Güzellik & Bakım Alt kirpiklerinize de rimel sürer misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Alt kirpiklerinize de rimel sürer misiniz? Yoksa sadece üst mü?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 🌸 Güncellemeler+1 yıl Super Soru Alt kirpiklerinize de rimel sürer misiniz? Cevapla Kirpik Soruları Rimel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır sürmem 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kirpiklerim uzun olduğu için üst kirpiklerime sürmem yeterli oluyor nadiren alt kirpiklerime sürerim. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sürmüyorum. Kirpiklerim birbirine yapışıyor sonra, gün boyu rahatsız oluyorum. 2 0 Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Üste sürülen günboyu terle gözü açıp kapattıkça alta geçiyor zaten. Altada sürülürse fazla olur, topaklanma yapar hal alıp alttaki kirpiklerin üsttekilere yapışmasına neden olur. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Uydurma 😂😂😂😂😂 Yorumla BenYakamoz45 +1 yıl 🤣🤣🤣olmuyormu. Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır. Yorumla BenYakamoz45 +1 yıl He yanlış biliyorum o zaman. sürün siz bana bakmayın🤣 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alt kirpiklere de rimel sürmeyi çok severim. Gözlerimi daha ön plana çıkardığını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kötü duruyor ben sevmiyorum kendimde, sürmem alta 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sürülür herhalde ya alttaki kirpik değil mi :D 1 0 Yorumla
rruyaae Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gözü daha büyük göstermesi için sürüyorum ama kötü rimellerde akma yapma gibi durum olursa sürmem 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Rimel nedir bilmem aşkım 🤣😂 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benden tecrübe etmen lazım 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Tecrübelendir🤣🤣 Edameda06 +1 yıl A be sana da mı süreyim napim 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Kendine benim tarafımca sürdür 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl A be kaynana ne yaptın bize şarkısını açarız sen bana a be Alim ne yaptın bana. Ne yaptın bana dersin 🤣😂🤤 Edameda06 +1 yıl 😂 Hahaayy 🤣😘😘 IAmarPresterAen +1 yıl 😘😘
apollo1211 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl alta sürünce gözleri büyük gösteriyor ama sürmeyince çekik gösteriyor. ben çekik görüntüyü daha çok sevdiğim için sürmüyorum 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ne Alaka Mk Ben Hayata Sürmem Kerimcan Durmaz Güzel Sürüyor Yüzüne 0 0 Yorumla
İlya_ben Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sürüyorum ancak çok az çünkü zaten CÜCÜK KADAR KİRPİK 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Beyler size ne oluyor çok merak ettim 2 3 Yorumla Mcrklm +1 yıl Ablası annesi eşi sevgilisi varsa zağar dimek ki Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl @Mcrklm keşke ondan olsa. Biz heryerdeyiz 🤣 Yorumla Mcrklm +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bazen sürerim ama çok hafif dokunduruyorum. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En hoşuma gitmeyen hareketlerden birisi 1 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kirpiklerim uzun baya sürünce iyi olmuyor 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayır alt krpik dibine kalem geçerim daha kalıcı 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Genelde sürmüyorum nadiren eserse belki 1 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Fenomen arkadaş bende sana soru sormak istiyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır sürmem
Kirpiklerim uzun olduğu için üst kirpiklerime sürmem yeterli oluyor nadiren alt kirpiklerime sürerim.
Sürmüyorum. Kirpiklerim birbirine yapışıyor sonra, gün boyu rahatsız oluyorum.
Üste sürülen günboyu terle gözü açıp kapattıkça alta geçiyor zaten. Altada sürülürse fazla olur, topaklanma yapar hal alıp alttaki kirpiklerin üsttekilere yapışmasına neden olur.
Uydurma 😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣olmuyormu.
Hayır.
He yanlış biliyorum o zaman. sürün siz bana bakmayın🤣
Alt kirpiklere de rimel sürmeyi çok severim. Gözlerimi daha ön plana çıkardığını düşünüyorum.
Kötü duruyor ben sevmiyorum kendimde, sürmem alta
sürülür herhalde ya alttaki kirpik değil mi :D
Sürmüyorum. Alt kirpiklere gerek yok bence abartı duruyor.
Gözü daha büyük göstermesi için sürüyorum ama kötü rimellerde akma yapma gibi durum olursa sürmem
Rimel nedir bilmem aşkım 🤣😂
Benden tecrübe etmen lazım 🤣
Tecrübelendir🤣🤣
A be sana da mı süreyim napim 🤣
Kendine benim tarafımca sürdür 🤣
A be kaynana ne yaptın bize şarkısını açarız sen bana a be Alim ne yaptın bana. Ne yaptın bana dersin 🤣😂🤤
😂 Hahaayy 🤣😘😘
😘😘
alta sürünce gözleri büyük gösteriyor ama sürmeyince çekik gösteriyor. ben çekik görüntüyü daha çok sevdiğim için sürmüyorum
Ne Alaka Mk Ben Hayata Sürmem Kerimcan Durmaz Güzel Sürüyor Yüzüne
Sürüyorum ancak çok az çünkü zaten CÜCÜK KADAR KİRPİK
Beyler size ne oluyor çok merak ettim
Ablası annesi eşi sevgilisi varsa zağar dimek ki
@Mcrklm keşke ondan olsa. Biz heryerdeyiz 🤣
🤣🤣🤣
Bazen sürerim ama çok hafif dokunduruyorum.
Ay korkunç geliyo bana
Evet sürüyorum tamamlıyor...
En hoşuma gitmeyen hareketlerden birisi
Kirpiklerim uzun baya sürünce iyi olmuyor
hayır alt krpik dibine kalem geçerim daha kalıcı
Genelde sürmüyorum nadiren eserse belki
Fenomen arkadaş bende sana soru sormak istiyorum
Sıklıkla yapmıyorum.
Evettt sürerim
Çok az sürüyorum güzel duruyor.
Evet sürerim tek tek
Süren sürüyor