Pişman oldum sizce ne yapayım? Saçlarımı boyadım aktı ve ilk boyamamdı ve pişman oldum kına vurmayı düşünüyorum kendine gelsin diye sizce ne yapayım? Kına tutar mı? Ya da yıpranan saçlar için önerisi olan varsa sevinirim.
İlk haliBoyalı saça kınaBoyalı saçlara kına uygulanır mı?Boya aktıktan sonraki 2. haliKına boyalı saça tutar mı?
Kına hem saçları renklendirmek hem de bakım yapmak için kullanılıyor. Kına doğal bir bitkidir ve çok sıcak iklimlerde yetişir. Böylelikle saçlara hiçbir zararı olmaz, aksine saçları güçlendirir :) Kına geçici değildir. Kalıcı bir saç boyasıdır. Saçları turuncu-kırmızı tonlarına boyar. Çıkarmanın tek yolu uzamasına izin vermek veya boyalı saçınızı kesmektir. Peki boyalı saçlarda kına uygulanır mı?
Boyalı saça kına tutar mı?
Boyalı saça kına tutar mı?
Saçlarınızda siyah boya yoksa, kınayı kolaylıkla tutturabilirsiniz. oldukça etkili bir yoğunluğa sahip olduğu için, boyalı saçlara da uygulanabilir. Boyalı saçlarda sadece ton farklılıkları meydana gelir. Saçlarınızın rengine göre daha açık ya da daha koyu olabilir. Yani boyalı saça kına yakmak uygundur.
Boyalı saça Hint kınası tutar mı?
Boyalı saça Hint kınası tutar mı?
Hint kınası normal kınadan daha yoğun ve etkilidir. Özellikle saçlarınızı siyah hint kınasına boyamak istiyorsanız, birkaç kez daha düşünün derim. Çünkü siyah hint kınasını saçlardan çıkarmak oldukça zor ve açıcı uygulamak da siyah Hint kınasını yeterince etkilemiyor.
Saça kına uygularken nelere dikkat etmeli? Kınanın saça daha iyi tutması için neler yapılır?
Saça kına uygularken nelere dikkat etmeli?
Kına (ve herhangi bir bitkiyi) nemli saça sürmek gerçekten çok daha kolay uygulanmasına yardımcı olur.
Tarifinize şeker eklemek kına karışımını daha pürüzsüz hale getirir.
Saçınızda kına kullanırken gerçekten kuruma eğilimindeyseniz, saçınızı önceden yağlayın. Bu size ihtiyacınız olan nem artışını sağlayacaktır. Bu ayrıca saçınızı boyarken damlamayı önlemeye yardımcı olur. Kullanılacak en iyi saç yağlarından bazıları zeytinyağı, hindistancevizi yağı, argan yağı ve kamelya yağıdır.
Daha derin, daha zengin kırmızı sonuçlar elde etmek için zengin kırmızı sonuçlar verdiği bilinen (yemeni kına gibi) iyi ve taze bir kına tozu kullanın. 2-3 uygulama sonrasında renk daha da derinleşecektir.
Kınadan sonra saçlarınızı çok iyi yıkayın. İşleme yardımcı olması için çok fazla saç kremi kullanın. İyice yıkamazsanız, kafa deriniz kaşıntılı ve sert hale gelebilir.
@Justlee kına üzerine ben boya yapıyorum. Kuaförde de , ben yaptığımda da çok güzel tutuyor. Yani kinadan sonra boya, boyadan sonra da kına tutuyor. Tabiki kına daha faydalı. Organik olursa.
Bak belli bir süre örgü yap sonra kuaföre git arındırıcı ile bu rengi akıtıp yerine istediğin ve sana yakışan bir renk yap ama kına falan kullanma daha çok yakar saçını yazık günah gerçekten. Sen örgü modelleri ile uğraş. Bir daha tövbe yapma böyle şeyler sonrası hüsran 😞
Merhabalar Benim Butun saclarin beyaz ve bir sure once alone is olup last kirik sac hepsini kaybetmistim boyle boyamalarla. Sonrasinda ise baba doktoru m original sac peruk verdi ister boya kes sekillendir oldukca pahalli olmasi a ragmen kullanamadim ve pamuklu cesit cesit sapka kat kullandim. Neyse Kek kafam a kina surmeye basladim tabii organic manuka bali sampuanlar bittim sabunu saclar geldi ama kas ve kirpi Hala yok. sacimi Bir daha boya surmedim ama saclar hep beyaz cikinca ki Amin rengide turuncu. Bu arada bir hanimdan Su tarifi uyguladim hem saclarin gurlesti hemde muhtesem bir renk aldi 1 cay bardagi turk kahvesi 1 cay bardagi iyisi den turk cayi 3 cay bardagi Su kaynat ilik olunca tulbentle suyunu al 1 corba kasigi kuru maya 1 corba kasigi zeytinyagi ve 2 limon suyu ve kina Bunu 1 gece en az 7 saat sicak bir ortamda tuttum sonra saca uyguladim. Hem saci kurutmuyor hem renk muhtesem Bu arada diger bir tarifte 1 nar kabugu 2 corba kasigi hibiscus tanesi ve 7 adet karanfil kaynatip suyunu ilininca kina karistirip 1 saat beklerim saca iyguladim renk muhtesem ve saclarin gayet saglikli piril piril guneste Isildiyor ve oldukca da koyu bir kirmizi Siddet Le tavsiye ederim. o boyalar vicuña o kadar zararliki paket kina larda Ben bu kadar hasta olmasaydim belki de hic denemezdim cogu arkadasim gorunce kinaya dondu. Marka yok sonucta bana bir getiriside memnunum. Ingiltere de yasamaktayim ve doktorum bile sok oldu Butun bu asamalarda yaklasik £745 luk peruk bile inanin kendi Incecik o saclarin yerini tutmuyor 2 tel olsun ama bize ait olsun.
