En zamansız saç kesimleri arasında bulunan kakül modelleri her sezon olduğu gibi 2017 sezonunda da karşımıza çıkıyor. İster uzun ister kısa ister ara boy saç kesimine sahip olun her yüz şekline uygun bir kakül kesimi bulmak mümkün...Bugüne kadar eğer hiç kahkül kullanmadıysanız kestirmeden önce bir kez daha düşünmeli ve yüz şekliniz ile uyumlu olup olmadığını profesyonel birine sormalısınız. Ayrıca kahkül insanın tarzını tamamen değiştirebilecek bir modeldir. Saçınız için küçük ama sizin için büyük bir değişiklik olabilir..
Nasıl beğendiniz mi, sizce her kadına yakışır mı kahkül?
bence dalgalı ve düz saça yakışıyor. kıvırcık saça pek gitmiyor. o sebeple yaptıramıyorum, sürekli kahküllere fön çekmek şekil vermek zorunda kalıyorum :/ severim ama, olmuyo işte zorlamaya gerek yok :(
Bence güzel kadınlara yakışır ama saça göre kıvırcık saç biraz uğraştırıyor düzleştirici kullanmak Zaman alıyor süslenmeye Zaman'ı planlar için çık güzel bence ben beğendim 😊😊
ben esmer ve kumral kadında begeniyorum sarısında pek guzel durmuyor Gölgeli sacdada güzel duruyor kahkul bosuna dememisler kahkulu var nazlı yarimin kirpikleri var endamı selvilimin diye :D
Alnım dar bu yüzden yakışmayacağını söylüyorlar ama bence yakışıyor da yüzümü kapatıyor tabii ve ben de bunu istemiyorum bir de tüylenme sorunu yapıyor yani alın diplerine küçük küçük saçlar oluyor. İnce kesilmiş, katlı bir perçem daha hoş bence. En azından ben kendimde öyle tercih ediyorum. -Gecen bol olsun.-
Ben yapıyorum sıklıkla. Seviyorumda. Farklılık katıyor. Biz kızlar böyle değişikliklerle mutlu olabiliyoruz. Ben birçok kişiye yakıştırıyorum. Erkeklerde bile yakıştırdıklarım var.
En İyi Cevaplar