Kahkül kestirip kestirmemek kadınların yaşadığı ortak kararsızlıklardan bir tanesidir :) Çünkü kestirip de yakışmazsa ne yapacağız diye çok endişe ederiz. Fakat her şeye rağmen kestirdiğimizde, eğer yakışmadıysa hızlıca uzatmanın yollarını ararız :D Bu süreç kadar yoran bir şey daha yok bence :D
Kahkül nasıl hızlı uzatılır?
Kahkül nasıl hızlı uzatılır?
Kahkül uzatmanın kolay yolları arasında elbette saç tipimize uygun bakım ürünleri kullanmak var. Sağlıklı saçlar ayda 1-1,5 cm civarında uzama gösterir. Ancak bu hıza yetişmemiz için saçlarımız bakımlı olmalıdır. Kuru, cansız saçların uzaması durabilir ya da çok daha yavaş uzayabilirler.
Kahkül uzatma yöntemleri nelerdir?
Kahkül uzatmanın yolları arasında doğal yağlardan destek almak, doğal kürler hazırlamak da vardır. Bu yöntemler saç sağlığına doğrudan etki eder ve hızlı bir şekilde uzamasına destek olur.
Doğal yağlardan destek alınmalıdır.
Saç tipine uygun, hızlı uzama etkili bakım ürünleri tercih edilmelidir.
Saçların uzarken zarar görmemesi için yıkanan suyun sıcaklığına dikkat edilmelidir. Saçlar ılık su ile yıkanmalıdır.
Saçların ihtiyaç duyduğu nem sağlanmalıdır.
Saçların hızlıca uzaması için kırıklardan kurtulmak gerekir.
Hızlı kahkül uzatmak için hangi doğal yağ kullanılmalı?
Hızlı kahkül uzatmak için
Kahküllerinizin hızlı bir şekilde uzaması için kullanabileceğiniz doğal yağlar şu şekildedir;
Badem yağı
Hint yağı
Lavanta yağı
Zeytinyağı
Hindistan cevizi yağı
Bu doğal yağları sade bir şekilde ya da maskeler içerisinde kullanarak saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Saç sağlığınıza destek olacak, saçlarınızın hızlı bir şekilde uzamasını sağlayacaklardır. Hepsi yeni saç oluşumunu ve saç uzamasını destekleyen yağlardır.
Saçlarınızın hızlı bir şekilde uzaması için: Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi!
Saçlarınızın hızlı bir şekilde uzaması için
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi içeriğindeki Biotin takviyesi sayesinde saçlara güç kazandırır. Yıpratıcı etkilere karşı saçları koruyarak, hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasının yolunu açar. En iyi etkiyi gözlemleyebilmek için seri olarak kullanmanızı öneririm.
Bende ilk saçımı kestirdigimde kahküle ozenip kestirmistim daha sonra pişman oldum çok bakım istiyor sen en iyisi natürel badem yagi ve argan yağını karıştır sac diplerine sur en kısa sürede kahkullerin uzar bu arada fazla isi kullanma kahkullerine hem sac yipratiyor hem de uzatmayı engelliyor
1 ay sizlan dur sonra alışıyorsun bir bakmışın uzamış gitmiş.. bende 2 ay once kahkul kestim hayatimda ilkti ve kendim yaptim kısa kestim bide simdi yanagima geldiler yakışmayamı başladi alıştimmi bilemiyorum. ama ilk biay cok psikolojim bozuktu
En İyi Cevaplar