Saçımı griye boyattım ama pişmanım, nasıl doğal haline dönerim?

Kuaföre gittiğimde kuafördeki beyefendiye detaylıca anlattım, saçımı griye boyatmak istediğimi daha önce hiçbir şekilde boya kullanmadığımı ve sadece uç kısımlarına istediğimi söyledim, çünkü saçım fazla yıpranır ya da beğenmezsem kestiririm diye düşünmüştüm.

Neyse kuaför tamam dedi bana bırak dedi lanet olsun nereden kabul ettiysem uç kısımlarına istemiştim ama adam bildiğin ombre yapmış kulak hizamdan yukarısı normal doğal saç rengim gerisi gri aralarda sarıya dönük renk var. Ve cidden çok pişman oldum. 250 tl aldı ve orada da tartıştım adamla sadece uçlarına istediğimi, adamın tek lafı bence böyle daha çok yakıştı sana fazla abartıyorsun falan vs.

Ben saçlarıma çok değer veren bir insanım. Ve bir aya kalmaz akar gider dedi esmer tenliyim ve saçımdaki gri renk aktığı zaman ortada civciv gibi kalacağım oryalle açılan yerler çıkacak. Sizce ne yapmalıyım? Yavaş yavaş kesti̇rsem kendi̇ doğal hali̇ne döner mi̇ saçım ya da bi̇r müddet uzattıktan sonra kesti̇rsem saçım normale döner mi̇? Saçımın küsüp uzamamasından da korkuyorum aslında.
Gri saç nasıl sarıya döner?
Gri saç nasıl sarıya döner?
Saçımı griye boyattım ama pişmanım, nasıl doğal haline dönerim?