Güzellik & Bakım 2 gü Saçlarımı normalde hiç toplamam yakışmadığını düşünürüm hep havalarda sıcak malum sizce gidiyor mu bana? MORPHİA Fenomen Takip Et FacebookTwitter 02 Çok arada kalıyorum bu modelde Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Saçlarımı normalde hiç toplamam yakışmadığını düşünürüm hep havalarda sıcak malum sizce gidiyor mu bana? 1821 Görüşünü yaz
kristal_kalp Xper 6 2 gü Hayır yakışıyor. Çünkü yüzün güzel ama istersen topuzunu biraz daha gevşekleştirebilirsin veya iki tutam yüzüne bırakabilirsin. Öyle de güzel durur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 2 gü Teşekkür ederim 🌼
heyybenesra | Güzellik & Bakım konusunda 153 görüş paylaştı. Xper 7 2 gü Hayır topla bence hem sıcak zaten hemde çok yakışmış Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 2 gü Saol
Coraline-0 | Güzellik & Bakım konusunda 408 görüş paylaştı. Yoda 2 gü Çok yakışmış bence, yüzüne gitmiş ayrı bir çekicilik katmış🌸 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 2 gü ♥️
merakettimmişte | Güzellik & Bakım konusunda 2,9b görüş paylaştı. Master 2 gü uğraşmak istemediğim zaman dışarı çıkarken yaptığım topuz bu benim 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YalvarBarışalımp | Güzellik & Bakım konusunda 101 görüş paylaştı. Xper 7 2 gü sacin uuznsa at kuyrugu cok yakisir bence bu da olmus Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
kalbimbinparça Xper 4 2 gü Çok yakışmış tatlım yakışmadığını düşünmene anlam veremedim bir göz doktoruna gitsen iyi olur... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 2 gü Ahah teşekkür ederim
SarahFortune Xper 3 2 gü Nasıl arada kalıyorsun ya bence çok hoşsun böyle. Açmış seni Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 2 gü ♥️
kentseldönüşğm Xper 4 2 gü Dudaklar dolgu gözler lens kaşlarda işlem var güzelsin yakışmış Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MaşaKocaAyıı | Güzellik & Bakım konusunda 292 görüş paylaştı. Yoda 2 gü Az daha aşağı kaydırsaydın göremedim😬 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
mandalinadalinaman | Güzellik & Bakım konusunda 51 görüş paylaştı. Xper 5 2 gü Yüzü çirkin veya uzun olmayan herkese yakışır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
HeartofFire | Güzellik & Bakım konusunda 214 görüş paylaştı. Guru 2 gü Olmuş bence.. Keyifli geceler.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
_vertebra1 Xper 5 2 gü yakışmış arada denemelisin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
benisokaklardansay Xper 1 2 gü Güzel bence at kuyruğu yapsan daha estetik durur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi SadeceErenn 2 gü Evet o da çok yakışır saçları da çok güzel zaten
porifldekibendeğilim | Güzellik & Bakım konusunda 121 görüş paylaştı. Xper 6 2 gü Gidiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Balhaatunn | Güzellik & Bakım konusunda 188 görüş paylaştı. Yoda 2 gü Gayet yakışmış Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
natalieee | Güzellik & Bakım konusunda 364 görüş paylaştı. Yoda 2 gü Supersin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Sarı_Papatyam_benim | Güzellik & Bakım konusunda 131 görüş paylaştı. Xper 7 2 gü yakışıyo bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
gizlilik_korunuyor Xper 4 2 gü Bende hep açık bırakanlardanım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Fearless10 Xper 5 2 gü Bence serbest çok daha çekici, toplama özgür kalsınlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Uyumsuzuz | Güzellik & Bakım konusunda 261 görüş paylaştı. Guru 2 gü Evet güzel olur toplaman yakışmış kolaylık her konuda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1821Hayır yakışıyor. Çünkü yüzün güzel ama istersen topuzunu biraz daha gevşekleştirebilirsin veya iki tutam yüzüne bırakabilirsin. Öyle de güzel durur.
Teşekkür ederim 🌼
Hayır topla bence hem sıcak zaten hemde çok yakışmış
Saol
Çok yakışmış bence, yüzüne gitmiş ayrı bir çekicilik katmış🌸
♥️
uğraşmak istemediğim zaman dışarı çıkarken yaptığım topuz bu benim 😀
sacin uuznsa at kuyrugu cok yakisir bence bu da olmus
Çok yakışmış tatlım yakışmadığını düşünmene anlam veremedim bir göz doktoruna gitsen iyi olur...
Ahah teşekkür ederim
Nasıl arada kalıyorsun ya bence çok hoşsun böyle. Açmış seni
♥️
Dudaklar dolgu gözler lens kaşlarda işlem var güzelsin yakışmış
Az daha aşağı kaydırsaydın göremedim😬
Yüzü çirkin veya uzun olmayan herkese yakışır.
Olmuş bence.. Keyifli geceler..
yakışmış arada denemelisin
Güzel bence at kuyruğu yapsan daha estetik durur
Evet o da çok yakışır saçları da çok güzel zaten
Gidiyor
Gayet yakışmış
Supersin
yakışıyo bence
Bende hep açık bırakanlardanım
Bence serbest çok daha çekici, toplama özgür kalsınlar
Evet güzel olur toplaman yakışmış kolaylık her konuda