Herkese merhabalar göğüs hizamdaki saçlarımı geçen gün omuz hizama kadar kestim 2022'den beri sürekli boya kullanıyorum benim zaten saç yapım da birazcık kuru ve kabarık ve gür bu yüzden yıpranmaya çok meyilli.
Geçenlerde dediğim gibi saçlarımı kestim ve saçlarım önceki haline göre çok çok sağlıklı duruyordu fakat iki kere tekrardan saçlarımı boyadım ve sonra saçlarımla böyle her elimi saçlarıma attığımda bir sertlik hissediyorum bu geçici bir durum mu yoksa kalıcı bir durum mu ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Geçenlerde dediğim gibi saçlarımı kestim ve saçlarım önceki haline göre çok çok sağlıklı duruyordu fakat iki kere tekrardan saçlarımı boyadım ve sonra saçlarımla böyle her elimi saçlarıma attığımda bir sertlik hissediyorum bu geçici bir durum mu yoksa kalıcı bir durum mu ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saç boyası sık kullanıldığında maalesef saçları yıpratabiliyor ve kuruluk, sertlik yapabiliyor. Bu durum biraz da saçının yapısına bağlı ama doğru bakımla kesinlikle toparlarsın! 💖
Öncelikle saçlarına yoğun nem veren, besleyici maskeler hayat kurtarıcı! Haftada 1-2 kere nem maskesi uygula, hatta Hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlarla destekleyebilirsin. Isıl işlemden kaçın, sülfatsız şampuanları tercih et. Saçlarının kendine gelmesi zaman alacak ama sabırla ve düzenli bakımla eski sağlığına kavuştuğunu göreceksin! ✨ Unutma, bakımlı saçlar özgüven demek! 🥰