acilmalar böyle o yuvarlak olan kosedeki yillardır var ortadakide yeni yeni olusmaya basladı
Yardım edin kel kalcam?
acilmalar böyle o yuvarlak olan kosedeki yillardır var ortadakide yeni yeni olusmaya basladı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım genetik olarak seyrekti zaten açılmalar vardı önceden de, ama bu son aylarda artık orta saç çizgisinde de açılmalar oluyor baya seyrekleşti bir avucun yarısı kadar kaldı, ıslakken hep derim görünüyor kafayı yedim tüm özgüvenim düştü kan değerlerim de yerinde
Cevap
7Cevap
1 tane doğum kontrol hapını ezip toz haline getir 1 çay bardağı suya döküp karıştır saç diplerine elinle yedir parmak uçları ile saç diplerine masaj yaparak ovala 40 dk beklet yıla faydasını göreceksin
guncelde hali var
Sen dediğimi bir kaç defa yap yeniden dökülenler terine çıkmaya başlar birde kremli şampuan ve kimyasal şampuan kullanmamaya özen göster
genetik ama
Offf bir lafı fazla anlatmayı sevmiyorum benim mesleğim bayan kuaförlüğü kızım bu şeyi dene faydasını göreceksin diyorsam faydasını görürsün boş bir bilgi değil anlattığım. ya da ne yaparsan yap banane
Tepelik kullansana ve saçına kimyasal urunler sıkma şampuanini güzel seç kaynar suda yikama
tepelik ne
Yaz google.. moralini bozma takviye kullan sac ve tirnak güçlendirici ve ozel karışım yağlar var duş almadan once masaj yapar gibi sac diplerine sür en az 3 saat beklet sonra guzelce yika ferritin kan bunlara dikkat et
guncele bakk
Bu düzelir korkma silikon içeren kimyasalli ürünler saçına sıkma lastik toka kullanma hep salık bırak
cok kötümü sence şu an
yıllardır böyle umudumu yitirdim artık
Doktor sana yağ karışımı yazmadi mi eczane hazirliyor onu
hisbisey yapmıyor genetik diyip gönderiyo sampuan falan yazıyor gecistirmek icin
Karanfili kaynat suyunu saç diblerine sık sık uygula. ya da soğanı rendele suyunu saçlarına uygulaya
guncele baktınmı
Kan degerlerin yerinde diyorsun acaba sürekli sac mı boyuyorsun
şuana kadar hic boyamadım
guncele bak
gittim sampuan yazıp gönderiyor bisey yapmıyor
Biberiye yağı dene cogu kisiye iyi geldi bi arastır bak canım kendini cok üzmemeye calıs
cok kullandım
Fe, çinko d vitamini değerlerin nasıl
d vitamini eksikti kullanıyorm onun dışında baska eksik bisey yok
Kabak çekirdeği yağı dene
kalmazsin korkma lösemi degilsen bişi olmaz
Biberiye yağı Hint yağı kullan
cok kullandım
Vitamin eksiktir
değil baktırdm
guncelde
Yapacak bisi yok hayırlı olsun
Git prp falan yaptır
işe yararmı acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç stres yapıp kendini üzme, stres de saç dökülmesini çok tetikler. Genetik seyrekliklerde Bioxcin veya Vichy Dercos gibi hücresel seviyede saç köklerini besleyen serumlar ve minoksidil içerikli ürünler harikalar yaratıyor. Deri görünümünü hafifletmek için biberiye suyunu kafa derine masajla uygulayabilirsin. Bir dermatologla görüşüp mezoterapi ihtimalini değerlendirdin mi hiç? 🌸✨