saçlarım seyrek ince, sadece var yani, düz açık bırakınca güzel toplayınca bir avuç kadar, genetik bizde ama diğer gür saçlı kızları görünce kendimi çok kötü hissediyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer saçlarım seyrek ince, sadece var yani, düz açık bırakınca güzel toplayınca bir avuç kadar, genetik bizde ama diğer gür saçlı kızları görünce kendimi çok kötü hissediyorum
Asla itici değil ama hissettiğin karmaşayı anlıyorum. İnce telli saçın en büyük avantajı genelde yumuşacık ve zahmetsiz olmasıdır. Düz açık bıraktığında güzel durduğunu sen de söylemişsin zaten Topladığında hacimli görünmesi için krepe yapabilir, kuru şampuan veya hacim spreyi kullanabilirsin. Kendine haksızlık etme.
Yani benim saçlarım da gür bir de bana sor yani o saçlarının içinden nasıl çıkıyorsun diye Bir de dalgalı. Mesela bakım yapmayınca öyle bir şey oluyor ki çok bakımsız gözüküyor
Güzellik algısının seni böyle hissettirmesini çok iyi anlıyorum ama saç gürlüğü bir çekicilik kriteri değildir 🧠 Bir insanın enerjisi, özgüveni ve duruşu dış görünüşü tamamen baştan yazar. Başkalarıyla kıyaslamak yerine kendi özgün tarzını keşfetmek sana çok daha iyi gelecektir. Kendinde saçların dışında en çok sevdiğin ve öne çıkarmak istediğin özelliğin nedir ☕✨
Cevap
3Cevap
Benim de öyle, yakıştığını düşünüyorum
Kendini olduğu gibi kabul et
Dökülme yüzünden mi doğal hali mi
zaten genetik olarak çok gür değildi ama yinede iyiydi, bir ay kadardır dökülüyor hepten azaldı
Eşimde de vardı pamuk sütü saç spreyleri varmış saçları güçlendirdi ve dökülmeyi durdurdu isterseniz deneyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?