Merhaba tarifte 1 çay bardağı Türk kahvesi yani yani su eklenmemiş kuru toz kahve ve 1 çay bardağı çay ama demlenmemiş kuru çay mı olacak? Bunları 3 bardak su ile kaynatıp ılık olduktan sonra maya zeytinyağ ve limon ekliyorsun. Peki bu kadar ürüne ne kadar kına eklediniz miktar nedir🙏🏼 yazarsanız memnun olurum
Yani aslında kına boya ve basit saç açıcıların hepsi de birbirinin üstüne tutabilir ama açık renk boyalar veya oryel gibi radikal ürünler saçlarınızı ciddi anlamda yıpratır ve üst üste uygulama saçınızı yakar.
Yani aslında kına boya ve basit saç açıcıların hepsi de birbirinin üstüne tutabilir ama açık renk boyalar veya oryel gibi radikal ürünler saçlarınızı ciddi anlamda yıpratır ve üst üste uygulama saçınızı yakar.
Bir yıl olmuş ama Allah için cevap vereyim. Kına ara ara yapılırsa saça bakım yapar. Güç ve parlaklık katar. Üst üste Kına ama hint kınası değil he, organik Kına yapılırsa, saçın rengi de tutar. Bir kaç Kına da, rengi tam oturur. Kimyasal boyalar saçı zamanla yıpratır. Uzak durulması gerekir. Ben bile çok mecbur kalırsam boya yapıyorum ama içim acıyor. Kına yoruyor biraz ama en iyisi o. Saçlar dökülünce anlıyorsun.
Yeni modayı sen keşfet bişey olmaz insanlar saçını rengi renk yapıyor seninki neyki üstelik yakisiyorsa sana bu renk bişey yapma biraz ara ver boya yapma sık sık yıka renki değişecek sonradan kuaföre git derim. Boyani üzerine kına tutuyor bn yaptım turuncu renk oldu ama kinanı üzerine boya olur mu onu bilemem hıc yaptırmadım böyle Huram Sultan gibi biraz dolaşırım ortalıkta yapacak bişey yok 😄
4 yıl önce saçımın rengini açıp tamamen mavi yapmıştım, akınca yeşil olmuştu :D hiç ellemedim açık kısımları da uzayınca kestim, şimdi tekrar açmadan boyadım mora 2 haftada aktı kendi rengimdeyim...
Ben 1 senedir kina yapıyorum saçlarımi çok da besliyor yeni saç çıkartıyor faydalı geliyor ama benim ki hint kinasi. boyanin üzerine yaptım ben de kuaförum bu arada. Boyadansa kinayi tavsiye ediyorum
Kına tavsiye eden kuaför ilk defa görüyorum. Normalde kına düşmanılar. benim saçım şu an3.0 boyadan var ama çok yıprandı tekrar koyu kestaneye kınaya geri döneceğim ama tutar mi? Dönsem mi? 9 yıl kullandım yine yapsam hemen düzelicekler diye düşünüyorum
Hazır bulmuşken sorayım saçımı boya yıprattı ve kestik biraz uçlarında açıcı olan kısmı ama gene uçları daha açık ve ben kızıla boyattım dipler daha koyu kızıl uçlar daha açık şimdi yeni yeni dip geldi boyayla yıpratmak istemiyorum istediğim ton da boyayla tutmuyor kızılın bakıra yakın bir tonu kınayla boyasam kaşlarımıda aynı şekilde kaşlar tabi daha koyu kızıl olsa saçımı nasıl boyamayalım resmen 3 renk var gibi
En İyi Cevaplar