Kısa saça kahkül yakıştırıyor musunuz? Ne düşünüyorsunuz kısa saç kahkül taşıyabiliyor mu?kahküllü kısa saçkısa saç kahkülSaçlarımın uzunluğu resimlerdeki gibi. Sizce kahkül kestirmeli miyim? Yoksa ön kısmı uzun daha mı güzel duruyor?
Kahkül kestirmek biz kadınlar için her zaman kararsızlık olmuştur :) Kendimizde ufak değişiklikler görmek istediğimiz zamanlarda aklımıza ilk gelen seçeneklerden biri kahkül kestirmektir. Kahkül kısa saçta da uzun saçta da çok iyi duran, yüz şekline göre kesildiğinde havayı bir anda değiştiren harika bir detay bence :)
Kahküllü kısa saç modelleri: Kısa saç kahkül kestirmek için uygun mu?
Kısa saç kahkül modelleri
Zevkler elbette farklı olabilir, kendi adıma konuşacak olursam kahkülü en çok kısa saçlara yakışıyorum :) Saçların omuzlarda ya da bir-iki parmak daha yukarıda dümdüz kesildiği kahküllü kısa saç her zaman favorim olmuştur. Kısa saça kahkül inanılmaz yakışıyor! :)
Kısa saç ve kahkül
Küt saç kahkül konusunda en şanslı saç modeli diyebilirim :) Çünkü hem modern hem de şık bir görüntüye kolayca ulaştırıyor. Ben daha çok hacimli kahkülleri kullanmalarını öneririm :)
Kahkül kısa saç modelleri
Dalgalı saçlara sahip olanlar da bilinenin aksine düz kahkül tercih edebilirler. Özellikle oval yüz tipine sahipseniz ve saçlarınız dalgalıysa kahkül ile çok havalı bir görüntüye kolayca ulaşabilirsiniz :) Kısa saç perçem tercihini de kalp ve dikdörtgen yüz tipine bırakmamız gerekiyor :) Çünkü yüz tiplerini kahkülden çok perçem orantılıyor :)
Omuz hızasından biraz daha uzun bir saç modeline çok yakışır ama omuz hızasından kısa bir saç modeline yakışmaz. Mesela 2. fotoğrafta hoş duruyor fakat diğerleri kötü.
Yüz hatları çekici bir kadınsa fazlasıyla yakıştırıyorum. Kısa saça kahkül her yüz tipine yakışmaz, kimi kadın sanki kafasında peruk taşıyormuş gibi ortalıkta salınıyor.
Ben çok yakıştırıyorum. Ama önemli olan saçın kısalığından uzunluğundan çok yüz şekline yakışıp yakışmamasıdır. Kahkül herkese gitmez, bu yüzden iyi düşünüp kestirmeni öneririm. uzaması uzun zaman alabiliyor. :)