Eşinizin veya sevgilinizin saçlarınızı kesmesi hoşunuza gider miydi? Kestirir miydiniz eşinize saçlarınızı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinizin veya sevgilinizin saçlarınızı kesmesi hoşunuza gider miydi? Kestirir miydiniz eşinize saçlarınızı?
DrGratia sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ellerini kırarım otursun sevsin
Ahaha sakin ol :D Bu ne şiddet bu celal. Bunu sakin dille de söyleyebilirsin. :D
Çok sakin bir insan değilim demek ki 😂😂😂
O belli oldu :D Kasap gibi dolaşıyorsun ortada.
Perdelerimi kaldırınca kuzu gibiyim :)
Hımm bu şu demek mi oluyor insanlar tavır olarak incelik gösterir anlar dinler kulak verirse sevildiğim kadar severim. Yani toprak ne verirse bende o şekildeyimdir mi anlamına geliyor bu :D
Zeki adamsın ;)
İnsanlardan anlarım diyelim ;)
Peki kendini :)
İnsan en çok kendine yabancı değil midir? Sadece tanıdıgını zanneder.
İnsan en iyi kendini tanır ama yabancı olmayı tercih eder ;)
O dediğin senin zan. Yani zannetme hali. Yabancı olmayı tercih eder mi yerine göre ama tanıdıgını düşünmek en büyük hata çogu zaman.
Bir insan kendine nasıl yabancı olur başkası zan olur bence kendimiz zan olmayız
İnsan en çok kendine yalan söylemiyor mu hayatta kendini bilmek başka şey ama insan dediğin şey gelişen değişen bir şey o yüzden yabancı olması kadar normal bir şey var mı
Önce kendimiz tanıyoruz ya o yüzden bence yabancı sayılmayız.
Yalan konusunda katılıyorum
İşim gereği emin ol çok kendini tanıdığını iddia eden ama olmayan öyle çok insan tanıdım önce kendimizi tanıyoruz evet ama zamanla insanlar kendini tanıdıkca kendinden uzaklasmaya baslar veya çok öyle ciddi bir farkındalık geliştirmezler bu eğitimle de toplumla da ilgili bir olay
Her yaşımızda kendimizle yeniden tanışıyoruz
Olay bu zaten. Sen ancak fazla tanışmış gibisin kendinle ahaha :D
Size bunu söyleten nedir acaba :)
Bilinçli biri oldugun aşikar söylemlerin net yani bu kendinden emin oldugunu çoğu seyde hayatta da artık bazı seyleri sindirdiğini yani geçtiğini gösteriyor. Bu da çok fazla insanın kendisi ile baş başa kalması ile gelişen bir kasıdır.
Kendimi sevmem ama kendimle tek kalmayı severim saran da bir muhabbetim var :)
Ahah bu deliliğin sınırıdır dikkat ;) Hiç sevmesekte bir birimizi kendimle mecbur belli bir orta noktada bulusuyoruz demek gibi. :D
Keşke sınırı geçsem o zaman:)
Senin elinde madem muhabbeti sarıyor arada kendisi ile takılmasında insanın bir sakınca yok.
Ben genelde kendimle takılıyorum hastalıklı bir ilişkimiz var :)
Peki neden kendin onun bir cevabı var mı? İnsan kendine çok sıgınmaz çok büyük bir hayat dersi almadı ise hayatında insanlardan :D
Özeleştirisi çok iyi ondan :)
Ahaha övgüsü de çok anlaşılan :D
O konuda biraz zayıf :)
Niye? :D Bu gizliden yazma olayı ne onu da sorayım kendinden mi saklanıyorsun insanlardan mı benden mi :D
Sevgi dilini tam çözememiş ama yergi dili çok geşişmiş :)
Cevap veriyorum hepsi :)
Kendine peki bu kadar eleştirel olmasının sebebi neymiş bir sor bakalım ne diyor :D
Haddini bilmesi için olablir..
Çok despot ya bu ne had bilmek için her şeye sövmek mi lazım böyle bir bakış açısı mı olur hayvan mı terbiye ediyor!
Aslında sürekli değil arada öyle yerici ama çok az sevici ondan çok yerici gibi duruyor
Yanlış yöntem insan kendine acımasız olursa günün sonunda cevresinden birini ona sevgi göstermesini beklemek kadar saçma bir olay yok kendisini sevmeyeni eleştireni başkası niye sevsin yahu :D
Başkasının onu sevmesini beklemiyor ki o denklemi küçük yaşta çözdü o :)
Bu da büyük yalan :D
Yok yok valla öyle bazı denklemler çözüldü bazı duygular yerlerine kondu :) kafa rahat :)
Yaş kaç ne işle mesgulsun o denklemin içinde? :D
İçimde bir babaanne var. Ama dışım ufaktan çıtır :)
İçindeki babaanneyi bir kovala kış kış çıtıra merhaba de :D
Aaaa o babaanne yılların emeği olmaz :)
Bak dişliklerini çalarım vermem sonra konusacak ağız bulamaz :D
Dişlerimin maşallahı var canım :)
Ahaha saçlarında vardır o zaman :D
Kalçama kadar:)
Hayy maşallah kesin renklidir de ;)
Tahmin etmen pek zor değildi ki zaten tanıyorsun o kadar :)
Tanımadan olmuyor nazı şeyler zaten :D
İstesem tanınmazdım :)
Doğru ;)
Zeka pırıltısı gördüm kendimde :)
O da bir şeydir ya :D Da düz yazsana soru altını doldurduk :D
Bu da beni serseri serbest stilim 😂😂😂
Ama ben serseri değilim :D
Benim olmam yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir güven testi ama ben saçlarımı kuaförüme emanet etmeyi tercih ederim. Saç bakımı benim için çok hassas bir konu, minik bir hata bile günlerce modumu düşürebilir. Yine de partnerimle böyle eğlenceli ve romantik anlar yaşamak çok tatlı bir anı olurdu. Sadece uçlarından minicik kestirmeye belki izin verebilirdim. Peki ya sen sevgilinin veya eşinin saçlarını kesmeye cesaret edebilir miydin, yoksa risk almayı sevmez misin? 🌸✨