Siyah saça sahip olanlar saçlarını açık renklere boyamak istediklerinde istedikleri rengin tutup tutmayacağı konusunda endişe ediyorlar. Koyu siyah bir saç renginde tabi ki çok açık bir renk yakalamak çok mümkün olmuyor. Bunun için doğru adımları uygulamak gerekiyor. Bu konuda genellikle merak edilen ve popüler olan sorulara değinmek istiyorum.
Siyah saça boya tutar mı?
Siyah saça boya tutar mı?
Siyah saç koyu bir renk olduğu için boyanın tutmayacağından korkulur. Ama tabi ki siyah saça boya tutar. Kimi zaman çok açık renkleri tutturmak için saç açıcı kullanmak gerekebilir. Ama çok açık olmayan tonlara dönmek isteyenler saç açmadan da istediği renge kavuşabilir. Kimi zaman doğu rengi tutturmak için birkaç kere boyamak gerekse de sonuç olarak istediğiniz tonu elde edeceğinize eminim.
Siyah boyanın üstüne hangi renk tutar?
Siyah boyanın üstüne hangi renk tutar?
Siyah saçtan birdenbire sarı saça geçmek çok zordur ve saçları çok yıpratır. Bu yüzden çok açık renklerle bir değişim yakalamanızı tavsiye etmem. Saç tonunuza yakın renkler ile başlamalısınız. Örneğin koyu kestane, koyu kızıl, küllü kumral koyu kahverengi tonları kolay bir geçiş yakalamanızı sağlayabilir.
Siyah saça kahverengi boya tutar mı?
Siyah saça kahverengi boya tutar mı?
Doğru boyayı kullanırsanız siyah saçlarınız kahverengi olabilir. Palette Deluxe 3-0 Koyu kahve öneririm. Siyah saçlara sahip biri için açık kahve tonlarındansa koyu kahveye geçiş yapmak daha kolaydır. Palette sayesinde daha da kolay bir hale gelir. Çünkü Palette yoğun renk pigmentleri sayesinde saçları 3 tona kadar açar. Saç açıcı kullanmadan doğal, ışıltılı kahve tonları elde edersiniz.
Siyah saça küllü kumral tutar mı?
Siyah saça küllü kumral tutar mı?
Siyah saçtan dönmek için tercih edilmesi gereken en güzel renklerden biri de küllü kumraldır. Siyah saçını boyamak isteyenler için akıllı bir tercih. Palette 7-3 Küllü Yoğun kumral tercih ederseniz kısa sürede istediğiniz renk tonuna kavuşursunuz. Yoğun krem boyası ve renk pigmentleri sayesinde tek boyamada saçınızda 3 tona kadar açılma göreceksiniz. Ayrıca içerisindeki yağlar sayesinde saçınıza bakımda yaptığı için yıpranma ile karşılaşmayacaksınız.
Siyah saça kumral boya tutar mı?
Siyah saça kumral boya tutar mı?
Burada ise Palette Deluxe 6-0 kotu kumral kullanmanızı tavsiye edeceğim. Açık kumraldansa koyu kumral ile daha güzel bir geçiş yakalayabilirsiniz. İlk boyamada istediğiniz tona çok yaklaşacaksınız. Eşsiz renk kapama özelliği siyah saçlarınızı yumuşatacak ve sizi karanlıktan kurtaracak. Tam da sonbahara girmişken daha açık tonlar ile yüzümüze renk gelmesini sağlayabiliriz.
sakın denemeye bile kalkma benim saçlarımda boya ve siyah o siyah saçından tamamen akasıya kadar hiç bi renk yapma bende karamel yapmaya çalışmıstım üst tarafı akan yerler tuttu alt tarafı simsiyah kalmıstı berbat bişeydi kızıl ve siyahın ustune boya tutmaz
kesinlikle tutmaz. basıma geldigi icin biliyorum. üstüne baska renk vurmustum bu sefer dipler farklı renk altlar farklı renk olmustu. keske hic boyamasaydın. neler cektim dogal sacıma dönene kadar bir bilsen.
Merhaba benim kendi saçlarım siyah yazın karamele boyattım kahverengi tonlarında duruyor şimdi koyu kumrala boyatmak istiyorum nasıl durur hem esmerimde