelerr
Yani... Her zaman için geçerli olmasa da.
-Gecen bol olsun.-
Uzun saçı hiçbir zaman yakıştırmadım bir erkeğe.. Kısa hatta fazla kısa olmalı erkeğin saçı..
www.google.com.tr/search @jiglypuf
Şu adamın sakalını kessek, direk kadın gibi olur.
Erkeğe göre değişiyor. Kimine uzun saç çok yakışır.. hilmicem gibi mesela. Kimine de hiç yakışmaz. Doğukan gibi mesela
sırf kısa saçlı kızlar bana baksın diye saçlarımı yerlere kadar uzatarak, uçlarını topuz yapacam...
bazı erkeklerde pek iyi durmuyor ama bazılarında ilgi çekici
Saclarim uzunken kizlar kapimda yatiyorlardi simdi randevu aliyorlar 😂
Ben uzun saçlıyım. İkisinin de beğeneni var. Saçlarımı her türlü sevsem de uzun saça baya heveslenmiştim 😍
Bazen kızlarla karıştırılıyor bence kızların çoğu seviyor çünkü güzel uzatan bakım yapan erkekleri severler
bunun kadar sakal bıraksam buna benzicem ama sakalım bu kadar degil sac rengim de bundan koyu
cekici miym? degilim olsam kızlar pesimde olurdu
yüzüne duruşuna tarzına göre değişir kimisine kısa kimisine uzun misal ikiside yakışan erkekte var ikiside yakışmayan erkekte var.. Allah kel bıraakmasında!
Tabi hepsi olmasa da evet arada beğendiğim şahıslar oluyor
Ben uzun sacli erkekleri cok cekici buluyorum bence vardir
Ya hepsi böyle olsa keşke
Bu adam hariç kimseye yakıştıramıyorum.
Kisa saçlı erkek tabi ki.
Hiç özenmedim uzun saça
Keşke özensen 10 numara olur uzun saçlı halin senin
Saçla alakalı değil bence
Herkese yakistigini dusunmuyorum.
erkek adam karı gibi saç uzatmaz.
Bu işer uzun saçla olsaydı bradd pitt ün salmazdı
Yok be ben sevmem cekiciligi de yok
Kişiye göre değişir.
Genelleme yapmak imkansz
bence uzun saç nadir insana yakışır
herkesin zevki ayrıdır tabi
Erkekte uzun sac hiiç sevmem
TABİKİDE UZUN SAÇLI d:
Tip yoksa uzan saç da kısa saç da fark etmez
bence bitek bu abide var o çekicilik
kişiden kişiye değişir bence
ben uzun saçlıyım inşaallah uzun olandır :)
Erkekten erkeğe değişir her erkeğe de yakışmıyor
Uzun tabikide ❤️❤️
ben beğeniyorum
var gibi gibi
Yakışana yakışıyor
Bana göre yok.
herkese yakışmaz
olmaz mı xd
kısa olmalı
Bence yok ya
Hayır yok.
Var bence