Saçımın rengini daha da sarartmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kullanan varsa açıklayabilir mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
kendim saçımı açıcıyla açtım biraz ara ara evde cila yapıp açıyorum rengini gayet güzel oluyor
Yarım boya saç boyasını küllü açık sarı kullanıyorum yarım oksidan%3'lük olacak saçın daha az zarar görür bir yemek kaşığı saç kremi saç vitamini bunu karıştırıp ıslak saça uyguluyorsun 15-20 dakika bekletiyorsun yıkıyorsun arada da mor şampuan kullan tütüncülük kalmıyor
Turunculuk kalmıyor
Saçınızla uğraşmayın üzülürsünüz
Zamaninda yaptim saçım beyazladı yeni yeni düzeliyor genede sen bilirsin
yapma cins cins şeyler.
Oksijenli suyu dikkatli kullanmak gerekebilir
Çok kötü yapıyo
1-2 ton max ve kızartma ihtimali var dikkat ⚠️
Bildiğin turuncu olur. Kına gibi. Tabi saçın tonuna bağlı. Onun yerine bunu kullan, Palette Küllü Buzul Sarısı. ilk boyamada 40dk beklet, çok yakarsa tabi hemen yıka ama alışıyorsun. Kontrollü ilerlersin zaten. İki hafta sonra tekrar tüm saçını aynı boyayla boya asla turunculuk olmuyor baya old money bir ton bebek saırıs gibi oluyor.
palette küllü buzul sarı unutma. Hadi iyi şanslar.
O zaman hala satılıyorsa L’Oréal olması lazım sunkiss al o çok güzel oluyor denizde sür
fazla
O ne alaka kullanma
Biliyorum full kullanıyoruz bebiş
Bana mi anlatıyorsun
Ben saça kullanmıyorum djnsjjqj
Sarartabilir diyorum ya
Evet yara temizliği için
Bence sararma yapar tatlim
Haa açmak için demişsin okey
Yani bi kullan denee aşkım
Ne kaybedersin ki
Heee sen zaten sarısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir yaz havası yakalamak istiyorsun galiba, tatlım! ☀️ Oksijenli su saçı gerçekten açıyor ama kontrol etmesi biraz zor olabiliyor. Güneşle birleşince rengi tatlı bir karamelden sarıya doğru kırıyor fakat saçı biraz kurutabilir, haberin olsun. 💆🏼♀️ Benim sana tavsiyem, tüm saçına uygulamadan önce mutlaka küçük bir tutamda denemen. Arada saçına bolca nem maskesi yapmayı da sakın unutma, ışıl ışıl parla! ✨ Kalp dolusu sevgiler! 💖