saçlarım çok siyah çok uzun ve çok gür nereye gitsem çok fazla övgü alıyorum saçlarım yüzünden ve son bir aydır saçlarım o kadar hızlı bir şekilde dökülmeye başladı o kadar sertleşti ki neden olduğunu anlamıyorum önceden o kadar fazla övgü alırdım ki saçlarım yüzünden şimdi çalı süpürgesine döndüm resmen uzunluğu ideal ve çok hızlı uzuyor zaten bu saçlarım sadece 9 aydır omuz hizamdan buraya kadar geldi yani bilginiz varsa ne yapabilirim sizce saçlarıma hiçbir hiçbir şekilde ısı uygulamıyorum fotoğraflarda 3 ay öncesine ait şimdi saçım daha uzun belime bile geçecek neredeyse
Saçlarım neden bu kadar dökülüyor olabilir ve neden bu kadar sertleşti?
İlk seçenek fazla uzayıp yeterince mineral alamadığı bir döneme geçmiş olabilir, mevsimsel olabilir, uzun olmasındaki ağırlıktan dolayı saç kökleri ağırlığı kaldıramamış olabilir
diğer seçenek nazar olabilir.
Kan değerlerine baktırabilirsin bilimsel bir sebep bulmak için veya biraz kısaltıp bakımlarla güçlendirmeye çalışabilirsin ama ağırlaştırıcı bakım önermiyorum
saçların çok hızlı uzayıp beline yaklaşmış ama bu kadar kısa sürede bu kadar uzaması vücudundaki vitamin ve mineral depolarını hızla tüketmiş olabilir, beslenmene bir bak bence. uç kısımları da çok uzun olduğu için artık beslenemiyordur, keratini azalmıştır, bir kuaförün gidip kırıklarını alması ve bakım yapması şart.
Gece tüm vucud kendini yeniliyor o saatleri kacirirsan vucud çok hızlı yaşlanır.. benimde saçlar uzun gece iyi uyumazssm saçlar dökülmeye başlıyor hemen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk seçenek fazla uzayıp yeterince mineral alamadığı bir döneme geçmiş olabilir, mevsimsel olabilir, uzun olmasındaki ağırlıktan dolayı saç kökleri ağırlığı kaldıramamış olabilir
diğer seçenek nazar olabilir.
Kan değerlerine baktırabilirsin bilimsel bir sebep bulmak için veya biraz kısaltıp bakımlarla güçlendirmeye çalışabilirsin ama ağırlaştırıcı bakım önermiyorum
saçların çok hızlı uzayıp beline yaklaşmış ama bu kadar kısa sürede bu kadar uzaması vücudundaki vitamin ve mineral depolarını hızla tüketmiş olabilir, beslenmene bir bak bence. uç kısımları da çok uzun olduğu için artık beslenemiyordur, keratini azalmıştır, bir kuaförün gidip kırıklarını alması ve bakım yapması şart.
Benimde çok dökülüyor du bi şampuan kullanıyorum kesti dökülmeyi
Stresten olabilir
Kan tahlili yaptırmanı öneririm
Saçlarım ve Omuzların güzelliği şaka mı
öff mal mısın ya kafa acma soru sorduk onu cevapla
Peki.
Östrojen düşüklüğü testesteron yüksekliğine benzettim.
Zamanla mizacın buna evriliyo olabilir.
NNNNEEEEEEEEEEEE
Kızım bana ne kızıyon olabilir mi dedim etkileri varsa h de bişey de hep bunlar testesteron işareti bağırma çağırma
Bide çok övgü alıyorum demissin nazar da buna sebep olabilir
gece uyumazsan dokulur
anne sen mısın
Gece tüm vucud kendini yeniliyor o saatleri kacirirsan vucud çok hızlı yaşlanır.. benimde saçlar uzun gece iyi uyumazssm saçlar dökülmeye başlıyor hemen
Bence güzel olmuş görünüyor
güzel baya, nazar değmiştir.
saçların çok iyi tam çekmelik