Çok acil bir işimiz çıktığı zaman saçlarımızı yıkamaya fırsat bulamayabiliyoruz. Bugün de tam öyle bir gündü. İşim olduğu için dışarıya çıkmak zorunda kaldım ama saçım hafiften yağlanmıştı. Yıkayacak vaktim de yoktu. O yüzden kuru şampuan almayı düşünüyorum böyle günlerin kurtarıcısı olarak. Arkadaşlarım pek memnun kalmadığını söylediler. Siz kullandığınız kuru şampuan ürünlerinden memnun musunuz?
Şu ana kadar kuru şampuan kullanmadım ama kullananları duydum. Uzmanlar genelde kuru şampuanı kullanmayı önermez yani dikkat edilmesi gerektiğini söylerler. Kuru şampuan fazla kullanılması durumunda saçta yaralara ve kepeklenmeye sebep olur idareli kullanımda sorun olacağını pek sanmıyorum ama siz yine de dikkat edin. Ayrıca kuru şampuanı fazla kullanmak saçta sivilcelere ve yaralara sebep olur o yüzden kullanırken dikkatli olmak gerek. Mecbur kalmadıkça buna başvurulmamalı.
Kuru şampuanlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum... Saç sağlığım için onları sürekli yıkamamam gerektiğini bildiğim için haftada 2 kez falan saçlarımı yıkıyorum. Genelde saçım çabuk yağlanmadığı için pek problem olmuyor benim için bu durum ama bazen gerçekten o an saçlarımı yıkamam gerekiyor ve asla zamanım oluyor. Böyle durumlarda da imdadıma tabii ki kullandığım kuru şampuan koşuyor.😂 Eğer siz de kuru şampuan arayışındaysanız birazdan bahsedeceğim seriye bir göz atmanızı öneririm.🤩
Hacim Veren, En İyi Kuru Şampuan Önerileri Neler?
Hacim Veren, En İyi Kuru Şampuan Önerileri Neler?
Şu an piyasada birçok markanın kuru şampuanlarına rastlayabilirsiniz. Bazıları için ne kullandığının pek önemi olmuyor ama benim için saçlarım her şeyden önemli olduğu için kullandığım saç bakım ürünlerinin de en iyisi olmasını istiyorum ve tercihlerimi ona göre yapıyorum. Çünkü bazı kuru şampuanlar sıktığınızda yağlanmayı almak yerine beyaz beyaz iz bırakıyor saçlarınızda ve ne yaparsanız yapın gitmiyor. Olduğundan da kötü oluyor yani. Bu yüzden neredeyse tüm kuru şampuanları denemiş biri olarak bu zamana kadar denediğim en iyi kuru şampuan serisini açıklıyorum size!🤩
Elidor Co-Creations Kuru Şampuan Serisi ile saçlarım tüm son dakika buluşmalarına hazır!🥳
Elidor Co-Creations Kuru Şampuan Serisi
Ben Elidor Kuru Şampuan Serisi'nin normal saçlar için olanını kullanıyorum ve size de kuru şampuan önerisi olarak bu seriden bahsetmek istiyorum.🌸Yağlı saçlar ve boyalı saçlar için de seçenekleri mevcut. Şimdi hepsinden bahsedeceğim size.💞
1- Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Normal Saçlar İçin
Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Normal Saçlar İçin
Normal bir saç tipine sahipseniz serinin bu pembe rengini tercih edebilir ve 1 dakika içinde hem parlak hem de canlı saçlara sahip olabilirsiniz.💗
2- Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Yağlı Saçlar İçin
Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Yağlı Saçlar İçin
Eğer yağlı bir saç tipine sahipseniz sizin için uygun olan seçenek bu yeşil kutulu kuru şampuan.💚 1 dakika içerisinde daha hacimli saçlara sahip olmak için bir denemenizi öneririm.
3- Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Boyalı Saçlar İçin
Elidor Co-Creations Canlandırıcı Kuru Şampuan Boyalı Saçlar İçin
Serinin son ürünü de boyalı saçlar için olan bu kuru şampuan.❤️ İçeriğindeki bitki özü sayesinde boyalı saçlarınıza bakım yapar ve daha sağlıklı gözükmesini sağlar. Bu arada Elidor kuru şampuan kullananların yorumlarını incelediğimde bu seriden ne kadar memnun kaldıklarını fark ettim. Yalnız değilmişim sanırım.😂
Farklı saç tipleri için üretilen bu serinin kendinize en uygun olanını tercih edebilir ve zor anlarınızda sizi büyük bir dertten kurtarmasına izin verebilirsiniz.🥳
Ben kullandım. Çok memnunum... Dediğin gibi acil bir iş çıkabiliyor yıkamak için zaman olmuyor. Hemen sık diplerine bir dakika kadar masaj yap ve tara. Tek sorun dışarıdan yağlı gibi gorunmuyo ama hava sıcaksa terleyince hemen saç ağırlaşıyo
Elidorunki iğrenç sakın alma, got2be fena değil ama kokusu çok bunaltıyo, batiste kuru şampuanların en iyisidir hem cidden temiz gösteriyo hem de tropikal olanın kokusu çok güzel insanı baymıyo
ben kullanmıyorum ama ablam kullanıyo ve ince telli saçı 1 gün de hemen yağlı gibi gözüküyo. ama kuru saç şampuanı inanılmaz derecede iyi geldi saçına yağlı gibi durmuyo yani. bendealcam elidorun bu arada
Kullanmıyorum. Sadece doğal içerikli şampuanlar kullanıyorum. Ayrıca saçlarım yeterince kuru o yüzden çabuk yağlanmıyor yani kuru şampuana ihtiyacım olmuyor. -Gecen bol olsun.-
Çok kullanışsız yağı yok etmiyor aksine daha da yağlı gösteriyor ben avondan söyledim ama başka markalar hakkında bir fikrim yok şunu biliyorum ki bende bir etkisi olmadı
asdf bu bahsettiğim şampuan çok acil bir işim çıktığı zaman saçlarımı yıkamaya vaktim olmadığı zamanlar için kullanılır. Normalde tabiki de suyla yıkarım saçlarımı 😊