Aşk İlişkileri Hızlı Gelin - Hızlı Damat , Ne Demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tiktokda çok sık gördüğüm videolarda " Annene sor bakıyım hızlı gelin veya hızlı damat sever mi " şeklinde videolar var.Hızlı Gelin - Damat ne demek? 😂 Hızlı Gelin - Hızlı Damat , Ne Demek? Cevapla Sevgi Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hızlı yaşayan alemleri ortamları seven hayatı seri yaşayan anlamında kullanıyorum 😂 2 9 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Hızlı yaşayan erken ölür. Farklı bir kullanım alanı 😅 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Kesin ankaralısın ve hızlı takılan bi tipsin iyi biliyon işi 🤭😀 Yorumla Ruhhaliimbunalıım +1 yıl Ankarali değilim işi bil işe gitme demişler 😂 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl doğru ama demi kulüplerde pavyonlarda takılan biri gibisin bulduğunu harcarsn gbi duruyorsn yanlış anlama ama😀 Yorumla Ruhhaliimbunalıım +1 yıl @Dequelkrlc pavyon sevmiyorum, club pandemiden önceydi gel beni harca demedikce kimseyi harcamam, küfür etmeden sövdün bravo 😀 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Karakterini bilemem ben hissimi söyledim kötü amaçla değil tipi iyiler genelde hızlı oluyor eski sevgilimdn can yakacak adamları tanıyorm az çok 😀 Yorumla Ruhhaliimbunalıım +1 yıl @Dequelkrlc niye algı yaratıyorsun yav öyle biri değilim iyi seç madem tanıyorsun ayırt edebiliyorsun kaşınmayin bile bile😂 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Gittiğimiz yol yol değilde manzarası hoşumuza gidiyor ona kaniyoruz işte 🤭sinirlenme tamam demedik bisi efendisin ama goruslrne baktım da 🤭😀 Yorumla Ruhhaliimbunalıım +1 yıl @Dequelkrlc eyvallah iyi geceler 😂 Yorumla
TaroEmirhan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Seri üretim çocuk yapana hızlı damat, seri üretim emir dağıtana da hızlı kaynana denir heralde. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı olabilir 😂 Yorumla
Dequelkrlc Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl takilmalik günü birlik yaşayan veya her eğlenceli ortamn içinde bulunan yaramaz tipler 😀 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Sende , Hızlı Gelin kategorisindesin galiba 😁 🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Nerden çıkardn 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum , yorumundan öyle düşündüm 😅 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl İyi bilirim eski sevgilimde öyleydi çok çektim hızlı mizli istemem o yüzdn 🤭😀 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Bende hızlı değilim , hızlıya denk gelirsem yetişemem 😁😁🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Tehlikeli oluyorlar denk gelmeyelim zaten 😀 Yorumla Soran +1 yıl Haklı olabilirsin 😁 biz denk geldik ama sorun olur mu 😂 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Hahaha nerede 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Burada denk geldik işte , ama hızlı türden değilim korkma 😂 İstersen hızlı olurum , nasıl hoşuna giderse 😁😁 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Ayy çok güldüm sende hızlı çıktın 🤭😀 Yorumla Soran +1 yıl Hızlı değilim ya harbi 😁 🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Yürümedin koştun ama sanki 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Adımlarımı seri atıyorum , salyangoz gibi yürümeyi sevmem 😁🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl ağzı laf yapan erkekten korkulur hızlısın yeme beni işte 🤭😀 Yorumla Soran +1 yıl Ağzım laf yapsa burda işim ne ki Hasan Can Kaya nın programına çıkar orada konuşurum. Benim