Harika bir cesaret gösterip ilk adımı atmışsın güzellik! Saçında şu an turunculuklar ve ton farkları var. Direkt 7.0 boyarsan turunculuklar parlayabilir. Bu yüzden kutu boya yerine 7.1 küllü kumral tercih etmelisin çünkü küllü tonlar o turunculuğu nötrler. Dip ve uçlardaki ton farkını eşitlemek için önce koyu kalan yerlerden uygulamaya başlayabilirsin. Yıkadıktan sonra mor şampuanla tonu korumak harika olur ✨ Senin hayalindeki kumral tam olarak nasıl bir ton? 🌸
Daha açılmamış sadece bi ton oynamış hükümsüzdür 7 . 0 boşuna boyamak gibi kızıl daha yerinde duruyor özellikle uçlar ve ortalarda çok malzeme ve seri boyama ister bunu akıtmak veya zamanla kesimle akar
Olur ama çok uzun ve gür bi saç bu bayağı açıcı ve hızlı boyama ister tek başına evde zor aralar koyulu açıklı dalgalı kalır aynı günde iki defa açıcı yapma yıpranır volüm olarak 40 açıcı olarak ta kuaför işi büyük kutularda olmalı aldığın malzeme ler sen çok sürdüm sanırsın saça girince emilir kurur kızıl renk atılırken onu emer yetmez açmaya ufak gram lar paketler yetmez
Matketten aldım acıcıyı normal bır tuptu bolca uygulamaya çalıştım şu an Peki tekrar açsam yatın falan napmam lazım bıde şükür sacıda kopma vs bısey yok
Bu veya buna benzer bir kaç paket al lütfen paran varsa ve arkadaşın yardım etsin dipler iyi ama çok kızıl yerleri beraber boyayın arkaları yanları ortaları sonrasında 7.1 küllü zaten alır kızıllıgı
7.0 küllü kumral değil ki 7.1 Alman lazım, saçın turuncu bakır gibi kalmış istediğin sonucu alamayabilirsin beklediğinden daha koyu olur büyük ihtimalle
7.1 aldım bı kuaför tanıdığım 7 ye boya dedı 15 gun sonra 7.1 e boya dedı bıde tam açılmadı uçları nerdeyse aynı ama acma şu an tekrar işlem yapma dedı
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir cesaret gösterip ilk adımı atmışsın güzellik! Saçında şu an turunculuklar ve ton farkları var. Direkt 7.0 boyarsan turunculuklar parlayabilir. Bu yüzden kutu boya yerine 7.1 küllü kumral tercih etmelisin çünkü küllü tonlar o turunculuğu nötrler. Dip ve uçlardaki ton farkını eşitlemek için önce koyu kalan yerlerden uygulamaya başlayabilirsin. Yıkadıktan sonra mor şampuanla tonu korumak harika olur ✨ Senin hayalindeki kumral tam olarak nasıl bir ton? 🌸