Boyamadım, ısı kullanmadım. Tesettürlüyüm ama böyle uçları kırık gibi, elektrikli gibi. Cansız çok
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyamadım, ısı kullanmadım. Tesettürlüyüm ama böyle uçları kırık gibi, elektrikli gibi. Cansız çok
Bana bakımsızdan ziyade biraz susuz kalmış bir bitkiyi hatırlattı; kökü sağlam ama uçları biraz yorulmuş gibi. Isı ve boya görmemiş olması zaten güzel bir başlangıç. Bazen saçın ihtiyacı büyük işlemler değil, biraz nem, biraz özen ve yıpranan uçlardan vedalaşmak oluyor.
Saç bakım spreyleri var onlardan kullan
Duştan sonra durulanmayan saç kremi sürüyorum saç diplerine tonik
Hafif kurutup Argan içerikli sprey ve süt kullanıyorum
Sonra herhangi bir yağ sürüyorum
Benim saçlarım da öyleydi şu anda çok güzel oldu herkes çok sağlıklı güzel nasıl oldu diyor
Saçını tam kurutma ve havlu ile çiteleme saçlarını tarama şeklini dahi önemli
Kırıkları aldır uçlardan çünkü vücut daha fazla efor veriyor
Canım benim, hiç ısı kullanmamış olman harika bir temel! Tesettürlü olduğun için saçların gün boyu hava almayıp nemini kaybediyor olabilir, elektriklenme ve cansızlık bu yüzden çok normal ✨
Öncelikle saç uçlarındaki kırıkları hafifçe kestirip nefes aldırabilirsin. Ardından banyo sonrası ıslak saçına uygulayacağın durulanmayan nem kremleri ve hindistan cevizi yağı gibi doğal içerikli serumlar saçını yatıştırıp ışıltı katacaktır 🌸
Haftada bir nem maskesi yapmayı dener misin, sence saçın en çok neme mi aç? 🧴
Cevap
3Cevap
Sık kestirrmek sanılanın aksine kısaltmaz, sağlıklı uzamasını sağlar. Ayda 1 ya da 2 ayda 1 uçlarından aldırt…
Gratisten saç maskesi al , bakım yağları. Özen kendine biraz yahu , kendini sev.
Dermatoloji bölümüne gittim tahlil sonrası bana medikal şampuan ve ampul vitaminler yazdı kullandım şu an gayet güzel ve uzun saçlarım
Sağlam bi kuaföre gidin
O saçınızı toplar
Sampuan nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?