yaptığım sadece mantıklı konuşmak 😁🤭🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Ay o çocuğun programı çok iyiydi artık exxende sanırım 😀peki öyle olsun madem 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Evet , Acun reis sağolsun aldı içine 😅 Eğer programı beğeniyorsan bı gün gidelim derim 🤭🤭 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl İyi olur gidelim gizli bey 🤭😀 Yorumla Soran +1 yıl Takip isteği atabilirim istersen 😁 Yorumla Soran +1 yıl ya da instagram adresini ver takip edeyim 😁 Yorumla Dequelkrlc +1 yıl Düzgün konusucaksan at mesaj başka turluyse atma 😀 Yorumla Soran +1 yıl Xper seviyem mesaj göndermek için yeterli değil , instagramdan konuşalım istersen 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Neden sustun 😁😁 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hızlı oluyorlar komik😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da ne anlamda hızlı ve komik 😂
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Mal mal şeyler işte 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hızlı yaşayan alemleri ortamları seven hayatı seri yaşayan anlamında kullanıyorum 😂
😂 Hızlı yaşayan erken ölür. Farklı bir kullanım alanı 😅
Kesin ankaralısın ve hızlı takılan bi tipsin iyi biliyon işi 🤭😀
Ankarali değilim işi bil işe gitme demişler 😂
doğru ama demi kulüplerde pavyonlarda takılan biri gibisin bulduğunu harcarsn gbi duruyorsn yanlış anlama ama😀
@Dequelkrlc pavyon sevmiyorum, club pandemiden önceydi gel beni harca demedikce kimseyi harcamam, küfür etmeden sövdün bravo 😀
Karakterini bilemem ben hissimi söyledim kötü amaçla değil tipi iyiler genelde hızlı oluyor eski sevgilimdn can yakacak adamları tanıyorm az çok 😀
@Dequelkrlc niye algı yaratıyorsun yav öyle biri değilim iyi seç madem tanıyorsun ayırt edebiliyorsun kaşınmayin bile bile😂
Gittiğimiz yol yol değilde manzarası hoşumuza gidiyor ona kaniyoruz işte 🤭sinirlenme tamam demedik bisi efendisin ama goruslrne baktım da 🤭😀
@Dequelkrlc eyvallah iyi geceler 😂
Seri üretim çocuk yapana hızlı damat, seri üretim emir dağıtana da hızlı kaynana denir heralde.
Mantıklı olabilir 😂
takilmalik günü birlik yaşayan veya her eğlenceli ortamn içinde bulunan yaramaz tipler 😀
Sende , Hızlı Gelin kategorisindesin galiba 😁 🤭
Nerden çıkardn 😀
Bilemiyorum , yorumundan öyle düşündüm 😅
İyi bilirim eski sevgilimde öyleydi çok çektim hızlı mizli istemem o yüzdn 🤭😀
😅 Bende hızlı değilim , hızlıya denk gelirsem yetişemem 😁😁🤭
Tehlikeli oluyorlar denk gelmeyelim zaten 😀
Haklı olabilirsin 😁 biz denk geldik ama sorun olur mu 😂
Hahaha nerede 🤭
Burada denk geldik işte , ama hızlı türden değilim korkma 😂 İstersen hızlı olurum , nasıl hoşuna giderse 😁😁
Ayy çok güldüm sende hızlı çıktın 🤭😀
Hızlı değilim ya harbi 😁 🤭
Yürümedin koştun ama sanki 🤭
Adımlarımı seri atıyorum , salyangoz gibi yürümeyi sevmem 😁🤭
ağzı laf yapan erkekten korkulur hızlısın yeme beni işte 🤭😀
Ağzım laf yapsa burda işim ne ki Hasan Can Kaya nın programına çıkar orada konuşurum. Benim yaptığım sadece mantıklı konuşmak 😁🤭🤭
Ay o çocuğun programı çok iyiydi artık exxende sanırım 😀peki öyle olsun madem 🤭
Evet , Acun reis sağolsun aldı içine 😅 Eğer programı beğeniyorsan bı gün gidelim derim 🤭🤭
İyi olur gidelim gizli bey 🤭😀
Takip isteği atabilirim istersen 😁
ya da instagram adresini ver takip edeyim 😁
Düzgün konusucaksan at mesaj başka turluyse atma 😀
Xper seviyem mesaj göndermek için yeterli değil , instagramdan konuşalım istersen 🤭
Neden sustun 😁😁
Hızlı oluyorlar komik😂
Tamam da ne anlamda hızlı ve komik 😂
Mal mal şeyler işte
Saçma sapan işler